Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 7 (Open Spoiler Thread Seasons 1-6)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχεις διαβάσει τα βιβλία, αλλά αν συνεχίσεις να μη βάζεις spoiler, θα μάθεις ξαφνικά το leaked script του τελευταίου επεισοδίου του 8ου κύκλου.

Νομίζω ότι δεν έχει περάσει σελίδα χωρίς να το γράψεις. :-D

Ναι γιατί δεν έχει περάσει επεισόδιο σχεδόν,που να μην φαίνεται. Όταν δεν φαίνεται,δε το αναφέρεις,είναι απλή η ζωή.

Εκτός κι αν θες 10" ασχολίας,οπότε "πεταγεσαι" σαν φρεσκοκουρεμενη τσουτσου.

Μην με ενοχλείς σε παρακαλώ,δεν αντέχω τις γκομενες

Δημοσ.

Παιδες βαλτε κανενα spoiler ελεος δηλαδη.

Στις τελευταιες σελιδες ολο το επεισοδιο περιγραψατε ορισμενοι....

Ακομα και αν ενας δρακος ζει η οχι ειναι spoiler ....

• Like 1
Δημοσ.

το τελευταίο επεισόδιο ήταν με μια λέξη εντυπωσιακό... ανάλογο της ποιότητας της σειράς και στέλνει "φιλακια" σε κάτι trayban και συναφή και καθίστε να μετρήσετε ποσό γρήγορα πετάει ένας δράκος... περαστικά σας...

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ πλέον βάζω αλλά συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί κάποιος που δεν θέλει να φάει σπόιλερ να μπει εδώ μέσα να διαβάσει. 

-Τι σου κάνω μάνα μου ;;;

- Θειά σου είμαι.

:devil:

Δημοσ.

Δεν ξερω δεν βγαζω εγω τους κανονες ουτε ειμαι στο μυαλο του καθενος:P

Το λεει ομως στον τιτλο του θεματος αυτο αρα δεν γινεται αλλιως.

Δημοσ.

Κλασσικό τελευταίο επεισόδιο κύκλου ήταν και το 7ο του 7ου κύκλου αλλά τουλάχιστον τα τελευταία 5 λεπτά μας αποζημίωσε...

άντε σε 1,5 χρόνο τώρα η συνέχεια 

Δημοσ.

Καλο επεισοδειο αν και στην αρχη πηγαινε πολυ αργα. Ηθελα κατι πιο εκλεπτισμενο για τον θανατο του Littlefinger,γιατι ηταν απτους πιο γαματους χαρακτηρες του show. Λογικα ολες τις δολοπλοκιες τους τις σφυριξε ο Μπραν,αλλιως δεν εχει νοημα να τα μαθαν ετσι στο ντουκου. Αναμενομενη η πουστια της Cersei. Ο Jamie την κοπανισε δηλαδη τωρα και παει να βοηθησει τον Snow? Αν ναι,υποθετω πως θα τους βοηθησει να κατακτησουν και το King's Landing αργοτερα με ανταλλαγμα να μην σκοτωσουν την Cersei και το παιδι του. Βεβαια ακομα πιστευω πως το παιδι μπορει να ειναι ανεμογκαστρι για να μπορει η Cersei να εχει ακομα μεγαλυτερη επιρροη πανω στον Jamie. Εδω μπορει να ξεγελασε και τον Tyrion.

Εντωμεταξυ στο προηγουμενο επεισοδειο ηταν βορεια,τωρα κατεβαινουν νοτια και ξανα ανεβαινουν βορεια,με blue star ferrys κινουνται το χουμε εμπεδωσει πλεον.

Αυτα σε γενικες γραμμες. Επισης επιβεβαιωθηκε πως ο ο Snow ειναι απο νομιμο γαμο.Επισης μαθαινουμε πως ο πατερας του Snow δεν βιασε την μανα του,αρα ο Mad King απλα τρελαθηκε σε καποια φαση η παιχτηκε καποια πουστια και τα πηρε στην κρανα?

Δημοσ.

Εγώ πλέον βάζω αλλά συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί κάποιος που δεν θέλει να φάει σπόιλερ να μπει εδώ μέσα να διαβάσει. 

-Τι σου κάνω μάνα μου ;;;

- Θειά σου είμαι.

:devil:

Η θεια παντως ενιωσε στο πετσι της τι παει να πει 20 ποντοι χιονι :P

• Like 2
Δημοσ.

Ερώτηση

Οι νεκροί τόσες σεζόν κατέβαιναν προς το τείχος χωρίς κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο για να το περάσουν;

Δηλαδή αν δεν υπήρχε η χαζομάρα του 7ου επεισοδίου πως θα το περνούσαν; Τύπου Ριτα Χέιγουορθ - τελευταία έξοδος;

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί να μην μπει να διαβάσει; Αφού ο κανόνας λέει ότι τα σπόιλερ δεν επιτρέπονται, υποτίθεται ότι δεν κινδυνεύει. Αυτοί που σπάνε τους κανόνες κάνουν το ακατανόητο (και δε δείχνουν σεβασμό στους υπόλοιπους).

Δημοσ.

Το τέλος του επεισοδίου ηταν η απόδειξη του πόσο ηλίθια ήταν η ιδέα της ομαδας στο προηγούμενο!

και του ποσο ηλιθια ηταν η ιδεα να ριξει ο δρακος τον τοιχο... Δηλαδη τι σχεδιο ειχαν οι WW τοσα χρονια; Να ερθει το 6ο επεισοδιο του 7ου κυκλου για να καβαντζωσουν τον Βισεριον;

με προλαβες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια σύντομη περιγραφή, αν είναι εύκολο, από κάποιον που διάβασε τα βιβλία για το τι είναι και τι σημασία έχει

Η golden company.

Κατά τα άλλα, μου άρεσε το τέλος. Όλα τα πράγματα μπήκαν στην θέση τους και αναμένουμε την μεγάλη μάχη.

Επεξ/σία από mary
Δημοσ.

Το καλύτερο για το τέλος.

Ο παγοδράκος φαίνεται ανώτερος από τους δράκους της Ντάνι.Αυτό το υγρό που πέταξε,έλιωσε σε κλάσματα του δευτερολέπτου ολόκληρο τοίχος από πάγο.Η φωτιά,δεν μπορεί να κάνει το ίδιο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.Αναμένεται επική μάχη μεταξύ των δράκων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...