Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 7 (Open Spoiler Thread Seasons 1-6)

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν ας πούμε καμια χαζομάρα-θεωρία. :D

Χωρίς να έχω διαβάσει πουθενά σπόιλερ-θεωρίες στο ίντερνετ προβλέπω τη Σάνσα να προδίδει το Τζον και να την σκοτώνει η Άρια η οποία έχει γυρίσει στο Winterfell. Η Σάνσα νομίζω ήταν η μόνη που δεν αγαπούσε το Τζον από τα Σταρκόπαιδα. 

To Littlefinger τον καθαρίζει ο Τζον όταν του λέει την πραγματική του καταγωγή. Αν και αγαπώ littlefinger ήρθε η ώρα το σκουλήκι να πατηθεί! :P

Sister on sister murder?! I'm sold ;) Επίσης είμαι αρκετά σίγουρος ότι η Arya θα κόψει και την "Evil Queen" :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για το θανατο της Σερσει εχει ηδη παιχτει προοικονομια.

Το παρακατω που βαζω σε σποιλερ πιθανον να ειναι βιβλιοσποιλερ. Δε θυμαμαι αν αναφερεται η συγκεκριμενη λεπτομερεια στη σειρα. Αναφερομαι στη μαντισσα που ειχε πει στη Σερσει οτι τα παιδια της θα πεθανουν. Της ειχε πει και κατι αλλο που δεν ειμαι σιγουρος αν το εδειξε στη σειρα. Οποτε ανοιξτε με επιφυλαξη.

Η μαντισσα που της ειπε οτι θα πεθανουν και τα τρια της παιδια της λεει επισης οτι  θα τη σκοτωσει ο νεοτερος αδερφος της. Ο προφανης νεοτερος αδερφος ειναι ο Τυριον αλλα πολλοι υποστηιζουν οτι μπορει να ναι και ο Τζειμι (παρολο που ειναι διδυμα, technically ο Τζειμι γεννηθηκε μετα τη Σερσει, οποτε θεωρειται κι αυτος νεοτερος).

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Επίτηδες το έκαναν leak για να περιμένεις αλλα και να γίνουν αλλα :D

Χεχε

Πάντως πιθανότατα το leak ισχύει, από ότι έχουμε δει από τους χώρους γυρισμάτων μέχρι και το trailer, όλα φαίνονται να επιβεβαιώνουν το υποτιθέμενο leak, τουλάχιστον στα σημαντικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...