Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 7 (Open Spoiler Thread Seasons 1-6)

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θεωρητικά με βάση όσα ξέρουμε ναι. Αλλά ο Rhaegar ο πατέρας του Jon ήταν ο πρωτότοκος, που θα πει ότι ήταν ο επίσημος διάδοχος και μετά από αυτόν η διαδοχή πάει στο παιδί του. Το ερώτημα είναι αν ο Rhaegar είχε παντρευτεί επίσημα την μάνα του Jon, αλλιώς και πάλι θα είναι μπάσταρδος.

Προσωπικά, η παρουσία των kingsguard έξω από τον πύργο κατά την γέννησή του πιστεύω ότι είναι βαρβάτο hint ότι ήταν ο νόμιμος διάδοχος.

Btw συνειδητοποίησα ότι είναι το open spoiler thread, επομένως γιατί μιλάμε με spoilers; :P

ελα ντε χαχα 

για το κορακι με τα 3 ματια δεν μου ειπες γιατι δεν ηθελε να δει ο μπραν τι ειναι πισω απο το τοιχος ?

επισης οι φρουροι γιατι δεν αφηναν τον νεντ να δει την αδερφη του ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ελα ντε χαχα 

για το κορακι με τα 3 ματια δεν μου ειπες γιατι δεν ηθελε να δει ο μπραν τι ειναι πισω απο το τοιχος ?

επισης οι φρουροι γιατι δεν αφηναν τον νεντ να δει την αδερφη του ?

To κομμάτι που λες με τον Μπραν να σου πω την αλήθεια δεν το θυμάμαι. Στην τελευταία σεζόν έγινε; Ας πει κάποιος άλλος αν θυμάται.

Οι φρουροί και ο Νεντ ήταν σε αντίπαλα στρατόπεδα. Ο Νεντ δεν είχε έρθει μόνο να επισκεφτεί την αδερφή του, αλλά στα πλαίσια του πολέμου (στο τέλος του). Ο όρκος τους ως kingsguard δεν τους επιτρέπει να παραδόσουν την θέση τους και να αφήσουν τον εχθρό να μπει μέσα, ακόμη κι αν αυτός είναι ο αδερφός της Lyanna. Στα βιβλία είναι πιο ξεκάθαρο αυτό με τον όρκο και επίσης ότι ο Ned δεν ήθελε να τους πολεμήσει, αλλά αυτοί αρνούνταν να παραδοθούν, παρότι είχε τελειώσει ο πόλεμος ουσιαστικά. Γι αυτό και νομίζω ότι κάτι μυρίζει σε σχέση με αυτό, αν ήταν απλώς ένα μπάσταρδο, δεν θα ήταν υποχρέωσή τους να καθίσουν να το φυλάνε. Έχουν υποχρέωση μόνο ως προς τον βασιλιά και τους νόμιμους διαδόχους.

• Like 2

Γι αυτό και νομίζω ότι κάτι μυρίζει σε σχέση με αυτό, αν ήταν απλώς ένα μπάσταρδο, δεν θα ήταν υποχρέωσή τους να καθίσουν να το φυλάνε. Έχουν υποχρέωση μόνο ως προς τον βασιλιά και τους νόμιμους διαδόχους.

Και την γυναίκα του ;)

• Like 1

Άρα τότε δεν είχαν και λόγο να προστατέψουν το παιδί μιας και δεν είναι επίσημα διάδοχος

Επίσης πιστεύω πως ήταν επίσημος γάμος, χωρίς να έχουμε λόγο να το πιστέψουμε, διότι την αγαπούσε, "κλέφτηκαν", κάναν παιδί, και άφησε τους guards να την προστατεύουν αντί να πολεμάνε δίπλα του.

Anorymous επειδή παίζει να έχεις απορίες για πάντα check this shit, ονομάζεται wiki ;)

http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Game_of_Thrones_Wiki

θα γίνω whitewalker και θα ρωτάω αιώνια χαχαχα 

To κομμάτι που λες με τον Μπραν να σου πω την αλήθεια δεν το θυμάμαι. Στην τελευταία σεζόν έγινε; Ας πει κάποιος άλλος αν θυμάται.

Για αυτο ελεγα 

https://www.youtube.com/watch?v=rf5XyLbpxao

• Like 1

Για θυμηστε μου: ο πρώτος άνθρωπος που γίνεται white walker είναι ο Μπραντ ο χτίστης; Η είναι μόνο θεωρίες αυτά; Πάει και καιρός που διάβασα τα βιβλία και δεν θυμάμαι καλά άμα αναφέρει κάτι...

Λοιπόν ας πούμε καμια χαζομάρα-θεωρία. :D

Χωρίς να έχω διαβάσει πουθενά σπόιλερ-θεωρίες στο ίντερνετ προβλέπω τη Σάνσα να προδίδει το Τζον και να την σκοτώνει η Άρια η οποία έχει γυρίσει στο Winterfell. Θα ήταν βέβαια ωραίο τη Σάνσα να τη σκοτώσει η Μπριάν αν δει ότι υπηρετεί μια άτιμη αρχόντισσα αφού έχει το δίλλημα να προδώσει τον όρκο που έχει δώσει στη Σάνσα, όπως έκανε ο Τζέιμι στον τρελό Βασιλιά. Η Σάνσα νομίζω ήταν η μόνη που δεν αγαπούσε το Τζον από τα Σταρκόπαιδα. 

To Littlefinger τον καθαρίζει ο Τζον όταν του λέει την πραγματική του καταγωγή. Αν και αγαπώ littlefinger ήρθε η ώρα το σκουλήκι να πατηθεί! :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...