coffeex Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Σχετικά με το δώρο θα έλεγα 1) κάποιο από τα sand snakes ή 2) η "ντουντούκα" για τους δράκους Από τα trailers που έχουμε δει είναι το 1 που γράφεις μαζί με την Ellaria Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 To τρώει το φαϊ της η ηθοποιός που παίζει την Άρια. Το μάγουλο έχει γίνει σαν μπιφτέκι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Από τα trailers που έχουμε δει είναι το 1 που γράφεις μαζί με την Ellaria δεν ειναι μονο αυτη ομως Και ακριβός επειδη ειναι εκει το κανει πιο πιθανο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Ένα ενδιαφέρον θέμα που δεν έχω δει να σχολιάζετε σε posts είναι ποιο θα είναι το περιβόητο δώρο που υποσχέθηκε. Εγώ αμέσως σκέφτηκα... ...το κεφάλι της Olenna Tyrell, αλλά ίσως είναι και κάποια από το Dorne. Αυτοί είναι οι άμεσοι, πιο "προσβάσιμοι" εχθροί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Ένα ενδιαφέρον θέμα που δεν έχω δει να σχολιάζετε σε posts είναι ποιο θα είναι το περιβόητο δώρο που υποσχέθηκε. Μερικά posts πριν από το δικό σου... Έουρον Γυπατζόϊ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Εντωμεταξύ ένας από τους στρατιώτες εκεί με την Άρυα ήταν το αγοράκι από το This is England...και έλεγα κάτι μου θυμίζει. Περίεργη φάτσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Εντωμεταξύ ένας από τους στρατιώτες εκεί με την Άρυα ήταν το αγοράκι από το This is England...και έλεγα κάτι μου θυμίζει. Περίεργη φάτσα. Για τον Ed Sheeran λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Για τον Ed Sheeran λες? Τον άλλον περίεργο 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Κατσαβίδι έχετε; Πάρτε κατσαβίδι και βιδώστε καλά στο μυαλό σας αυτό που θα πω. (δεν βάζω spoiler γιατί είναι εκ της φαντασίας μου) Η αδερφή θα προδώσει τον αδερφό βασιλιά (γιατί πίστεψε ότι έτσι θα έκανε καλό στο λαό της) και ο βασιλιάς τί κάνει στους προδότες; ...Bye bye pretty head! Εγω παλι πιστευω οτι η σανσα θα σκοτωσει τον μικροδαχτυλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eupedo88 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Για αυτους που λενε 'βαρετο' κτλπ.. δηλαδη τι περιμενατε να έχουμε ενα παρομοιο σκηνικο οπως το Βattle of the Bastards στο πρώτο επεισόδιο της σεζον? Αραχτε, μια χαρα ηταν. Απο το μακελειο των Frey, μεχρι το σκηνικο με τον Greyjoy που εκλεψα στα γελοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Προβλεπω ενωση arya με hound και προορισμος για το King's landing. Θα πρεπει να γινει το CleganeBowl πριν η arya σκοτωσει την Cercei. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EmpYristis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Στο Londonderry ήταν οι ηθοποιοί όπου έγινε και το γύρισμα. Η παραλία, το μονοπάτι και το κάστρο είναι μπόλικο CGI σε συνδυασμό με πραγματικές τοποθεσίες στην Ισπανία, στη χώρα των Βάσκων. Η παραλία ονομάζεται Zumaia και το μονοπάτι είναι στο San Juan Gaztelugatxe. ΣΗμείωση: Κανένας από τους ηθοποιούς που εμφανίζεται στις σκηνές δεν πάτησε το πόδι του στην Ισπανία. Πανέμορφες τοποθεσίες. Ως προς το επεισόδιο, ανέβασε την αδρεναλίνη και την ικανοποίηση στα ύψη στα πρώτα λεπτά και μετά ξεφούσκωσε γιατί εστίασε στο να ξεκινήσει την προοικονομία και το χτίσιμο για τα επόμενα. Προσπάθησαν να θυμήσουν στο κοινό που βρισκόμαστε και να προετοιμάσουν τις εξελίξεις για τις δεκάδες παράλληλες πλοκές και ιστορίες. Συμπαθητικό για πρώτο, τίποτα ιδιαίτερο ωστόσο. Αναμένεται σφαγή στα επόμενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Ένα ενδιαφέρον θέμα που δεν έχω δει να σχολιάζετε σε posts είναι ποιο θα είναι το περιβόητο δώρο που υποσχέθηκε. Ή την καταστροφή του στόλου των αντιπάλων και ανηψιών του ή το αρτιφακτ που ανεφερεται ότι έχει ήδη στα βιβλία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Προβλεπω ενωση arya με hound και προορισμος για το King's landing. Θα πρεπει να γινει το CleganeBowl πριν η arya σκοτωσει την Cercei. Αμφιβάλω ότι η Arya θα πάει στο kings landing, υποψιάζομαι ότι κάτι θα γίνει και θα αποφασίσει να γυρίσει πίσω στον βορρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Eπεισοδιαρα ηταν για πρωτο της σεζον οπως πρεπει να ειναι για την μεγαλυτερη και μια απο τις επιδραστικοτερες σειρες ολων των εποχων . Θα λαλησουμε και φετος... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα