Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Είχα πολύ διαφορετική ιδέα για το τι είναι η σειρά και δεν είδα παραπάνω από δυο επεισόδια όταν βγήκε και την έκοψα...μόλις τελειωσα όλα τα seasons, best TV series EVER! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alx1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Είχα πολύ διαφορετική ιδέα για το τι είναι η σειρά και δεν είδα παραπάνω από δυο επεισόδια όταν βγήκε και την έκοψα...μόλις τελειωσα όλα τα seasons, best TV series EVER! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Έχω φάει τρελό σκάλωμα με Arya, παίζει καταπληκτικά για πρώτο ρολο ever και το storyline της ως tiny assassin τα σπάει, ειδικά το finale γάμησε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Υποτίθεται ότι βγήκαν επικά spoilers για όλη την 7η season, lol.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξέρω αν θα τα έλεγα επικά. Νομίζω είναι κάτι άκρως αναμενόμενο. To costume department συνεχίζει την φοβερή δουλειά πάντως! Υποτίθεται ότι βγήκαν επικά spoilers για όλη την 7η season, lol. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Εννοώ σε μέγεθος, πολλά, για όλα τα episodes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armored Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Πω τους έχουν καταστρέψει με τα leaks. Δύσκολα να μην ακούσει κάποιος οτιδήποτε απο ολα αυτά μέχρι το καλοκαίρι. Βγήκε όλη η σεζόν χαρτί και καλαμάρι μιλάμε. Του χρόνου βλέπω να έχει διαρρεύσει η τελευταία σεζόν σε hd απο το χειμώνα ετσι οπως πάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Kαποια εχουν μια "λογικη" και καποια αλλα μου φαινονται πολυ χαζα για να ισχυουν... θα δουμε βεβαια το καλοκαιρι αν ειναι αληθινα και αν ειναι θα αλλαξουν κατι οι σεναριογραφοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Αν οντως ειναι legit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Αν ισχύουν τα spoilers τότε δεν θα μπορούμε να περιμένουμε να βγαίνει το κάθε επεισόδιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δεν διαβασα τιποτε,ουτε σκοπευω. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 ούτε εγώ δεν τα διάβασα, θέλω να περιμένω να τα δω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 official η fake poster?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Αν είναι official είναι τρελό spoiler, γιατί συσιαστικά κάνει confirm ένα από τα spoilers που διεύρεσαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα