Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 7 (Open Spoiler Thread Seasons 1-6)

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το S3E09 θεωρείται από πολλούς το καλύτερο επεισόδιο της σειράς.

Σαν τα 6χ09 και 6χ10 δεν υπαρχουν..

Ειδικα τα συναισθηματα που ειχα στο 6χ09 θα μου μεινουν για παντα χαραγμενα.. Απιστευτο επεισοδιο και οι βαθμολογιες μιλανε απο μονες τους.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαν τα 6χ09 και 6χ10 δεν υπαρχουν..

Ειδικα τα συναισθηματα που ειχα στο 6χ09 θα μου μεινουν για παντα χαραγμενα.. Απιστευτο επεισοδιο και οι βαθμολογιες μιλανε απο μονες τους.

Συμφωνώ, χωρίς αυτό να ακυρώνει το S03E09 (Red Wedding) για την "τομή" που προκάλεσε σεναριακά στην σειρά.

Γι' αυτό λέω ο Anorymous ειναι τυχερός που θα δεί για πρώτη φορά 3η σεζόν.

Ειδες οταν το χρημα ρεει.Και spinoffs και prequels και οτι θες. Επεται μεγαλο ξεχειλωμα...

Παντως εχω παρατηρησει πως ενω στις πρωτες σεζον υπαρχει μια σταθερη ποιοτητα στα επεισοδεια,στις μετεπειτα εχουμε 2-3 καταπληκτικα τα οποια συνοδευονται απο αρκετα μετρια(για τα στανταρ της σειρας παντα)

Εκτος αν εχει φαει σποιλερ.

Και με σποιλερ πάντως το συγκεκριμένο επ έχει μεγάλο impact. Εγώ που είχα διαβάσει τα βιβλία και το περίμενα πάλι με έκανε ζημιά

Ειδες οταν το χρημα ρεει.Και spinoffs και prequels και οτι θες. Επεται μεγαλο ξεχειλωμα...

Παντως εχω παρατηρησει πως ενω στις πρωτες σεζον υπαρχει μια σταθερη ποιοτητα στα επεισοδεια,στις μετεπειτα εχουμε 2-3 καταπληκτικα τα οποια συνοδευονται απο αρκετα μετρια(για τα στανταρ της σειρας παντα)

Γιατί όχι dude? Μιλάμε για την καλύτερη σειρά στην TV, εδώ "ξεχείλωσαν" αλλα και αλλα. Επίσης διαφωνώ περί ποιότητας και ειδικά από μεριά παραγωγής που φαίνεται στην οθόνη ότι κάθε επεισόδιο είναι και πιο ακριβό, από εκεί και πέρα γούστα του καθενός αλλα δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές σε κάτι epic.

• Like 2

Τώρα εκεί που είσαι θα δείχνει πιο πολύ δράκους σιγά σιγά, ναι μεγαλώνουν. Αλλά δεν μπαίνουν ακόμα στο επίκεντρο, μη φανταστείς.

Για μένα ο 3ος και ο 4ος ήταν τα seasons που το απόλαυσα τέρμα. Είσαι πολύ τυχερός που το βλέπεις τώρα για πρώτη φορά!

Το S3E09 θεωρείται από πολλούς το καλύτερο επεισόδιο της σειράς.

Για μένα το χειρότερο ξενέρωσα πολύ ευτυχώς το δεύτερο του τέταρτου είμαι τέλειο το καταχάρηκα :P

Σήμερα λογικά τελειώνω και τον τέταρτο, δεν είχα δει την σειρά γιατί έχω ένα χούι θέλω να μαζεύονται πολλές σεζόν να το βλέπω ολοκληρωμένο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί όχι dude? Μιλάμε για την καλύτερη σειρά στην TV, εδώ "ξεχείλωσαν" αλλα και αλλα. Επίσης διαφωνώ περί ποιότητας και ειδικά από μεριά παραγωγής που φαίνεται στην οθόνη ότι κάθε επεισόδιο είναι και πιο ακριβό, από εκεί και πέρα γούστα του καθενός αλλα δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές σε κάτι epic.

To προβλημα ειναι πως αντι να δοθουν τα φραγκα αυτα για κατι καινουριο,επενδυουν στην σιγουρη επιτυχια του GoT.Καλο για αυτους,καλο και για εμας αλλα οχι το βελτιστο. Υπαρχουν πολλα καλα βιβλια που μπορουν να γινουν επικες medieval σειρες,απλα δεν χρειαζεται να ειναι 8 σεζον.Απλα οταν βρεις χρυσορυχειο γιατι να το παρατησεις.

Η σειρα δεν επεσε καθολου οσον αφορα production values,αλλα επεσε οσον αφορα σε pacing,story progression,διαλογοι μεταξυ χαρακτηρων και γενικοτερο focus. Θα μπορουσαν να ειχαν κοπει πολλα λιπαρα απτις μετεπειτα σεζον και ο λογος που εχουν 2-3 τρομερα standout επεισοδεια οι νεες σεζον ειναι επειδη ολα τα plot points εξελισσονται εκει και τα υπολοιπα εχουν καποια μετρια arcs,παντα για τα δεδομενα της σειρας.Στην πρωτη σεζον η Danny απο κοριτσακι εγινε δρακομανα και στην τελευταια απλα την χασαν και την βρηκαν μετα απο 10 επεισοδεια..

Επεξ/σία από Alastor192
  • Like 1

Το κορυφαίο επισ είναι το hardhome, σ5ε8

Και όχι δεν υπάρχει στα βιβλία και εκεί φαίνεται πόση καλή δουλειά κάνουν στην παραγωγή.

Επιπλέον Θα έλεγα την ποιότητα/το αίσθημα του hardhome την έχω δει σε ελάχιστες blockbuster ταινίες

• Like 2

Οι βαθμολογιες που αναφερετε μερικοι ειναι συνηθως απο τα επεισοδια που για διαφορους λογους(ειτε λογω δρασης,ειτε επειδη πεθαινει καποιος σημαντικος χαρακτηρας με συγκεκριμενο τροπο)ξεχωριζουν καθε φορα απο την καθε season.

Δειτε για παραδειγμα ποια επεισοδια ξεχωριζουν σε καθε season

http://www.imdb.com/title/tt0944947/eprate?ref_=tt_eps_rhs_sm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...