Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 7 (Open Spoiler Thread Seasons 1-6)

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξερω αν εχει γραφτει γιατι δεν κοιταζω σχολια μην πεσω σε σποιλερ θελω να δω 6-7 μαζι, πριν λιγο διαβασα οτι και το τελευταιο επεισόδιο ειναι στα χερια τον χακερ και μαλλον θα το ανεβασουν στο ιντερνετ αν η ΗΒΟ δεν τους τα σκασει χοντρα  

https://www.theguardian.com/technology/2017/aug/21/game-of-thrones-hbo-hackers-threaten-leak-of-season-finale

Πεμτη - Παρασκευη λεγεται οτι θα ανεβει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ερώτημα που δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί από άλλους πιο πίσω

Ο δράκος θα φτύνει πάγο η φωτιά; το λογικό θα ήταν πάγο θεωρώ

μα δε φωνάζουμε.

Επίσης σε μια συζήτηση δε γίνεται να συμφωνούν όλοι με όλα.

Μόνο στα συνέδρια του ΚΚΕ γίνεται αυτό

Aν προσέξεις, ούτε καν εκεί  :-)

Ερώτημα που δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί από άλλους πιο πίσω

Ο δράκος θα φτύνει πάγο η φωτιά; το λογικό θα ήταν πάγο θεωρώ

Απεθαντη φωτιά χρώματος πρασίνου

Δείτε κι ένα behind the scenes με το πως γυρίστηκε το έβδομο επεισόδιο.

Απ' τις επικότερες παραγωγές ever! Ειδικά όλο το set της λίμνης, που ισοπέδωσαν ένα μέρος στο Μπέλφαστ, λες και έχτιζαν αεροδρόμιο όπως είπε χαρακτηριστικά η άλλη, απλά δεν υπάρχει.

Βασιλιας που οδηγει τους νεκρους με μπλε ματακια και τωρα μπαινει στο παιχνιδι και ενας δρακος.

Blizzard approves :D

https://m.youtube.com/watch?v=BCr7y4SLhck

• Like 4

Βασιλιας που οδηγει τους νεκρους με μπλε ματακια και τωρα μπαινει στο παιχνιδι και ενας δρακος.

Blizzard approves :D

https://m.youtube.com/watch?v=BCr7y4SLhck

Ναι βρε,τη μπλιζαρντ περίμενε ο Μάρτιν......

Εγω μιλησα συγκεκειμενα για το τελευταιο επεισοδιο πως εχει αρκετα γνωστα σημεια με το γνωστο παιχνιδι σε αυτο το κομματι.

Δεν θα σχολιασω για την λιμνη και τον δρακο γιατι τα εγραψαν αλλοι.

Γιατί σας φαίνεται ηλίθιο το εγχείρημα να φέρουν έναν νεκρό; Εγώ πιστεύω ότι και πολύ άργησαν, έπρεπε η night watch να το έχει κάνει πολύ νωρίτερα αυτο... Είναι ο μόνος τρόπος να το πιστέψει όλο το westeros και κατά κάποιο τρόπο να ενωθούν

ο απο μηχανης θεος του απο μηχανη θεου τον απο μηχανη θεο ω απο μηχανη θεε....  νταξει νομιζω το ξεπατωσαν οσο δεν παει πλεον.

Δεν μ'αρεσε δυστυχως το επεισοδειο. Μια μεγαλη παρενθεση για λιγο eye candy και φτηνες Oh" στιγμες. Σε αυτο το επεισοδειο εκτος απτο fast travel,ξεκλειδωθηκε και το time bending. Παρα πολλες σεναριακες ευκολιες ρε γαμωτο,κριμας ειναι. 

Δεν λεμε πως δεν εχει σημασια ο προορισμος,αλλα το ταξιδι? Ε πλεον στην HBO σημασια εχει ο προορισμος και το ταξιδι ειναι μετριο δυστυχως.

• Like 1

Γιατί σας φαίνεται ηλίθιο το εγχείρημα να φέρουν έναν νεκρό; Εγώ πιστεύω ότι και πολύ άργησαν, έπρεπε η night watch να το έχει κάνει πολύ νωρίτερα αυτο... Είναι ο μόνος τρόπος να το πιστέψει όλο το westeros και κατά κάποιο τρόπο να ενωθούν

Προσωπικα δεν εχω θεμα μαυτο σαν ιδεα αλλα στην πραξη οπως γινεται ισως θα μπορουσε και καλυτερα(ισως στα βιβλια?).

Για τον Θειο με το αλογο απλα το προσπερναω γιατι απλα δεν...

Εμενα παντως μαρεσε σε γενικες γραμμες το επεισοδιο γιατι εδειξε οτι πανω κατω περιμενα να δω.

Νομιζω οτι το μεγαλο μου παραπονο σε αυτη τη season ειναι ο Littlefinger. Για προ τελευταια season περιμενα παραπανω απο το να κοβει βολτες περα δωθε.

Και το νεο ρομαντζο το βρισκω λιγο προχειρο αλλα σε γενικες γραμμες αρκετα πραγματα απο οσα περιμενα προσωπικα τα ειδα αρα ειμαι ικανοποιημενος προσωπικα.

Λιγο παραπανω Bran να εδειχναν καλα θα ηταν :P

• Like 2

Έπρεπε να το είχαν κάνει τις 2 πρώτες σεζόν, όταν ο εμφύλιος ήταν στα αρχικά του στάδια. Τώρα έχει χυθεί πολύ αίμα, το παιχνίδι έχει φτάσει στην τελευταία στροφή του και κανένας σοβαρός παίκτης δεν θα τα παρατάγε όλα προκειμένου να ασχοληθεί με κάποια ζόμπι στο μακρινό βορρά (πλην John), ακόμα και αν ρεαλιστικά είναι η πιο μεγάλη απειλή.

Είναι απλά μια χαζή σενάριακή δικαιολογία για να δούμε οσαν έγιναν στο τελευταίο επεισόδιο. Επίσης για να βρει την ευκαιρία η Cersei να ενισχυθεί και να είναι πιο επικίνδυνη.

Τελικά εξηγείται κάπως, έστω και πρόχειρα που ήταν οι γίγαντες; Γιατί σας έχασα μέσα στην όλη αντιπαράθεση.

ΥΓ. Δεν κράζω για τη σειρά, απλή απορία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...