Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 7 (Open Spoiler Thread Seasons 1-6)

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1- σε 5-6 ποσταρισματα πριν που γινόταν κουβέντα για το καλύτερο επεισόδιο

τσεκάρετε εδω όλες τις βαθμολογίες του imdb

http://graphtv.kevinformatics.com/tt0944947

2-στο τρειλερ η σανσα με ποιον μπαλαμουτιάζεται??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το μόνο φιλί που παρατηρώ είναι της Yara και της Ellaria.

Σωστός

που συναντιόνται αυτες αραγε;

πολλή αναμονή φέτος

παιδιά το survivor για αυτο κανει νουμερα φετος

λειπει το GoT

:-D

Ρουφιανα του HBO ειναι, την προωθουν απο την παραγωγη...Μεχρι τελους θα παει...

Και εγώ στην 8η σεζόν πιστεύω πως θα πεθάνει.

Από την Arya λογικά.

• Like 1

Νομιζω δειχνει αρκετά το τρειλερ.  :-(

Από ότι φαινεται η σεζον θα τελειωσει με μαχη για τον θρόνο μεταξύ των 2 ξανθών. Στα πρώτα επεισόδια βλέπουμε την Ντενίρις στο Ντραγκονστοουν.

Λογικα δεν θα εχουμε συναντήσεις με τους βόρειους, ίσως καποιες νύξεις ή να γινει κατι στο τελευταιο επεισόδιο. Αυτοι θα επικεντρωθούν περισσότερο στους walking Dead οι οποιοι θα κανουν περισσότερα guest :P Λογικα ο τελευταιος θα εχει τη μαχη Walking Dead με τους σεβενκινγκτομίτες. 

Δεν προβλέπω να βγαίνουν τα τελευταία βιβλία πριν τελειώσει η σειρά...

Ας βγάλει κάποτες το επόμενο και για τα λοιπά βλέπουμε.

Μάλλον θα γίνει Wheel of Time κατάσταση και θα την τελειώσει άλλος την σειρά όταν συγχωρεθεί ο Μάρτιν...

• Like 1

Μάλλον θα γίνει Wheel of Time κατάσταση και θα την τελειώσει άλλος την σειρά όταν συγχωρεθεί ο Μάρτιν...

Το θεωρώ βέβαιο, νομίζω κιόλας ότι ο Martin έχει προνοήσει για ένα τέτοιο ενδεχόμενο "δίνοντας" το τέλος των βιβλίων προκειμένου να μπορούν να ολοκληρωθούν μετά το θάνατο του

Το θεωρώ βέβαιο, νομίζω κιόλας ότι ο Martin έχει προνοήσει για ένα τέτοιο ενδεχόμενο "δίνοντας" το τέλος των βιβλίων προκειμένου να μπορούν να ολοκληρωθούν μετά το θάνατο του

Φέξε μου και γλίστρησα.

Το έχω διαβάσει κάπου αυτό, αλλά η ουσία είναι ότι το γενικό draft απέχει παρασάγγης από το τελειωμένο βιβλίο.

Ο τύπος πολύ απλά δεν ξέρει, δεν έχει το κουράγιο να συνεχίσει ή γλυκάθηκε από τα λεφτά της σειράς και τα παράτησε από τα βιβλία.

Το winds of winter θεωρητικά έπρεπε να είχε κυκλοφορήσει εδώ και κανά δύο χρόνια,όπως ο ίδιος παραδέχτηκε.

Όντως οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι μεγάλες. Είναι και παχουλούλης και καλοφαγάς και δεν τον βλέπω καλά. :D

Σε σχέση με αυτό που λέτε, πολύ απλά όταν γράφεις κάτι για κάποιες δεκαετίες, λογικό είναι από ένα σημείο και ύστερα να "κουράζεσαι" και να θέλεις να γράψεις και κάτι άλλο. Συμβαίνει σε όλους του συγγραφείς, η διαφορά είναι ότι ο Μάρτιν γράφει πιο αργά από τους περισσότερους και φαίνεται να μην έχει τόσο αυστηρά δομημένο πλάνο σε σχέση με το πως θα προχωρήσει (το έχει πει και ο ίδιος).

Επίσης τώρα με την σειρά, όλα τα events κλπ, έχει και πολλά πράγματα να τον αποσπούν. Για άνθρωπο που δεν κάθεται εύκολα να βγάλει την δουλειά αυτό δεν είναι λίγο.

Και δεν φτάνουν όλα αυτά, είναι και μακράν τα δυσκολότερα βιβλία τα τελευταία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς το να κλείσεις μια τεράστια ιστορία με τόσες πλοκές είναι πολύ πιο δύσκολο από το να την ξεκινήσεις. Έχει πελαγώσει μάλλον.Χρειάζεται άτομα να τον βοηθήσουν.

Για τη σειρά τώρα θέλω έστω και για ένα επεισόδιο Stark reunion, ακόμα και αν τους σκοτώσει στο επόμενο.! :P

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...