Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 7 (Open Spoiler Thread Seasons 1-6)

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ να πω την αλήθεια δε θέλω να ξέρω ούτε τις φήμες, αλλά η μόνη λύση είναι να μην μπαίνω καθόλου εδώ... Άλλωστε δεν είναι και τίποτα ακατόρθωτο να μάθεις τι θα συμβεί, κυκλοφορούνε αυτά. Ας μην ψαρώνουμε με κάτι δηλώσεις του τύπου "τα κρατάνε επτασφραγιστά μυστικά" και σαχλαμάρες, τα ίδια έλεγαν και για τα Star Wars και το σενάριο είχε κυκλοφορήσει πολλούς μήνες πριν.

Απλά υποτίθεται ότι θέλεις να το δεις γυρισμένο, με την κατάλληλη συναισθηματική φόρτιση, εικόνα, ερμηνεία, μουσική επένδυση κτλ, όχι να σου το ξεφουρνίσει (και αυτόματα χαλάσει) κάποιος στο ίντερνετ. Όπως είπε και ο Σαμ:

Τέλος, η προσωπική μου εμπειρία όταν άκουσα για την διαβόητη θεωρία R+L=J (δηλαδή ποιοι είναι οι γονείς του Jon για όσους δεν γνωρίζουν) όταν ήταν ακόμη πολύ νωρίς στη σειρά, ήταν πως πρόκειται για βλακεία και αποκλείεται να συμβεί κάτι τέτοιο καθώς είχα εμπιστοσύνη στο συγγραφέα. Όταν βέβαια προχώρησαν τα σενάρια και άρχισαν να μπαίνουν στο παιχνίδι τα νέα πρόσωπα και όλα ήρθαν με τέτοιο τρόπο, που τελικά όχι μόνο δε μου ξίνισε, αλλά το απόλαυσα, τότε συνειδητοποίησα ότι βιάστηκα. Προφανώς δεν μπορούσα να φανταστώ το όραμα των δημιουργών, οπότε η ξερή πληροφορία απλά με ξενέρωσε.

Η μαγεία της ψευδαίσθησης είναι σημαντικό πράγμα. Είναι σαν να γνωρίζεις πως γίνονται ταχυδακτυλουργικά. Εκτός κι αν σκοπεύεις να το κάνεις επάγγελμα, καλύτερα είναι να μην ξέρεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνω απολυτα με αυτες τις αποψεις,ειναι πολυ σωστες.

Απο την αλλη,οταν σου αρεσει μια σειρα ,ειναι λογικο να σκεφτεσαι τι θα γινει ,τι εξελιξη θα υπαρχει και για αυτο φανταζομαι υπαρχει και το συγκεκριμενο νημα. Ομως ηδη εχει βγαλει η HBO teaser trailers με δηλωσεις των ηθοποιων,που δειχνουν προς αυτην την τροπη(εκτος και αν πανε να μας τρολλαρουν,που ειναι πολυ πιθανο)οποτε δεν νομιζω να φταινε οι fans που μελλοντολογουν.

Επισης συμφωνω και με αυτο που ειπωθηκε οτι αν καποιος δεν θελει καν να φανταστει τι μπορει να γινει στο μελλον δεν παει καν σε σχετικα μερη στο ιντερνετ.

Τέλος, η προσωπική μου εμπειρία όταν άκουσα για την διαβόητη θεωρία R+L=J (δηλαδή ποιοι είναι οι γονείς του Jon για όσους δεν γνωρίζουν) όταν ήταν ακόμη πολύ νωρίς στη σειρά, ήταν πως πρόκειται για βλακεία και αποκλείεται να συμβεί κάτι τέτοιο καθώς είχα εμπιστοσύνη στο συγγραφέα. Όταν βέβαια προχώρησαν τα σενάρια και άρχισαν να μπαίνουν στο παιχνίδι τα νέα πρόσωπα και όλα ήρθαν με τέτοιο τρόπο, που τελικά όχι μόνο δε μου ξίνισε, αλλά το απόλαυσα, τότε συνειδητοποίησα ότι βιάστηκα. Προφανώς δεν μπορούσα να φανταστώ το όραμα των δημιουργών, οπότε η ξερή πληροφορία απλά με ξενέρωσε.

Εγώ πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι στη σειρά το χειρίστηκαν άσχημα το ζήτημα του Jon. Στα βιβλία υπάρχουν πολύ διακριτικά hints από τα πρώτα κιόλας chapter του πρώτου βιβλίου και μέχρι το τελευταίο. Ναι μεν οι περισσότεροι δεν τα πρόσεχαν γιατί ήταν λεπτομέρειες που εύκολα χάνονταν μέσα στην πληθώρα των πληροφοριών, αλλά υπήρχαν εκεί για τον παρατηρητικό και σχολαστικό αναγνώστη. Εδώ τα άφησαν απέξω σχεδόν όλα και μας δείξανε κάποια πράγματα κατευθείαν στο ξεκάρφωτο σχεδόν, που φάνηκε σαν το κλασσικό που κάνουν όλες οι φτηνιάρικες σειρές για να σε ξαφνιάσουν. 

Αν δεν ήξερα τίποτα για τα βιβλία και έβλεπα μόνο την σειρά, εμένα προσωπικά θα μου φαινόταν κοινώς κάτι σαν "asspull" που λέμε. Επομένως δεν σε αδικώ που στην αρχή σου ακουγόταν βλακεία.

• Like 1

Ε δεν μπορεί μία σειρά όμως να χωρέσει σε 10 επεισόδια καθ κύκλου μικρές λεπτομέρειες από βιβλία... Μία χαρά το χειριστηκαν!

• Like 1

Πως δεν υπήρχαν λεπτομεριες;

Θυμάμαι πρώτο κύκλο να αποφεύγει να συζητήσει ο Νεντ για τη μάνα του με τον Ρόμπερτ, η να μην του λέει είσαι γιος μου του Τζον αλλά είσαι αίμα μου

Είχε αρκετά hints ότι ο Τζον δεν ήταν γιος του Νεντ

Αυτό που όντως δεν είχαν χινταρει πολύ και έπρεπε να ξέρεις την ιστορία ήταν για την Λιάνα που την αναφέρανε σε 2 επεισόδια χωρίς να τονίζουν το σκηνικό με τον Ταργκαριεν ώστε να κάνει ο άλλος την σύνδεση

Κοινώς νομίζω όλοι ξέρανε ότι ο Τζον Σνοου είναι κάποιος άλλος, αλλά δεν είχανε χτίσει μέχρι φέτος το υπόβαθρο για τους βιολογικους του γονείς

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως ετσι οπως το παρουσιασαν το μυστικο του Jon ,λογικα θα πρεπει να παιξει καταλυτικο ρολο στην ιστορια,ειτε καθησει αυτος τελικα στο Iron Throne ειτε οχι. Αλλιως ολη αυτη η μυστικοτητα και η ανασταση του για να σκοτωθει randomly στην επομενη σεζον π.χ. θα ειναι μπουρδα.Θελω να πω,οτι οσο απροβλεπτος και να ειναι ο Martin,ο Jon οπως εξελιχθηκε η σειρα,θα διαδραματισει πολυ σημαντικο ρολο,μαλλον θα ειναι ο κυριος καταλυτης για το τελος.

Επεξ/σία από benign
  • Like 1

Πως δεν υπήρχαν λεπτομεριες;

Θυμάμαι πρώτο κύκλο να αποφεύγει να συζητήσει ο Νεντ για τη μάνα του με τον Ρόμπερτ, η να μην του λέει είσαι γιος μου του Τζον αλλά είσαι αίμα μου

Είχε αρκετά hints ότι ο Τζον δεν ήταν γιος του Νεντ

Ενας λυκος για καθε ενα Σταρκ παιδι. Πεντε να θηλάζουν απο την νεκρη λυκαινα, και ενας εκτος, διαφορετικος απο τους αλλους, να ειναι απομακρυσμενος απο τα αλλα αδελφια του.

Ο Μαρτιν ειπε απο το πρωτο βιβλιο τι ειναι ο Jon με αυτον τον τροπο. Αιμα των Σταρκ, αλλα.. διαφορετικος απο τους αλλους.

Αυτοί θα είναι οι νέοι χαρακτήρες του Game of Thrones:

Mπορεί ο 7ος κύκλος του Game of Thrones να αργήσει υπερβολικά πολύ, για να προβληθεί από την HBΟ, ωστόσο η αγάπη μας για τη σειρά φαινόμενο όλο και μεγαλώνει. Για να διατηρήσουμε, λοιπόν, την "αγάπη", αλλά και για να ικανοποιήσουμε την περιέργειά μας για το τι μας επιφυλάσσει η συνέχεια διαβάζουμε (και μοιραζόμαστε) τις νέες πληροφορίες κυκλοφορούν για τη σειρά. Αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι πως το μέλλον της σειράς υπόσχεται για μια ακόμη φορά να μας καθηλώσει, τόσο με την εξέλιξη της υπόθεσης, όσο και με τις νέες προσθήκες στο καστ των ηθοποιών. Σύμφωνα με τους παραγωγούς τον ερχόμενο κύκλο θα δούμε τους παρακάτω χαρακτήρες να προστίθενται στη σειρά για να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην επιτυχία της, αλλά και την εξέλιξή της.

Ο Ιερέας

Κάπως έτσι, λοιπόν, θα γνωρίσουμε έναν ιερέα, κοντά στα 60 του χρόνια. Κατά τους παραγωγούς "Αναζητείται ένας σεβάσμιος ιερέας με ηθικό κύρος και βαρύτητα. Η σειρά αναζητά έναν λευκό ηθοποιό. Έχουν προγραμματιστεί να γίνουν γυρίσματα, από τις 22 Σεπτεμβρίου. Ο ιερέας θα είναι ένας σημαντικός άνθρωπος."

Ο Πολεμιστής

Δεν μας κάνει καμία εντύπωση το γεγονός ότι θα γνωρίσουμε έναν ακόμη πολεμιστή, άλλωστε μιλάμε για το Game of Thrones. Όπως διευκρινίζεται ο συγκεκριμένος χαρακτήρας θα είναι "σκληρός σε εμφάνιση πυγμάχος με μεγάλες ικανότητες, και ο ηθοποιός πρέπει να είναι πολύ καλός σε μεγάλες μάχες. Η παραγωγή  ψάχνει για έναν λευκό ηθοποιό με μια ουδέτερη και μη-σικ αγγλική προφορά. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν μέχρι τον Οκτώβριο".

Ο Φρουρός της πύλης

Αυτός ο χαρακτήρας αναμένεται να παίξει έναν ρόλο κλειδί για τα ερωτήματα που μας δημιούργησαν οι αναδρομές του Μπραν στο παρελθόν. Οι παραγωγοί θέλουν "να έχει αυτοπεποίθηση, και να είναι δυνατός για να παίξει σε μια εξαιρετική σειρά από σκηνές. Πρέπει να είναι έξυπνος, και με χαρίσματα. Τα γυρίσματα για τον ρόλο του θα πραγματοποιηθούν από τα μέσα Οκτωβρίου μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου."

Ο Φρουρός πόλης

Ένας ακόμη Φρουρός, αυτή τη φορά της πόλης θα προστεθεί στη λίστα με τους χαρακτήρες της σειράς, με τους ιθύνοντες να περιγράφουν πως "ο συγκεκριμένος χαρακτήρας θα έχει μια σημαντική σκηνή στην νυχτερινή περιπολία του. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν για μια εβδομάδα στα μέσα Οκτωβρίου."

Ο Έμπορος

Εν τω μεταξύ το HBO αναζητά έναν ηθοποιό, κοντά στα 40, για να ενσαρκώσει έναν έμπορο. "Ο χαρακτήρας θα εμφανιστεί σε ένα πανδοχείο κατά τη διάρκεια μιας κουραστικής βραδιάς. Ο ρόλος είναι ανοικτός για τη φυλή και την εμφάνισή του. Τα γυρίσματα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του Νοεμβρίου."

Ο χαρακτήρας μάλλον δεν θα είναι από το Westeros, αλλά θα μπορούσε να είναι από το Dorne ή από το Essos.

Η αγαπητή κυρία

Μια αγαπητή κυρία θα προστεθεί στο Game of Thrones, "Ο ρόλος περιγράφεται ως μια ελκυστική νεαρή κοπέλα που είναι σίγουρη για το μυαλό της. Και πάλι, η παραγωγή είναι ανοιχτή όσον αφορά τη φυλή και την εθνικότητα. Θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα για μια εβδομάδα στις αρχές Οκτωβρίου. Ο ρόλος απαιτεί πλήρη γυμνότητα."

Ο Νεαρός Κύριος

Παράλληλα, θα δούμε κι έναν νεαρό κύριο, ο οποίος "θα είναι ένας ψηλός, όμορφος νεαρός άρχοντας, με τους παραγωγούς να αναζητούν έναν λευκό ηθοποιό. Οι σκηνές θα πραγματοποιηθούν στις 20 Σεπτεμβρίου."

Ο Υπολοχαγός

Τέλος, οι παραγωγοί της σειράς αναζητούν έναν υπολοχαγό, ο οποίος "πρέπει να έχει αθλητική εμφάνιση, καλή φυσική κατάσταση, και να είναι πειθαρχημένος πολεμιστής. Οι παραγωγοί θέλουν κάποιον που να είναι λευκός. Αυτός θα κάνει γυρίσματα για αρκετές ημέρες σε τρεις εβδομάδες από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου." Ακούγεται σαν να είναι μέλος των Dothraki.

Την ίδια στιγμή, η Sophie Turner που υποδύεται τη Σάνσα Σταρκ αποκάλυψε, μιλώντας στο Variety, πως οι ηθοποιοί παρέλαβαν το σενάριο του 7ου κύκλου, ωστόσο δεν αποκάλυψε το παραμικρό.

Δεν θέλουμε άλλες info για τον 7ο κύκλο

Ας μας αφήσει η κοινότητά του Internet απλά να το δούμε αντί να πρέπει να το διαβάσουμε και να χαθεί κάθε έκπληξη

• Like 1

• Super Moderators

lolwut? Θα στείλει μια ιδιωτική επιχείρηση πρόστιμο, πόσο μάλλον εκτός ΗΠΑ?

Οι περισσότεροι εδώ από που νομίζεις ότι το βλέπουν? Nova και Σκάι? :P

• Like 3

παιδες ειναι safe ο θειος να δω την 1η και 2η season? κατι ακουσα οτι στελνουν μπιλιετακια σπιτι η HBO!

Ελλάδα μόνο για το DVD της Τζούλιας μπορείς να φας πρόστιμο. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...