Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 7 (Open Spoiler Thread Seasons 1-6)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανακοινώθηκε επίσημα από HBO ότι η 7η σεζόν θα έχει 7 επεισόδια και θα ξεκινήσει καλοκαίρι 2017.

• Like 1
Δημοσ.

Περίεργη επιλογή για μια σεζόν που θα κυριαρχεί ο χειμώνας. Καλύτερα Οκτώβρη - Νοέμβρη και ας έπρεπε να περιμένουμε παραπάνω. Μέσα στις ζέστες του καλοκαιριού θα βλέπουμε πάγους κτλ.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ χαίρομαι που οι αποφάσεις της παραγωγής δείχνουν ότι βάζει σε πρώτη μοίρα την ποιότητα του αποτελέσματος και όχι την "αρπαχτή" και πιστεύω ότι κάνουν πολύ καλά ακόμη και από οικονομικής άποψης, καθώς η σειρά έχει τη δυνατότητα να αφήσει ιστορία και θα μπορούν να αρμέγουν το αποτέλεσμα για πολλά χρόνια.

Δημοσ.

Περίεργη επιλογή για μια σεζόν που θα κυριαρχεί ο χειμώνας. Καλύτερα Οκτώβρη - Νοέμβρη και ας έπρεπε να περιμένουμε παραπάνω. Μέσα στις ζέστες του καλοκαιριού θα βλέπουμε πάγους κτλ.

Κατεβάζεις παντζούρια και βάζεις το air conditioner στους 16 βαθμούς για ένα δίωρο. Problem solved. :P

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τουλάχιστον θα πέσουν εκτός υποχρεώσεων Μαΐου-Ιουνίου (βλέπε εξεταστικές), που ιδιαίτερα για την εκπαιδευτική κοινότητα είναι πάντα φορτωμένη. Ωραία θα ήταν να είχαμε τώρα τα καινούργια επεισόδια, τον καιρό που έβγαιναν και είχα δουλειές δεν τα ευχαριστιόμουν φουλ.

Δημοσ.

^

Αυτο που λες! Γι'αυτο κι εγω τα ειχα αφησει και τα ειδα ολα μαζεμενα οταν μπηκε το καλοκαιρακι.

Καλοκαιρι 2017 sounds awesome :)

Δημοσ.

Να δουμε πως θα μπορεσουμε να παρακολουθησουμε την σειρα,μετα τις προσφατες δυσαρεστες εξελιξεις. :(

Δημοσ.

Να δουμε πως θα μπορεσουμε να παρακολουθησουμε την σειρα,μετα τις προσφατες δυσαρεστες εξελιξεις. :(

δηλαδη;;;

Δημοσ.

Πες μου οτι δεν εννοεις το κλεισιμο του Kickass... :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...