john_shadow Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 δε γινεται και live streaming και ελληνικοι υποτιτλοι! προφανώς εννοώ αν υπάρχει καποιος που να κάνει streaming από το γνωστό συνδρομητικό κανάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
managerre Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 οποιος εχει νοβα να παρει να ριξει κραξιμο πηρα και εγω ειναι δυνατον να μην εχουν το νοβα σινεμα 4? στο νοβα go? παμε καλα δηλαδη? εγω παω χωριο αυριο δεν μπορω να δω το επεισοδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eupedo88 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Νταξει ρε φιλε τραβα στο καφενειο κ πιες ενα τσιπουρακι στο χωριο σου, μην τα θες ολα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
managerre Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 μα και σπιτι μου δεν εχω τηλεοραση κανεις χαβαλε ρε μαν αλλα δεν ειναι διοτι εγω πληρωνω για μπασκετ και για το got ειναι δυνατον να κοβουν το 1 απτα 2? λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Ποιος λετε να γινει ο 1000ος commander της Night Watch? Μεχρι στιγμής ξερουμε τον 999ο. Θεωρώ οτι θα ειναι καθοριστικός για όλο το πλοτ, ασχέτως ποιος θα καθήσει στον Iron throne. Οταν διαβαζα τα βιβλία θεωρούσα οτι θα ειναι είτε ο Σαμ είτε ξανα ο jon. Γνωμες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Τζεϊμι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Τυριον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Eddard? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Καποτε , πριν κανα δυο χρονια , ειχα δει το πρωτο επεισοδιο ,για τον α β λογο δεν με εντυπωσιασε και εβαλα την σειρα στην κατηγορια 'υπερεκτιμημενα νταβαντουρια'.Ποσο λαθος ειχα ! .Ειδα πριν μια εβδομαδα ολους τους κυκλους σε 7 ημερες .Αν εβγαινε και σε σκονη η σειρα θα τραβαγα μυτιες Τωρα τι θα κανουμε ρε γαμοτο ? Θα περιμενουμε επεισοδιο -επεισοδιο ? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Καποτε , πριν κανα δυο χρονια , ειχα δει το πρωτο επεισοδιο ,για τον α β λογο δεν με εντυπωσιασε και εβαλα την σειρα στην κατηγορια 'υπερεκτιμημενα νταβαντουρια'.Ποσο λαθος ειχα ! .Ειδα πριν μια εβδομαδα ολους τους κυκλους σε 7 ημερες .Αν εβγαινε και σε σκονη η σειρα θα τραβαγα μυτιες Τωρα τι θα κανουμε ρε γαμοτο ? Θα περιμενουμε επεισοδιο -επεισοδιο ? μια απο τα ιδια εγω πριν 1 μηνα περιπου ειδα το πρωτο επεισοδειο ε και μετα το πηγα σερι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 χειμώνιασε κιόλας έξω, μια χαρά μας ήρθε.winter is coming 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Winter is here θες να πεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 It is known... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 ε δεν ήρθε ακόμα, σε λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexXd Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Γεια παιδιά, βλέπω φέτος πρώτη φορά την σειρά καθώς βγαίνει και ήθελα να ρωτήσω τι ώρα περίπου βγαίνουν τα torrent και οι υπότιτλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα