Anorymous Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Για κάποιο περίεργο λόγο δεν είχα δει την σειρα αν και είχα ακούσει πολύ καλά λόγια. Είμαι στα μισά της πρώτης σεζόν και αυτό που με χαλάει δεν είναι η σειρά κάθε αυτή αλλά οι υπότιτλοι ότι υπότιτλο κατεβάζω εχει σκατα συγχρονισμό μπορεί να φάω και δέκα λεπτά να έρθουν στα ίσα οι υπότιτλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Για κάποιο περίεργο λόγο δεν είχα δει την σειρα αν και είχα ακούσει πολύ καλά λόγια. Είμαι στα μισά της πρώτης σεζόν και αυτό που με χαλάει δεν είναι η σειρά κάθε αυτή αλλά οι υπότιτλοι ότι υπότιτλο κατεβάζω εχει σκατα συγχρονισμό μπορεί να φάω και δέκα λεπτά να έρθουν στα ίσα οι υπότιτλοι. Αν το θεμα ειναι μονο ο χρονος, τοτε εγω σε αυτες τις περιπτωσεις χρησιμοποιω gom player οπου με τα κουμπια "<" ">" τους παω +- 0,5 sec Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Για κάποιο περίεργο λόγο δεν είχα δει την σειρα αν και είχα ακούσει πολύ καλά λόγια. Είμαι στα μισά της πρώτης σεζόν και αυτό που με χαλάει δεν είναι η σειρά κάθε αυτή αλλά οι υπότιτλοι ότι υπότιτλο κατεβάζω εχει σκατα συγχρονισμό μπορεί να φάω και δέκα λεπτά να έρθουν στα ίσα οι υπότιτλοι. πρωτα κοιτας υποτιτλους και μετα βρισκεις την αντιστοιχη εκδοση. Βρες αλλη εκδοση να εχεις το κεφαλι σου ησυχο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Αν το θεμα ειναι μονο ο χρονος, τοτε εγω σε αυτες τις περιπτωσεις χρησιμοποιω gom player οπου με τα κουμπια "<" ">" τους παω +- 0,5 sec Και εγώ αυτό κάνω με τον mx player. Η σειρά φαίνεται πολύ καλή θα προτιμούσα μόνο να είχε 22-24 επεισόδια που έχουν πολλές φορές και το επεισόδιο να ήταν 45 λεπτό πρωτα κοιτας υποτιτλους και μετα βρισκεις την αντιστοιχη εκδοση. Βρες αλλη εκδοση να εχεις το κεφαλι σου ησυχο Βασικά βλέπω online από showbox, πάντως πρώτη φορά μου τυχαίνει όσες σειρές είδα τελευταία όπως flash, arrow, greys anatomy και legends of tomorrow ήταν τέλεια συντονισμένη οι υπότιτλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Να πω την αληθεια με Bs player δεν ειχα ποτε θεμα στο να βρω υποτιτλους για την σωστη εκδοση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 βάλτε kodi να βρείτε την υγεία σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 O john Snow στις Σπετσες! http://www.gazzetta.gr/plus/article/1078498/game-thrones-o-john-snow-diakoparei-stis-spetses-pics Mε την Ιγκριτ απο GOT παρακαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 βάλτε kodi να βρείτε την υγεία σας... Το kodi όλο με πετάει έξω. Η καλισι πως ζωντάνεψε στο τέλος τρεις δράκους αφού έδωσε μια ζωή της μάγισσας μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 O john Snow στις Σπετσες! http://www.gazzetta.gr/plus/article/1078498/game-thrones-o-john-snow-diakoparei-stis-spetses-pics Mε την Ιγκριτ απο GOT παρακαλω Joooooooooon...Snow. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Κοντός ο τζον σνόου. Πότε είναι η έναρξη της σεζόν ρε παιδιά; Έχω καιρό να δω updates, ήμουν απορροφημένος... αλλού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Κατάλαβα, μες στον καύσωνα.... Θα παίξει ερκοντίσιο στο τέρμα για να μπω στο κλίμα (κυριολεκτικά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Στους 15, be Hardcore! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Τελείωσα και το δεύτερο κύκλο και πάω για τρίτο. Ερώτηση οι δράκοι σε ποιο κύκλο είναι μεγαλώνουν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Τώρα εκεί που είσαι θα δείχνει πιο πολύ δράκους σιγά σιγά, ναι μεγαλώνουν. Αλλά δεν μπαίνουν ακόμα στο επίκεντρο, μη φανταστείς. Για μένα ο 3ος και ο 4ος ήταν τα seasons που το απόλαυσα τέρμα. Είσαι πολύ τυχερός που το βλέπεις τώρα για πρώτη φορά! Το S3E09 θεωρείται από πολλούς το καλύτερο επεισόδιο της σειράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα