Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Απόλυτα λογικά είναι αυτά που γράφει ο Sazerac. Έκανες ένα συλλογισμό χωρίς να τον σκεφτείς διεξοδικά. Δε στέκει. Συμβαίνουν αυτά σε όλους μας. Πάμε παρακάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alx1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Απόλυτα λογικά είναι αυτά που γράφει ο Sazerac. Έκανες ένα συλλογισμό χωρίς να τον σκεφτείς διεξοδικά. Δε στέκει. Συμβαίνουν αυτά σε όλους μας. Πάμε παρακάτω. Απόλυτα λογικά, αλλά και άσχετα εντελώς με αυτά που έγραψα εγώ. Μάλλον ήθελε-θέλατε σώνει και καλά να πει αυτά που είπε, και τα είπε με την δικιά μου αφορμή. Οπότε όντως... πηγαίνετε παρακάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Βρήκαμε αλλά τώρα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Απόλυτα λογικά είναι αυτά που γράφει ο Sazerac. Έκανες ένα συλλογισμό χωρίς να τον σκεφτείς διεξοδικά. Δε στέκει. Συμβαίνουν αυτά σε όλους μας. Πάμε παρακάτω. Απόλυτα λογικά, αλλά και άσχετα εντελώς με αυτά που έγραψα εγώ. Μάλλον ήθελε-θέλατε σώνει και καλά να πει αυτά που είπε, και τα είπε με την δικιά μου αφορμή. Οπότε όντως... πηγαίνετε παρακάτω. Τελείως λογικά μου όμως!!!Μάλλον εσύ πρέπει να έχεις κάποιο πρόβλημα κατανόησης....ΥΓ: Άρχισε να ψαχνεις γιατί η Σανσα είναι ψηλή και η Αρυα κοντή ενώ είναι αδελφές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Πολυ πλακα τελικα αυτοι οι τυποι,μπραβο στον φιλο που τους προτεινε,δεν θυμαμαι ποιος ηταν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alx1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Τελείως λογικά μου όμως!!!Μάλλον εσύ πρέπει να έχεις κάποιο πρόβλημα κατανόησης....ΥΓ: Άρχισε να ψαχνεις γιατί η Σανσα είναι ψηλή και η Αρυα κοντή ενώ είναι αδελφές Εγώ ξεκίνησα να λέω ένα πολύ συγκεκριμένο πράγμα (hint: απώλεια εσόδων από πειρατεία - αντίκτυπος στα γυρίσματα), που φαίνεται άλλωστε επί λέξη στο επίμαχο ποστ (#220). Τώρα πώς καταφέρατε να ανακατέψετε τόσα πολλά άσχετα πράγματα μεταξύ τους, νομίζοντας (και με σιγουριά μάλιστα!!) ότι απαντάτε σε αυτά που έγραψα είναι μεγάλο κατόρθωμα και σας αξίζουν συγχαρητήρια. ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2016 από paredwse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Εγώ ξεκίνησα να λέω ένα πολύ συγκεκριμένο πράγμα (hint: απώλεια εσόδων από πειρατεία - αντίκτυπος στα γυρίσματα), που φαίνεται άλλωστε επί λέξη στο επίμαχο ποστ (#220). Τώρα πώς καταφέρατε να ανακατέψετε τόσα πολλά άσχετα πράγματα μεταξύ τους, νομίζοντας (και με σιγουριά μάλιστα!!) ότι απαντάτε σε αυτά που έγραψα είναι μεγάλο κατόρθωμα και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Τώρα μας δουλεύεις; Για τον αντίκτυπο στα γυρίσματα συζητάμε κι εμείς και σου λέμε ότι δεν υπάρχει κανένας αντίκτυπος στα γυρίσματα λόγω μειωμένων εσόδων. Ο αντίκτυπος υπάρχει ξεκάθαρα για πρακτικούς λόγους που μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας πανεύκολα, οπότε τι συζήτηση θέλεις να σου ανοίξουμε; Για τα μειωμένα έσοδα που αντιλήφθηκες μέσα από κάτι που δεν ισχύει; Και ανάθεμα κι αν είναι αλήθεια ότι τα έσοδα μειώθηκαν... EDIT: Επί τη ευκαιρία το έψαξα (αν και σε μένα ήταν προφανές) και το budget όχι απλά δε μειώνεται και δε δημιουργεί πρόβλημα στη σειρά, αλλά αυξάνεται κατακόρυφα και έχει φτάσει σε ένα από τα υψηλότερα επίπεδα για σειρά όλων των εποχών. Οπότε ίσως η πειρατεία δεν παίζει το ρόλο που νομίζεις. Τα έσοδα είναι υψηλότερα από ποτέ. Wikipedia: The pilot reportedly cost HBO between US$5 and 10 million, and the total budget for the first season had been estimated at US$50–60 million. In the second season, the show obtained a 15% budget increase to depict the climactic battle in the episode "Blackwater", which had a budget of US$8 million. Between 2012 and 2015, the average episode's budget grew from US$6 million to "at least" 8 million. The budget for the sixth season was over $10 million per episode, totaling over $100 million for the full season and setting a new high for the series. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Game of Thrones Official Trailer - Season 7 (2017) Οι περικοπές του μπάτζετ φαίνονται ανησυχητικές https://www.youtube.com/watch?v=mqzcL9MKI54 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Επιτέλους! Την είδα κι εγώ την 6η σεζόν....και so far είναι η αγαπημένη μου. Κυρίως επειδή δεν πέθαναν αγαπημένοι μου χαρακτήρες και επίσης είχε μάχες και έπικ σκηνές και φυσικά......THE KING IN THE NORTH στο τέλος και φουλ ανατριχίλα. Έχοντας διαβάσει κάποια απ'τα βιβλία περίμενα έστω ένα ολόκληρο επεισόδιο αφιερωμένο σε flashback με Lyanna + Robert + Rhaegar αλλά πήρα μια πολύ μικρή δόση :/ ελπίζω στην επόμενη σεζόν ν'αφιερώσουν παραπάνω χρόνο. Η ηθοποιός που παίζει την Asha Greyjoy είναι εξαιρετική και τόσο ταιριαστή στον χαρακτήρα της, και το ίδιο και η μικρούλα που έπαιζε την Lyanna Mormont. Olenna σταθερή αξία, περιμένω να πάρει γερή εκδίκηση. Ανακούφιση που οι Stark επιτέλους παίρνουν όσα τους ανήκουν και μια περιέργεια να δω τί θα καταφέρει τελικά η δρακομάνα και πόσοι στο Westeros θα δεχτούν να την ακολουθήσουν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
booka Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 μόνο εγώ απογοητεύτηκα από αυτή την σεζόν? lip service στους φανς , ίδιος "από μηχανής θεός" όπως στην μάχη στο kings landing και πολλά πολλά άλλα... καλογυρισμένα τα επεισόδια δεν λέω... Επιτέλους! Την είδα κι εγώ την 6η σεζόν....και so far είναι η αγαπημένη μου. .... έλα που έχει cult following αυτό που έβαλες και έγινε σειρά...με τουλάχιστον 2 εγγυημένες σεζόν... Game of Thrones Official Trailer - Season 7 (2017) Οι περικοπές του μπάτζετ φαίνονται ανησυχητικές https://www.youtube.com/watch?v=mqzcL9MKI54 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moysatos79 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Πολυ πλακα τελικα αυτοι οι τυποι,μπραβο στον φιλο που τους προτεινε,δεν θυμαμαι ποιος ηταν. χα ,χα εγω ημουν. Επισης για μενα ο καλυτερος με διαφορα σε αναλυση οσον αφορα οχι μονο τα γεγονοτα αλλα και σκηνοθετικα κτλ, ειναι αυτος εδω ο τυπος. Μιλαμε εχω λιωσει. δειτε αναλυση τελευταιου επεισοδιου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 χα ,χα εγω ημουν. Επισης για μενα ο καλυτερος με διαφορα σε αναλυση οσον αφορα οχι μονο τα γεγονοτα αλλα και σκηνοθετικα κτλ, ειναι αυτος εδω ο τυπος. Μιλαμε εχω λιωσει. δειτε αναλυση τελευταιου επεισοδιου ισχύει, "οι τύποι" δεν υπάρχουν! από το επεισόδιο 6 ειχαν προβλέψει οτι η Cersei θα χρησιμοποιήσει wildfire! και άλλα πολλά..!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 μόνο εγώ απογοητεύτηκα από αυτή την σεζόν? lip service στους φανς , ίδιος "από μηχανής θεός" όπως στην μάχη στο kings landing και πολλά πολλά άλλα... καλογυρισμένα τα επεισόδια δεν λέω... Δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική: δημιουργείται στην ιστορία μια κατάσταση που μπορεί να έχει είτε θετική είτε αρνητική κατάληξη. Όταν η έκβαση είναι θετική τότε γίνεται για να χαϊδευτούν οι φανς, ενώ όταν είναι αρνητική τι; Υποτίθεται ότι μόνο αυτό το αποτέλεσμα είναι ρεαλιστικό και πείθει; Η σειρά έχει δείξει ότι παίρνει και τους δύο δρόμους, συχνά ο λόγος είναι τυχαίος (όπως και στη ζωή), αλλά πάντα προετοιμάζει το έδαφος ώστε αυτά που συμβαίνουν να έρθουν με φυσικό τρόπο. Αντίστοιχα διαμαρτύρονταν μέχρι τώρα κάποιοι ότι η σειρά είχε πάντα τραγικές καταλήξεις. Ε, δε γίνεται να μη συμβαίνει τίποτα ή να συμβαίνουν συνεχώς τα ίδια πράγματα. Από μηχανής θεός είναι όταν οι άνθρωποι βρίσκονται σε ένα τραγικό αδιέξοδο για το οποίο ο συγγραφέας τους κρίνει ανίκανους να μπορέσουν να βγούνε από αυτό χωρίς την παρέμβαση του θεού (ή σε πιο σύγχρονη γλώσσα, χωρίς να στραφούν στο θεό για απαντήσεις). Δεν βλέπω πως σχετίζεται αυτό με μια συμμαχία που γίνεται ανάμεσα σε Σάνσα και Littlefinger, η οποία βγάζει νόημα σύμφωνα με τους χαρακτήρες που έχουν στηθεί και θα έχει αντίκτυπο και στη συνέχεια. Τώρα αν μιλάμε για το δραματικό στήσιμο όπου έρχονται τελευταία στιγμή, ε, εδώ είναι ποιητική αδεία, γίνεται προφανώς για λόγους ρυθμού και δραματική εξέλιξης, ώστε να δημιουργήσει και στο θεατή τα αντίστοιχα συναισθήματα για το μήνυμα που θέλει να περάσει (εδώ ότι σώζονται τυχαία και η μάχη θα μπορούσε άνετα να έχει διαφορετική κατάληξη). Και θα με πείραζε μόνο αν ο χαρακτήρας που κερδίζει (ο Jon Snow) παρουσιάζονταν ως ανίκητος και "σίγουρος", όπως πχ με ενοχλεί να βλέπω έναν ήρωα σε ταινίες action να τον πυροβολάνε 30 άνθρωποι, να αστοχούνε όλοι και να προσπαθούν να μου το παρουσιάσουν αυτό ως "τι γαμάτος που είναι", όταν είναι ολοφάνερα απλά τυχερός. Εδώ ο Jon Snow ήταν πρώτα αφελής, παρορμητικός και τελικά τυχερός. Καμία σχέση δηλαδή. Και λογικά θα πάρει ένα μάθημα από αυτό. Θα μπορούσε και να έχει σκοτωθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα