Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 7 (Open Spoiler Thread Seasons 1-6)

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σχετικά με το δώρο θα έλεγα

1) κάποιο από τα sand snakes ή

2) η "ντουντούκα" για τους δράκους

Από τα trailers που έχουμε δει είναι το 1 που γράφεις μαζί 

με την Ellaria

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Από τα trailers που έχουμε δει είναι το 1 που γράφεις μαζί 

με την Ellaria

δεν ειναι μονο αυτη ομως :) Και ακριβός επειδη ειναι εκει το κανει πιο πιθανο

Επισκέπτης

Ένα ενδιαφέρον θέμα που δεν έχω δει να σχολιάζετε σε posts είναι ποιο θα είναι το περιβόητο δώρο που υποσχέθηκε.

Εγώ αμέσως σκέφτηκα...

...το κεφάλι της Olenna Tyrell, αλλά ίσως είναι και κάποια από το Dorne. Αυτοί είναι οι άμεσοι, πιο "προσβάσιμοι" εχθροί.

• Super Moderators

Ένα ενδιαφέρον θέμα που δεν έχω δει να σχολιάζετε σε posts είναι ποιο θα είναι το περιβόητο δώρο που υποσχέθηκε.

Μερικά posts πριν από το δικό σου... :P

Έουρον Γυπατζόϊ!

19958991_1087918184675033_91231301531500

• Like 1

Εντωμεταξύ ένας από τους στρατιώτες εκεί με την Άρυα  ήταν το αγοράκι από το This is England...και έλεγα κάτι μου θυμίζει. Περίεργη φάτσα.

• Super Moderators

Εντωμεταξύ ένας από τους στρατιώτες εκεί με την Άρυα  ήταν το αγοράκι από το This is England...και έλεγα κάτι μου θυμίζει. Περίεργη φάτσα.

Για τον Ed Sheeran λες?

Κατσαβίδι έχετε; Πάρτε κατσαβίδι και βιδώστε καλά στο μυαλό σας αυτό που θα πω. (δεν βάζω spoiler γιατί είναι εκ της φαντασίας μου)

Η αδερφή θα προδώσει τον αδερφό βασιλιά (γιατί πίστεψε ότι έτσι θα έκανε καλό στο λαό της) και ο βασιλιάς τί κάνει στους προδότες; ...Bye bye pretty head!

hqdefault.jpg

Εγω παλι πιστευω οτι η σανσα θα σκοτωσει τον μικροδαχτυλο.

Για αυτους που λενε 'βαρετο' κτλπ.. δηλαδη τι περιμενατε να έχουμε ενα παρομοιο σκηνικο οπως το Βattle of the Bastards στο πρώτο επεισόδιο της σεζον?

Αραχτε, μια χαρα ηταν. Απο το μακελειο των Frey, μεχρι το σκηνικο με τον Greyjoy που εκλεψα στα γελοια.

Στο Londonderry ήταν οι ηθοποιοί όπου έγινε και το γύρισμα.

Η παραλία, το μονοπάτι και το κάστρο είναι μπόλικο CGI σε συνδυασμό με πραγματικές τοποθεσίες στην Ισπανία, στη χώρα των Βάσκων. Η παραλία ονομάζεται Zumaia και το μονοπάτι είναι στο San Juan Gaztelugatxe. ΣΗμείωση: Κανένας από τους ηθοποιούς που εμφανίζεται στις σκηνές δεν πάτησε το πόδι του στην Ισπανία.

image

san-juan-de-gaztelugatxe-2.jpg

Πανέμορφες τοποθεσίες.

Ως προς το επεισόδιο, ανέβασε την αδρεναλίνη και την ικανοποίηση στα ύψη στα πρώτα λεπτά και μετά ξεφούσκωσε γιατί εστίασε στο να ξεκινήσει την προοικονομία και το χτίσιμο για τα επόμενα. Προσπάθησαν να θυμήσουν στο κοινό που βρισκόμαστε και να προετοιμάσουν τις εξελίξεις για τις δεκάδες παράλληλες πλοκές και ιστορίες.

Συμπαθητικό για πρώτο, τίποτα ιδιαίτερο ωστόσο.

Αναμένεται σφαγή στα επόμενα...

Ή την καταστροφή του στόλου των αντιπάλων και ανηψιών του ή το αρτιφακτ που ανεφερεται ότι έχει ήδη στα βιβλία.

Προβλεπω ενωση arya με hound και προορισμος για το King's landing. Θα πρεπει να γινει το CleganeBowl πριν η arya σκοτωσει την Cercei.

Αμφιβάλω ότι η Arya θα πάει στο kings landing, υποψιάζομαι ότι κάτι θα γίνει και θα αποφασίσει να γυρίσει πίσω στον βορρά.

• Like 1

Eπεισοδιαρα  ηταν για πρωτο της σεζον οπως πρεπει να ειναι  για  την μεγαλυτερη και  μια απο τις επιδραστικοτερες  σειρες ολων των εποχων .

Θα λαλησουμε και φετος...

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...