Gilmaru Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Τα wights είναι πιο ευάλωτα και στο dragonglass και στο valyrian steel, απλά όχι όσο ευάλωτοι είναι οι white walkers. Βέβαια τα όπλα από valyrian steel κόβουν και γενικά πιο καλά, επομένως αυτό από μόνο του βοηθάει λίγο περισσότερο όταν έχεις να κάνεις με wights. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μα γιατί μπερδεύτηκες; Δεν χρειάζονται και τα δύο, μόνο ένα από τα δύο. Απλώς το dragonglass είναι πιο εύκολο να βρεθεί και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη επεξεργασία. μηπως λεω εγω θελει και τα δυο μαζι για να πεθανει ο Night King ή μην γινει καμια μλκ και το ενα απο τα δυο γινει αχρηστο ? επισης ο χοντορ τελικα ειδε οραμα τι θα γινει στο μελλον και χαζεψε ή ο Μπραν αλλαξε το παρελθον ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Με αυτη την υπεραναλυση που κανετε, πραγματικα νομιζω οτι βλεπω αλλη σειρα..... Ο μονος λογος που το παρακολουθω ειναι για να δω αν τελικα η ξανθια "γυναικαρα" με τους δρακους θα π@@@ξει ολους τους υπολοιπους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 μηπως λεω εγω θελει και τα δυο μαζι για να πεθανει ο Night King ή μην γινει καμια μλκ και το ενα απο τα δυο γινει αχρηστο ? επισης ο χοντορ τελικα ειδε οραμα τι θα γινει στο μελλον και χαζεψε ή ο Μπραν αλλαξε το παρελθον ? Δεν είναι σίγουρο αν ο ίδιος ο night king πεθαίνει με τον ίδιο τρόπο όπως οι άλλοι. Αλλά αν αρχίσουμε τα "μήπως" δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δεν είναι σίγουρο αν ο ίδιος ο night king πεθαίνει με τον ίδιο τρόπο όπως οι άλλοι. Αλλά αν αρχίσουμε τα "μήπως" δεν θα τελειώσουμε ποτέ. επειδη ολο μλκς γινονται για αυτο ειπα μηπως πχ και στην "σπληλια" δεν έμπαιναν αλλα χάρη στον μλk τον Μπράν μπήκαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Ο μονος λογος που το παρακολουθω ειναι για να δω αν τελικα η ξανθια "γυναικαρα" με τους δρακους θα π@@@ξει ολους τους υπολοιπους. την "κατάρα" μου να εχει και αυτή και οι πετούμενες σαύρες 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 μηπως λεω εγω θελει και τα δυο μαζι για να πεθανει ο Night King ή μην γινει καμια μλκ και το ενα απο τα δυο γινει αχρηστο ? επισης ο χοντορ τελικα ειδε οραμα τι θα γινει στο μελλον και χαζεψε ή ο Μπραν αλλαξε το παρελθον ? Οχι δεν ειδε οραμα ο Χοντορ, ο Μπραν ειχε παει στο παρελθον με το κορακι με τα 3 ματια και αντι να μπει στο μυαλο του χοντορ στο παρον μπηκε στο μυαλο του χοντορ στο παρελθον και εγινε οτι εγινε. Γενικα ειναι ψιλοπαραδοξο αυτο με τον Χοντορ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Οχι δεν ειδε οραμα ο Χοντορ, ο Μπραν ειχε παει στο παρελθον με το κορακι με τα 3 ματια και αντι να μπει στο μυαλο του χοντορ στο παρον μπηκε στο μυαλο του χοντορ στο παρελθον και εγινε οτι εγινε. Γενικα ειναι ψιλοπαραδοξο αυτο με τον Χοντορ αν καταλαβα ειναι κατι σαν flashpoint ας πουμε που βλεπουμε και στον flash 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 επισης ο χοντορ τελικα ειδε οραμα τι θα γινει στο μελλον και χαζεψε ή ο Μπραν αλλαξε το παρελθον ? Ειναι πανταχου παρων. Μπορει και αλληλεπιδρα σε παρελθον, παρον και μελλον απ'οτι εχω καταλαβει. Δεν πηγαινει πισω στο χρονο, ουτε βλεπει το μελλον. Απλα η εννοια του χρονου δεν υπαρχει σε αυτη την οντοτητα. Βεβαια ο ιδιος δε ξερει τι δυναμεις εχει. πχ και στην "σπληλια" δεν έμπαιναν αλλα χάρη στον μλk τον Μπράν μπήκαν Στην σπηλια μπηκαν επειδη νομιζω την εσβησαν οι αρχηγοι white walkers, τους οποιους φανηκε οτι δεν επηρεαζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Στην σπηλια μπηκαν επειδη νομιζω την εσβησαν οι αρχηγοι white walkers, τους οποιους φανηκε οτι δεν επηρεαζει. Τους επηρεαζει κανονικα απλα επειδη επιασε τον Μπραν τοτε μπορεσαν να περασουν γιατι ειχε πλεον το σημαδι και δεν επιανε πλεον η μαγεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δε θυμάμαι να έχω δει πιο τραγικό επεισόδιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Δε θυμάμαι να έχω δει πιο τραγικό επεισόδιο το είδες το επεισόδιο η απλά είδες την βαθμολογία στο IMDb στις 6 και πέταξες άντε να μην πω τι... Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2017 από jokerakias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δε θυμάμαι να έχω δει πιο τραγικό επεισόδιο Care to elaborate? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Βασικά αυτό που έχω να πω είναι, σκατά στον τάφο των σκοτεινών σκηνών... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armored Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα