trayban Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δεν έχεις διαβάσει τα βιβλία, αλλά αν συνεχίσεις να μη βάζεις spoiler, θα μάθεις ξαφνικά το leaked script του τελευταίου επεισοδίου του 8ου κύκλου. Νομίζω ότι δεν έχει περάσει σελίδα χωρίς να το γράψεις. Ναι γιατί δεν έχει περάσει επεισόδιο σχεδόν,που να μην φαίνεται. Όταν δεν φαίνεται,δε το αναφέρεις,είναι απλή η ζωή.Εκτός κι αν θες 10" ασχολίας,οπότε "πεταγεσαι" σαν φρεσκοκουρεμενη τσουτσου. Μην με ενοχλείς σε παρακαλώ,δεν αντέχω τις γκομενες
Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Παιδες βαλτε κανενα spoiler ελεος δηλαδη. Στις τελευταιες σελιδες ολο το επεισοδιο περιγραψατε ορισμενοι.... Ακομα και αν ενας δρακος ζει η οχι ειναι spoiler .... 1
jokerakias Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 το τελευταίο επεισόδιο ήταν με μια λέξη εντυπωσιακό... ανάλογο της ποιότητας της σειράς και στέλνει "φιλακια" σε κάτι trayban και συναφή και καθίστε να μετρήσετε ποσό γρήγορα πετάει ένας δράκος... περαστικά σας... 4
MikeJ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Εγώ πλέον βάζω αλλά συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί κάποιος που δεν θέλει να φάει σπόιλερ να μπει εδώ μέσα να διαβάσει. -Τι σου κάνω μάνα μου ;;; - Θειά σου είμαι.
Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δεν ξερω δεν βγαζω εγω τους κανονες ουτε ειμαι στο μυαλο του καθενος Το λεει ομως στον τιτλο του θεματος αυτο αρα δεν γινεται αλλιως.
koystado Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Κλασσικό τελευταίο επεισόδιο κύκλου ήταν και το 7ο του 7ου κύκλου αλλά τουλάχιστον τα τελευταία 5 λεπτά μας αποζημίωσε... άντε σε 1,5 χρόνο τώρα η συνέχεια
Alastor192 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Καλο επεισοδειο αν και στην αρχη πηγαινε πολυ αργα. Ηθελα κατι πιο εκλεπτισμενο για τον θανατο του Littlefinger,γιατι ηταν απτους πιο γαματους χαρακτηρες του show. Λογικα ολες τις δολοπλοκιες τους τις σφυριξε ο Μπραν,αλλιως δεν εχει νοημα να τα μαθαν ετσι στο ντουκου. Αναμενομενη η πουστια της Cersei. Ο Jamie την κοπανισε δηλαδη τωρα και παει να βοηθησει τον Snow? Αν ναι,υποθετω πως θα τους βοηθησει να κατακτησουν και το King's Landing αργοτερα με ανταλλαγμα να μην σκοτωσουν την Cersei και το παιδι του. Βεβαια ακομα πιστευω πως το παιδι μπορει να ειναι ανεμογκαστρι για να μπορει η Cersei να εχει ακομα μεγαλυτερη επιρροη πανω στον Jamie. Εδω μπορει να ξεγελασε και τον Tyrion. Εντωμεταξυ στο προηγουμενο επεισοδειο ηταν βορεια,τωρα κατεβαινουν νοτια και ξανα ανεβαινουν βορεια,με blue star ferrys κινουνται το χουμε εμπεδωσει πλεον. Αυτα σε γενικες γραμμες. Επισης επιβεβαιωθηκε πως ο ο Snow ειναι απο νομιμο γαμο.Επισης μαθαινουμε πως ο πατερας του Snow δεν βιασε την μανα του,αρα ο Mad King απλα τρελαθηκε σε καποια φαση η παιχτηκε καποια πουστια και τα πηρε στην κρανα?
vste Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Εγώ πλέον βάζω αλλά συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί κάποιος που δεν θέλει να φάει σπόιλερ να μπει εδώ μέσα να διαβάσει. -Τι σου κάνω μάνα μου ;;; - Θειά σου είμαι. Η θεια παντως ενιωσε στο πετσι της τι παει να πει 20 ποντοι χιονι 2
gpgalanis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Ερώτηση Οι νεκροί τόσες σεζόν κατέβαιναν προς το τείχος χωρίς κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο για να το περάσουν; Δηλαδή αν δεν υπήρχε η χαζομάρα του 7ου επεισοδίου πως θα το περνούσαν; Τύπου Ριτα Χέιγουορθ - τελευταία έξοδος; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Εγώ πλέον βάζω αλλά συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί κάποιος που δεν θέλει να φάει σπόιλερ να μπει εδώ μέσα να διαβάσει. Γιατί να μην μπει να διαβάσει; Αφού ο κανόνας λέει ότι τα σπόιλερ δεν επιτρέπονται, υποτίθεται ότι δεν κινδυνεύει. Αυτοί που σπάνε τους κανόνες κάνουν το ακατανόητο (και δε δείχνουν σεβασμό στους υπόλοιπους).
Symphobia Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Το τέλος του επεισοδίου ηταν η απόδειξη του πόσο ηλίθια ήταν η ιδέα της ομαδας στο προηγούμενο! και του ποσο ηλιθια ηταν η ιδεα να ριξει ο δρακος τον τοιχο... Δηλαδη τι σχεδιο ειχαν οι WW τοσα χρονια; Να ερθει το 6ο επεισοδιο του 7ου κυκλου για να καβαντζωσουν τον Βισεριον; με προλαβες
mary Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Μια σύντομη περιγραφή, αν είναι εύκολο, από κάποιον που διάβασε τα βιβλία για το τι είναι και τι σημασία έχει Η golden company. Κατά τα άλλα, μου άρεσε το τέλος. Όλα τα πράγματα μπήκαν στην θέση τους και αναμένουμε την μεγάλη μάχη. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2017 από mary
techm Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Το καλύτερο για το τέλος. Ο παγοδράκος φαίνεται ανώτερος από τους δράκους της Ντάνι.Αυτό το υγρό που πέταξε,έλιωσε σε κλάσματα του δευτερολέπτου ολόκληρο τοίχος από πάγο.Η φωτιά,δεν μπορεί να κάνει το ίδιο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.Αναμένεται επική μάχη μεταξύ των δράκων.
forgotten Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 the end was nice αντε και γιατι δεν βρισκω τα spoiler
techm Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 [ s p o i l e r].... [/s p o i l e r] μάθε το 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα