Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 7 (Open Spoiler Thread Seasons 1-6)

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για την Άρυα.

Δεν μπορεί ο καθένας να αλλάζει πρόσωπα εκτός και αν έχει εκπαιδευτεί από τους Απρόσωπους

οπότε για κάποια πράγματα όπως φωνή κτλ παίζει και μαγεία.

Σε κάποιο επεισόδιο ο sexy Jesus :-D  βγάζει απο κάποιον 4-5 πρόσωπα.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

όταν η Άρυα έβγαζε την μάσκα με το πρόσωπο του Φρει νόμιζα θα εμφανιστεί ο Τομ Kρουζ και θα παίζει η μουσική του mission impossible.

Κατά τα άλλα ήταν συγκλονιστική σκηνή είτε ήταν πάνω σε σκαμπό είτε όχι.Η καλύτερη αυτού του επεισοδίου

• Like 5

Η citadel εκτος του οτι ειναι κανονικα shitadel και οτι ακομα και ο Κατακουζινος δεν μπορει να καταλαβει το αποχετευτικο τους συστημα, σε μια opening scene που δειχνει τον πυργο, μοιαζει με τον Dark Tower της Mordor.

post-413048-0-95433800-1500381161_thumb.png

cccccooooombbboo breaaker

Βαρετό επεισόδιο. Έπιασα τον εαυτό μου να θέλει να το "τρέξει" σε κάποιες σκηνές. Έχοντας στο μυαλό μου όταν απομένουν ακόμα μόνο 6 σε αυτόν τον κύκλο, μου φαίνεται ακόμα χειρότερο.

Κατσαβίδι έχετε; Πάρτε κατσαβίδι και βιδώστε καλά στο μυαλό σας αυτό που θα πω. (δεν βάζω spoiler γιατί είναι εκ της φαντασίας μου)

Η αδερφή θα προδώσει τον αδερφό βασιλιά (γιατί πίστεψε ότι έτσι θα έκανε καλό στο λαό της) και ο βασιλιάς τί κάνει στους προδότες; ...Bye bye pretty head!

hqdefault.jpg

Eκτός αν την προλάβει ο Δημητράκης...

Κάτι που δεν είδα να σχολιάζεται 

Ο Jorah δεν είναι αυτός στη φυλακή που ρωτάει για την Νταινέρυς το Σαμ?

Αν ναι η ασθένειά του χειροτέρεψε και μάλλον μας αποχαιρετάει και αυτός. (Deep in the friendzone)

Αν ναι η ασθένειά του χειροτέρεψε και μάλλον μας αποχαιρετάει και αυτός. (Deep in the friendzone)

Αυτός είναι. Θεωρητικά, στη βιβλιοθήκη της Citadel μπορεί να βρεθεί θεραπεία.

Όντως φαίνεται ότι έχει προχωρήσει ασθένεια, αλλά νομίζω είναι ενθαρρυντικό ότι βρίσκεται στο Citadel. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα ψάχνει για θεραπεία. Σε περίπτωση που είχε εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια θεραπείας θα πήγαινε κατευθείαν στην εγκαταλειμμένη Valyria , εκεί δηλαδή που πάνε όλες οι περιπτώσεις ανθρώπων με Greyscale που δεν επιδέχονται θεραπεία. Να υπενθυμίσω ότι η αρχαία Valyria είναι το μέρος που κόλλησε εξ'αρχής την ασθένεια όταν πέρασε απο εκεί μαζί με τον Τύριον.

Το βρίσκω λίγο υπερβολικό να ασχολείστε με το πόσο ρεαλιστικές είναι μερικές σκηνές σε μία σειρά όπου υπάρχουν δράκοι, μαγεία και κάτι σαν zombies.

Γενικά στην τηλεόραση υπάρχει μία τάση να υπάρχουν λογικά άλματα προκειμένου το αποτέλεσμα να φαίνεται πιο εντυπωσιακό.

Το επεισόδιο ήταν εξαιρετικό με βάση τις συνθήκες.

1) Μετά από 1 χρόνο διακοπή, έπρεπε να υπενθυμίσει και στους casual θεατές ποιες είναι οι βασικές ιστορίες. Δεν είναι όλοι hardcore σαν εμάς.

2) Σε αντίθεση με προηγούμενες σεζόν, όλες οι ιστορίες οδεύουν προς ένωση και χρειαζόταν κάποιο build-up πριν αρχίσει ο χαμός.

3) Το τεχνικό σκέλος ήταν εξαιρετικό όπως αναλύθηκε εκτενέστερα σε προηγούμενα posts.

Ένα ενδιαφέρον θέμα που δεν έχω δει να σχολιάζετε σε posts είναι ποιο θα είναι το περιβόητο δώρο που υποσχέθηκε.

• Like 2

Όντως φαίνεται ότι έχει προχωρήσει ασθένεια, αλλά νομίζω είναι ενθαρρυντικό ότι βρίσκεται στο Citadel. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα ψάχνει για θεραπεία. Σε περίπτωση που είχε εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια θεραπείας θα πήγαινε κατευθείαν στην εγκαταλειμμένη Valyria , εκεί δηλαδή που πάνε όλες οι περιπτώσεις ανθρώπων με Greyscale που δεν επιδέχονται θεραπεία. Να υπενθυμίσω ότι η αρχαία Valyria είναι το μέρος που κόλλησε εξ'αρχής την ασθένεια όταν πέρασε απο εκεί μαζί με τον Τύριον.

Συμφωνώ απόλυτα 

Αν τον ετοιμάζανε για φευγιό μάλλον θα το έκαναν με πιο εντυπωσιακό τρόπο, ή έστω μπαμ και κάτω - κατά την προσφιλή τακτική της σειράς...

• Moderators

Το βρίσκω λίγο υπερβολικό να ασχολείστε με το πόσο ρεαλιστικές είναι μερικές σκηνές σε μία σειρά όπου υπάρχουν δράκοι, μαγεία και κάτι σαν zombies.

Γενικά στην τηλεόραση υπάρχει μία τάση να υπάρχουν λογικά άλματα προκειμένου το αποτέλεσμα να φαίνεται πιο εντυπωσιακό.

Το επεισόδιο ήταν εξαιρετικό με βάση τις συνθήκες.

1) Μετά από 1 χρόνο διακοπή, έπρεπε να υπενθυμίσει και στους casual θεατές ποιες είναι οι βασικές ιστορίες. Δεν είναι όλοι hardcore σαν εμάς.

2) Σε αντίθεση με προηγούμενες σεζόν, όλες οι ιστορίες οδεύουν προς ένωση και χρειαζόταν κάποιο build-up πριν αρχίσει ο χαμός.

3) Το τεχνικό σκέλος ήταν εξαιρετικό όπως αναλύθηκε εκτενέστερα σε προηγούμενα posts.

Ένα ενδιαφέρον θέμα που δεν έχω δει να σχολιάζετε σε posts είναι ποιο θα είναι το περιβόητο δώρο που υποσχέθηκε.

Σχετικά με το δώρο θα έλεγα

1) κάποιο από τα sand snakes ή

2) η "ντουντούκα" για τους δράκους

• Like 1

Το κεφάλι της Dany, ίσως;

Κι αυτά που λέει ο Spect~ "παίζουν".

Το κεφάλι της Dany, ίσως;

Nah, είπαμε ένα δώρο όχι να κερδίσει τον πόλεμο γι αυτήν. Πιθανότατα εννοεί κάποιον από τους άλλους που την έχουν βλάψει, όπως την Elaria και τα sandsnakes ή παίζει να προσπαθήσει να απαγάγει και κανά Tyrion.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...