trayban Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτο που καπου μου ειχε διαφυγει τελειως η το ξεχασα ειναι οτι ο τωρινος meister της Σερσι, ο Qyburn,ηταν παλια σε υπηρεσια ενος Βορειου αρχοντα,πιστου στους Stark και τον ειχε σωσει απο βεβαιο θανατο ο Robb. Οι Λαννιστερ ειχαν σφαξει ολο τον κοσμο στο καστρο που υπηρετουσε και ειχαν τραυματισει θανασιμα και αυτον. Ο Mountain τα ειχε κανει αυτα αλλα κατ' εντολη του Tywin. Πως βρεθηκε στο King's Landing να υπηρετει τους Lannies τωρα??? Λετε να παιζει κατι? βασικά τον έσωσε ο φεισλες μαν και η αρυα,ουσιαστικά
benign Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 βασικά τον έσωσε ο φεισλες μαν και η αρυα,ουσιαστικά Δεν τον ειχαν συναντησει ποτε,καπου μπερδευτηκες.
trayban Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν τον ειχαν συναντησει ποτε,καπου μπερδευτηκες. λες; νομιζα πως ηταν εκει η αρυα με τον ...εκείνον με το περίεργο όνομα τεσπα
benign Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 λες; νομιζα πως ηταν εκει η αρυα με τον ...εκείνον με το περίεργο όνομα τεσπα Να εδω ειναι ολη η πορεια του χαρακτηρα μεχρι τωρα. https://www.youtube.com/watch?v=XAMUSESSrzw 1
Kapetanakos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 παιδια εχω φτασει αισιος στην season 4 και εχει ενα επεισοδειο που λεγετε Ice.and.Fire.A.Foreshadowing να φανταστω οτι ειναι σαν review της 5ης?
McNerd Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Kapetanakos είπε παιδια εχω φτασει αισιος στην season 4 και εχει ενα επεισοδειο που λεγετε Ice.and.Fire.A.Foreshadowing να φανταστω οτι ειναι σαν review της 5ης? δεν ανηκει στα κανονικα episodes, μπορεις και να το παραλειψεις, εδω εξηγει τι ειναι https://www.imdb.com/title/tt3645808/ Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από McNerd 1
Έλεος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 14 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Νομίζω έχει επιβεβαιωθεί για Απρίλιο. Μιλάμε για τον Απρίλη του 19;;; 🙀 1
coffeex Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Στις 9/7/2018 στις 1:04 ΜΜ, Έλεος είπε Μιλάμε για τον Απρίλη του 19;;; 🙀 Ναι 🤘
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα