thomasG4 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Έχω πέσει κάτω απο τα γέλια Jon, you looked so beautiful fucking your aunt. -Bran Stark 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Tρομερη η σκηνή στο Γουιντερφελ με Starks και Littlefinger !!! Ο Τζειμι τελικα φαινεται ποσο αλλαξε απο την πρώτη σεζον και τεινει να γινει απο τους πιο συμπαθητικους χαρακτήρες στο GoT. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YMIB Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Το μαλλί της το έχει κρατήσει η Σέρσει νομίζω ως ένδειξη πένθους για τους θανάτους των παιδιών της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Το μαλλί της το έχει κρατήσει η Σέρσει νομίζω ως ένδειξη πένθους για τους θανάτους των παιδιών της.με τον τζοφρι δε τα έκοψε,οπότε χλωμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Απολαμβάνω τις χιουμοριστικές ενέσεις που δεν αντέχουν οι Αμερικάνοι να μη βάλουν στις σειρές που δημιουργούν, ακόμα και στις πιο δραματικές σκηνές και επεισόδια. Εκεί που ο άλλος κλώτσαγε τον Θίον στα τέτοια και ο Θίον γέλαγε.. "Χαχα είμαι ευνούχος, The jokes on you" φάση και εκεί που ο Σαμ λέει στον Μπραν αν το είδε σε όραμα για τον Τζον και την Καλίσι και ο Μπραν βγάζει το γράμμα.... Άνετα γινόταν parody με τον Μπραν να βγάζει κανά iphone και να λέει " Όχι ο Jon το έκανε Tweet πριν μια ώρα" Κατά τα άλλα, μήπως ο Μάρτιν χρωστάει πνευματικά δικαιώματα στον Όμηρο ; Έχει κατακλέψει την Ιλιάδα νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Τέλος για φέτος... Δεν μπορώ να εξηγήσω πόσο πολύ αγαπάω αυτή τη σειρά... Τέτοια συναισθήματα με ταινία ή σειρά, έχω να νιώσω από τότε που ήμουν 12 χρονών, σε μια ηλικία που είναι πολύ πιο εύκολο να ταυτίζεσαι με τους ήρωες, επειδή δεν έχεις συναίσθηση ότι αυτό που παρακολουθείς είναι το σενάριο κάποιου, νομίζεις ότι βλέπεις γεγονότα και τα βιώνεις έτσι. Δεν πίστευα ότι ήταν ποτέ δυνατόν μια ταινία ή σειρά να με ξαναφέρει σε αυτήν την συναισθηματική κατάσταση σε τέτοια ηλικία. Νιώθω μια ευγνωμοσύνη. Συνέχεια με το διάβασμα των βιβλίων τώρα, μέχρι να έρθει η (μακρινή, κλαψ) ώρα για το μεγάλο φινάλε. ΥΓ. Ναι, αυτή η σεζόν ήταν η "χειρότερη", επειδή κράτησε μόνο 7 ώρες, ενώ οι άλλες κράτησαν 10 ώρες. Οι ανησυχίες μου για την ποιότητα της σειράς χωρίς την βοήθεια των βιβλίων είχαν εξαφανιστεί από την 6η σεζόν, οπότε δεν περίμενα φέτος τίποτα λιγότερο. Και όταν τα χειρότερα παράπονα που ακούμε είναι... αυτά που ακούμε (δηλαδή αδιάφορα), ε, καταλαβαίνει κανείς ότι είμαστε σε εξαιρετικά χέρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Moderators Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Πρωτα ο Τζον bent the knee και στη συνεχεια η Ντανι bent the knee 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Symphobia Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Η εισοδος της Daenerys στο Dragonpit δε σας θυμισε τους καγκουρες που σκανε μυτη στις καφετεριες με κωλοφτιαγμενο αυτοκινητο, εξατμιση μπουρι και μουσικη στη διαπασων; Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2017 από Symphobia 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Ναι έτσι κάνουν οι κανγκουρες σκάνε μύτη με δρακους... χαχα το τερματισατε Αυτή ήταν η καλύτερη σεζόν απ' όλες. Με διαφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos18 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Για μένα το καλύτερο επεισόδιο της σεζόν ήταν το 4ο και μετά αυτό. Ίσως γιατί είχα φάει σπόιλ για το θάνατο του Littlefinger και από εδώ μέσα και στο fb κάπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Ο Ρέιγκαρ ήταν ίδιος με τον Βισέρης απλά με συνδρομή στα Planet Επίσης ο Ντάριο κερατάς πλέον. Και η Γκίλι για πόσο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά το παιδί της, κοντεύει να πάει πανεπιστήμιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Ο Ρέιγκαρ ήταν ίδιος με τον Βισέρης απλά με συνδρομή στα Planet Επίσης ο Ντάριο κερατάς πλέον. Γιατί τονε παντρεύτηκε ή είχαν σχέση ξερω'γω.Παρεμπιπτόντως,αυτό που έφυγε η άλλη και στο εσσος δουλεύουν όλα ρολόι και ο ντααριο πολύ ξηγημενο παλικάρι Τελικά. Η ποιότητα της σειράς έχει πέσει πολύ συγκριτικά με τους προηγούμενους κύκλους.ειδικά οι διάλογοι είναι μετριοτατοι,που ουσιαστικά αυτοί ήταν που σε κρατούσαν. Και σε αυτό το επεισόδιο φάνηκε και πάλι.ακόμα και ο μικροδαχτυλος έχασε την ποιότητα που είχε. Δε βαριέσαι 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpgalanis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Το τέλος του επεισοδίου ηταν η απόδειξη του πόσο ηλίθια ήταν η ιδέα της ομαδας στο προηγούμενο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Το τέλος του επεισοδίου ηταν η απόδειξη του πόσο ηλίθια ήταν η ιδέα της ομαδας στο προηγούμενο!Ε εντάξει,"άξιζε" να το παίξουν.Αλλά το στήσιμο της φάσης ήταν νεροβραστο ρε γαμωτο.. Άξιος κακός η κυρά σερσι πάντως.ο τρόπος που έπεσε το τοίχος ,ίσως ήταν και μπηχτη προς τους συνομωσιολογους περι 9/11. Πέθανα στο γέλιο(με κακή έννοια) με τη ντενερις που έδειξε να χαίρεται με τον Χιόνη και την στάση του και με το ότι τον έκραξε 2,5" αργότερα. Ή η σκηνή του Μπραν και του σαμ,ήταν ο ορισμός του Χημείου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Φοβερό επεισόδιο, γενικά πάρα πολύ καλή η season. Εκεί με τον πούστη τον Littlefinger, απόλαυση απλά... Ο νεκρός ο δράκος δείχνει απίστευτα OP, προβλέπω να έχουν τεράστιο πρόβλημα με αυτόν. Πάμε αναμονή τώρα, εγώ περιμένω τον τελευταίο κύκλο το 2019, μακάρι να έρθει πιο πριν. Αλλά θεωρώ θα το καθυστερήσουν για να δώσουν ένα κατάλληλο τέλος σε μια επική σειρά. Το καλό είναι οτι δεν έχω διαβάσει τα βιβλία, άρα είναι μια καλη ευκαιρία να το κανω τωρα. Δεν έχεις διαβάσει τα βιβλία, αλλά αν συνεχίσεις να μη βάζεις spoiler, θα μάθεις ξαφνικά το leaked script του τελευταίου επεισοδίου του 8ου κύκλου. Η ποιότητα της σειράς έχει πέσει πολύ συγκριτικά με τους προηγούμενους κύκλους. Νομίζω ότι δεν έχει περάσει σελίδα χωρίς να το γράψεις. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα