Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 7 (Open Spoiler Thread Seasons 1-6)

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ερώτηση

Οι νεκροί τόσες σεζόν κατέβαιναν προς το τείχος χωρίς κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο για να το περάσουν;

Δηλαδή αν δεν υπήρχε η χαζομάρα του 7ου επεισοδίου πως θα το περνούσαν; Τύπου Ριτα Χέιγουορθ - τελευταία έξοδος;

βασικα ακριβως αυτο. Και οσο περισσοτερο το σκεφτομαι,τοσο πιο ηλιθιο μου φαινεται

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ο Night King εχουμε δει πως εχει καποιες "ξεχωριστες δυναμεις", ειναι ο μονος που εχει αλληλεπιδρασει με τον Bran στα οραματα,επισης θυμαμαι μια σκηνη φετος που παλι ο Bran μεσα απο τα κορακια ειδε τον στρατο του Night King και εκεινος τον καταλαβε και δεν τον αφησε να συνεχισει να βλεπει.
Απο αυτα εγω εχω καταλαβει πως ισως ο Night king να εχει καποιες παρομιες δυναμεις και μπορει και αυτος να βλεπει καταστασεις που συμβαινουν ταυτοχρονα,αν ισχυει κατι τετοιο ηξερε απο την αρχη για τους δρακους οποτε ολο αυτο τον καιρο το σχεδιο του για να γκρεμισει το τοιχος  ηταν να αποκτησει εναν, ενω ταυτοχρονα να μεγαλωνει τον στρατο του.

• Like 2

βασικα ακριβως αυτο. Και οσο περισσοτερο το σκεφτομαι,τοσο πιο ηλιθιο μου φαινεται

έλα μη δίνετε σημασία στις παπαριες που καμιά φορά βλέπουμε,μας ταπωσαν οι παραγωγοί(κλαίω με λυγμούς όταν διαβάζω κάτι τέτοιες πίπες από το κάθε γουαιτ)

Ο Night King εχουμε δει πως εχει καποιες "ξεχωριστες δυναμεις", ειναι ο μονος που εχει αλληλεπιδρασει με τον Bran στα οραματα,επισης θυμαμαι μια σκηνη φετος που παλι ο Bran μεσα απο τα κορακια ειδε τον στρατο του Night King και εκεινος τον καταλαβε και δεν τον αφησε να συνεχισει να βλεπει.

Απο αυτα εγω εχω καταλαβει πως ισως ο Night king να εχει καποιες παρομιες δυναμεις και μπορει και αυτος να βλεπει καταστασεις που συμβαινουν ταυτοχρονα,αν ισχυει κατι τετοιο ηξερε απο την αρχη για τους δρακους οποτε ολο αυτο τον καιρο το σχεδιο του για να γκρεμισει το τοιχος ηταν να αποκτησει εναν, ενω ταυτοχρονα να μεγαλωνει τον στρατο του.

έστω ότι ισχύει,η σειρά θα είχε τελειώσει.

Το ότι προέκυψε

Σημαίνει ότι δεν είχανε σχέδιο;; αποκλείεται να είχαν απλώς να τους έκατσε καλύτερη ευκαιρία ε;

Θα μου πεις εδώ είχαν αλυσίδες και ΟΥΚ στο προηγούμενο γιατί να είναι παράλογο να ήταν προετοιμασμένοι για όλα;

Ειδικά αφού ανοίξαμε και το παραθυράκι ότι ο ΝΚ βλέπει το μέλλον οπότε ότι άλλη χαζομάρα δούμε θα έχουμε την δικαιολογία έτοιμη.

Προφανώς και χωρίς το δράκο θα έβρισκαν τρόπο να περάσουν (όχι να το γκρεμίσουν) μέσα από το τοίχος.

Έχουν γίγαντες και ο ΝΚ χρησιμοποιεί μαγεία.

Απλά θα καθυστερούσαν περισσότερο, με το δράκο κέρδισαν χρόνο.

• Like 1

Προφανώς και χωρίς το δράκο θα έβρισκαν τρόπο να περάσουν (όχι να το γκρεμίσουν) μέσα από το τοίχος.

Έχουν γίγαντες και ο ΝΚ χρησιμοποιεί μαγεία.

Απλά θα καθυστερούσαν περισσότερο, με το δράκο κέρδισαν χρόνο.

τα ξόρκια αυτο το σκοπό εξυπηρετούσαν.

Καλύτερα να μην ασχοληθούμε άλλο με τα κενά και τις βλακείες που γίναν στον κύκλο.

Ας επικεντρωθούμε στο τι μέλλει γενέσθαι.

Προφανως θα εβρισκαν τροπο να περασουν, απλα λεμε οτι ηταν τεραστια μαλακια ο τροπος να ειναι ο δρακος που καβαντζωσε στο αμεσως προηγουμενο επεισοδιο, οταν 6 σεζον μας εχουν πρηξει τα ουμπαλα "ερχονται, ερχονται" και δημιουργουνται σεναρια και θεωριες και hype για το τι θα κανει ο γαμικουλας ο NK για να το ριξει. Οταν ο αλλος αφιερωνει τη ζωη του στο να ενωσει ολο το westeros για να τους πολεμησει και διαπιστωνεις οτι στην ουσια ειναι αυτος που του παρεχει το μεσο...

Μπορει απλα να χτυπουσαν το κουδουνι.

• Like 1

Η θεια παντως ενιωσε στο πετσι της τι παει να πει 20 ποντοι χιονι :P

Δε νομίζω... 

Sύμφωνα με τον Τόρμουντ μικροτσούτσουνος ο Γιαννάκης :-D  

• Like 2

Κατι κατι ακομα

Επιβεβαιωθηκε οτι δεν μπορουν να κολυμπησουν οι Undead. Οι αλυσιδες πως περαστηκαν απτον δρακο?

Ο Tyrion γιατι εγινε stalker της Danny και του Snow στην σκηνη προς το τελος?

Επισης μην τυχον και μου πουν οτι ο Varys δεν θα ενημερωθει απτους κατασκοπους οτι ο Euron δεν πηγε στα Iron islands,αλλα να παρει το Golden Company,γιατι θα μου γυρισουν τα μυαλα. Ο Varys οποτε γουσταρουν οι σεναριογραφοι τα ξερει ολα και οποτε γουσταρουν δεν εχει ιδεα. Ε λιγο ελεος δλδ

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...