Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 7 (Open Spoiler Thread Seasons 1-6)

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για κάποιο περίεργο λόγο δεν είχα δει την σειρα αν και είχα ακούσει πολύ καλά λόγια.

Είμαι στα μισά της πρώτης σεζόν και αυτό που με χαλάει δεν είναι η σειρά κάθε αυτή αλλά οι υπότιτλοι ότι υπότιτλο κατεβάζω εχει σκατα συγχρονισμό μπορεί να φάω και δέκα λεπτά να έρθουν στα ίσα οι υπότιτλοι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για κάποιο περίεργο λόγο δεν είχα δει την σειρα αν και είχα ακούσει πολύ καλά λόγια.

Είμαι στα μισά της πρώτης σεζόν και αυτό που με χαλάει δεν είναι η σειρά κάθε αυτή αλλά οι υπότιτλοι ότι υπότιτλο κατεβάζω εχει σκατα συγχρονισμό μπορεί να φάω και δέκα λεπτά να έρθουν στα ίσα οι υπότιτλοι.

Αν το θεμα ειναι μονο ο χρονος, τοτε εγω σε αυτες τις περιπτωσεις χρησιμοποιω gom player οπου με τα κουμπια "<" ">" τους παω +- 0,5 sec

• Moderators

πρωτα κοιτας υποτιτλους και μετα βρισκεις την αντιστοιχη εκδοση. Βρες αλλη εκδοση να εχεις το κεφαλι σου ησυχο 

• Like 1

Αν το θεμα ειναι μονο ο χρονος, τοτε εγω σε αυτες τις περιπτωσεις χρησιμοποιω gom player οπου με τα κουμπια "<" ">" τους παω +- 0,5 sec

Και εγώ αυτό κάνω με τον mx player.

Η σειρά φαίνεται πολύ καλή θα προτιμούσα μόνο να είχε 22-24 επεισόδια που έχουν πολλές φορές και το επεισόδιο να ήταν 45 λεπτό

πρωτα κοιτας υποτιτλους και μετα βρισκεις την αντιστοιχη εκδοση. Βρες αλλη εκδοση να εχεις το κεφαλι σου ησυχο

Βασικά βλέπω online από showbox, πάντως πρώτη φορά μου τυχαίνει όσες σειρές είδα τελευταία όπως flash, arrow, greys anatomy και legends of tomorrow ήταν τέλεια συντονισμένη οι υπότιτλοι.

βάλτε kodi να βρείτε την υγεία σας...

Το kodi όλο με πετάει έξω.

Η καλισι πως ζωντάνεψε στο τέλος τρεις δράκους αφού έδωσε μια ζωή της μάγισσας μόνο.

Κοντός ο τζον σνόου.

Πότε είναι η έναρξη της σεζόν ρε παιδιά; Έχω καιρό να δω updates, ήμουν απορροφημένος... αλλού.

• Like 1

Κατάλαβα, μες στον καύσωνα.... Θα παίξει ερκοντίσιο στο τέρμα για να μπω στο κλίμα (κυριολεκτικά)

Τώρα εκεί που είσαι θα δείχνει πιο πολύ δράκους σιγά σιγά, ναι μεγαλώνουν. Αλλά δεν μπαίνουν ακόμα στο επίκεντρο, μη φανταστείς.

Για μένα ο 3ος και ο 4ος ήταν τα seasons που το απόλαυσα τέρμα. Είσαι πολύ τυχερός που το βλέπεις τώρα για πρώτη φορά!

Το S3E09 θεωρείται από πολλούς το καλύτερο επεισόδιο της σειράς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...