benign Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Αν τα τιναξει ο George υπαρχει ενας μεγαλος συγγραφεας με τα balls να το συνεχισει : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Αν τα τιναξει ο George υπαρχει ενας μεγαλος συγγραφεας με τα balls να το συνεχισει : Και να βαλει καμια χωροχρονικη πυλη που θα βγαινουν εξωγηινοι απο μεσα που θα βοηθησουν τον Σνοου ? 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Αν τα τιναξει ο George υπαρχει ενας μεγαλος συγγραφεας με τα balls να το συνεχισει : Sorry κιόλας, αλλά βάζεις φωτογραφία συγγραφέα λες και είναι celebrity που θα τους αναγνωρίσει ο κόσμος από το πρόσωπο, έστω και αν ο συγκεκριμένος είναι διάσημος. Εγώ πχ που εχω να τον διαβάσω χρόνια δεν τον αναγνώρισα. Όσο για την πρόταση σου, hell no, καμία σχέση αυτά που γράφει με με την είδος του ASoIaF. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 O Martin οταν λεει οτι θα τελειωσει το βιβλίο ειναι σαν να σου λεει σαλονικια γκομενα ότι σε 5' θα ειναι ετοιμη, το αποτελεσμα ειναι ίδιο. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δυστυχώς το να κλείσεις μια τεράστια ιστορία με τόσες πλοκές είναι πολύ πιο δύσκολο από το να την ξεκινήσεις. Έχει πελαγώσει μάλλον.Χρειάζεται άτομα να τον βοηθήσουν. Για τη σειρά τώρα θέλω έστω και για ένα επεισόδιο Stark reunion, ακόμα και αν τους σκοτώσει στο επόμενο.! η εχει μαμηθει να πηγαινει σε παρτυ και να μπεκρουλιαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Στο survivor είναι και τρώει καρύδα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Τόσες ώρες κάψιμο, ήρθε η ευκαιρία να αποδώσουν με κάποιο τρόπο. http://mashable.com/2017/06/01/game-of-thrones-harvard-course/#icEpXBVNMqqI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Sorry κιόλας, αλλά βάζεις φωτογραφία συγγραφέα λες και είναι celebrity που θα τους αναγνωρίσει ο κόσμος από το πρόσωπο, έστω και αν ο συγκεκριμένος είναι διάσημος. Εγώ πχ που εχω να τον διαβάσω χρόνια δεν τον αναγνώρισα. Όσο για την πρόταση σου, hell no, καμία σχέση αυτά που γράφει με με την είδος του ASoIaF. Ενας συγγραφεας με το τρομερο ταλεντο και αχαλινωτη φαντασια του Stephen μπορει να γραψει βιβλιο σε καθε ειδος. Αποψη μου αν επιτρεπεται. (Τον θαυμαζει κιολας ο George,you never can know. ) http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news/watch-game-of-thrones-author-george-rr-martin-ask-stephen-king-how-he-writes-new-books-so-quickly-a7120146.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Ενας συγγραφεας με το τρομερο ταλεντο και αχαλινωτη φαντασια του Stephen μπορει να γραψει βιβλιο σε καθε ειδος. Αποψη μου αν επιτρεπεται. (Τον θαυμαζει κιολας ο George,you never can know. ) http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news/watch-game-of-thrones-author-george-rr-martin-ask-stephen-king-how-he-writes-new-books-so-quickly-a7120146.html Φυσικά και σου επιτρέπουμε, τουλάχιστον μέχρι να γίνω mod και σου ρίξω perm ban Οφείλω να ομολογήσω ότι ο King έχει τρομερό ταλέντο να γράφει σαν τυπογραφική μηχανή, ασχέτως αν τα περισσότερα κείμενα του είναι υπερεκτιμημένα, αδιάφορα που απλά μοιράζονται το spotlight από τα ελάχιστα καλά του έργα (προσωπική άποψη φυσικά, μην το συζητήσουμε εδώ, είναι τελείως off topic) Αυτό που εννοούμε ο linus και εγώ, είναι ότι δεν γράφει fantasy o άνθρωπος, πιθανών να μην το έχει και ακόμα πιθανότερα να μην τον ενδιαφέρει. Αλήθεια, ποιον συγγραφέα θα προτιμούσατε να συνεχίσει το έργο του Martin? Στα βιαστικά θα πω Sanderson. Αν και δεν έχει γράψει κάτι τόσο βαρύ όπως το ASoIaF, που για να είμαστε ειλικρινείς, κανένας δεν το έχει κάνει, έχει δείξει κάποια σημάδια διάσπαρτα στα βιβλία του ότι ίσως καταφέρει να ανταπεξέλθει. Επίσης το έχει ξανακάνει με το wheels of time που ήταν πετυχημένη συνέχεια και σημαντικότερο, κρατάει τα deadline του Αν και θα πρέπει να ξεχάσουμε τα sex scenes Ίσως να μην είναι και τόσο καλή πρόταση τελικά 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Neil Gaiman ας το συνεχιζε! Θα το εκανε πολυ fucked up πιστευω και θα γουσταραμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Season 8 το 2019 ;;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Lol, ποτέ τα βιβλία αν γίνει κάτι τέτοιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Ελπίζω πως όχι. Με το ζόρι αντέχουμε 1 χρόνο αναμονή, πόσο μάλλον 2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Αλήθεια, ποιον συγγραφέα θα προτιμούσατε να συνεχίσει το έργο του Martin? Στα βιαστικά θα πω Sanderson. Αν και δεν έχει γράψει κάτι τόσο βαρύ όπως το ASoIaF, που για να είμαστε ειλικρινείς, κανένας δεν το έχει κάνει, έχει δείξει κάποια σημάδια διάσπαρτα στα βιβλία του ότι ίσως καταφέρει να ανταπεξέλθει. Ειμαι μεταξυ του Sanderson και του Abercrombie. Και οι δυο εχουν γραψει παρα πολυ ομορφα βιβλια σε πολυ κοντινο υφος αλλωστε. Το ιδανικο θα ηταν να εγραφαν κατι με κοινη τους συνεργασια, η και με ακομα περισσοτερους συγγραφεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα