Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Χαίρω πολύ. Απλα μου θυμίζει λίγο κάτι μεγαλοκοπελες που έχουν γάτες και σκυλιά σαν τα παιδιά τους. Ειδικά στο σημείο που κλαιγοταν στον Snow. Ok, good to know.
coffeex Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Βρήκα ένα αρνητικό Το κοντάρι του ΝΚ είναι από πάγο και φαίνεται να είναι πάνω από 1,5 μέτρο πράγμα που το κάνει εξαιρετικά βαρύ άρα δεν έπρεπε να φάει κανέναν δράκο μιας και στην πραγματικότητα δεν θα το πέταγε πάνω από 4-5 μέτρα. End of story. δεν με νοιάζει το παραπάνω αλλά την σειρά την ευχαριστήθηκα και δεν θα μείνω σε κάτι τέτοια, σειρά φαντασίας είναι. 1
pontez2 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Βρήκα ένα αρνητικό Το κοντάρι του ΝΚ είναι από πάγο και φαίνεται να είναι πάνω από 1,5 μέτρο πράγμα που το κάνει εξαιρετικά βαρύ άρα δεν έπρεπε να φάει κανέναν δράκο μιας και στην πραγματικότητα δεν θα το πέταγε πάνω από 4-5 μέτρα. End of story. δεν με νοιάζει το παραπάνω αλλά την σειρά την ευχαριστήθηκα και δεν θα μείνω σε κάτι τέτοια, σειρά φαντασίας είναι. Nαι αλλά ο NK έχει υπερδυνάμεις άρα μπορεί :P 5
Metaksas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 εχει πολυ φαση παντως να σας βλεπω να τσακωνεστε και να δικαιολογειτε την ταχυτητα που ταξιδευει ενας δρακος η ενα raven η αν πραγματικα πεθαινουν τα wights στο νερο με ποση δυναμη πεταει ο NK το ακοντιο κτλ λες και υπαρχει ιστορικο και προσπαθειτε να αποδειξετε πραγματα σε μια σειρα φαντασιας με νεκρους,μαγειες,δρακους, θεους κτλπ!! ελεος πια!! απολαυστε την και μην βγαζετε απο την μυγα ξιγκι! 1
epir21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Χαρά στο κουράγιο σου πάντως pontez2, αν και πιστεύω ότι ο coffeex το λέει πιο πολύ για πλάκα (όχι όπως και οι υπόλοιποι)
pontez2 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Χαρά στο κουράγιο σου πάντως pontez2, αν και πιστεύω ότι ο coffeex το λέει πιο πολύ για πλάκα (όχι όπως και οι υπόλοιποι) Mα στη πλάκα του απαντάω κι εγω
epir21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Mα στη πλάκα του απαντάω κι εγω το ξέρω για αυτό και ήθελα να τον βγάλω απ εξω
coffeex Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Χαρά στο κουράγιο σου πάντως pontez2, αν και πιστεύω ότι ο coffeex το λέει πιο πολύ για πλάκα (όχι όπως και οι υπόλοιποι) Για πλάκα το έγραψα Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μπορώ να βρω χίλια πράγματα για να γκρινιάξω αλλά δεν το κάνω γιατί απλά είναι μια σειρά φαντασίας με δράκους,ζόμπι,υπερδυνάμεις,μάγισσες κτλ λογικό είναι να υπάρχουν κάποια πράγματα που να είναι τραβηγμένα. Εκεί που δεν θέλω τέτοια πράγματα είναι στο the walking dead αλλά δυστυχώς έχει μπόλικα, εκεί μάλιστα να πέσει κράψιμο με το κιλό αλλά όχι και στο GOT.
Gilmaru Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Η Dany με τι τροπο οδηγει τους δρακους; Τιμονι δεν εχουν. Τους μιλαει ξερωγω και τους λεει 'πηγαινε με δυτικα 500χλμ;' Νομίζω έχει υπονοηθεί έντονα στη σειρά ότι υπάρχει ένας είδος "σύνδεσης" μεταξύ των δράκων και της Dany. Όχι ακριβώς σαν το warging του Bran, αλλά κάτι αντίστοιχο, που ενδεχομένως να το είχαν και οι άλλοι Targeryan σε ένα βαθμό. 1
web_assasin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Ειπαμε να εχουμε αποριες,να μας ενοχλουν τρυπες στο σεναριο κτλ,αλλα να ρωτατε σοβαρα πως οδηγαει η ξανθια μαυροφρυδα το δρακο ειναι αστειο. Μπορει να εχει προσαρμοσει λεβιεδες,τι να σου απαντησω?Αμα ειναι να παρεξηγιεστε επειδη σας τρολαρουν στα φορουμ μαλλον πρεπει να αναθεωρησετε καποια πραγματα στη ζωη σας,φιλικα παντα. 1
Gilmaru Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Εντάξει λογική απορία είναι βασικά που έχει ενδιαφέρον. Στα βιβλία νομίζω δεν την έχουμε δει να έχει τόσο καλό έλεγχο του δράκου μέχρι στιγμής. Αν και πάλι υπάρχει ένα επίπεδο ελέγχου και ο Aegon και οι αδερφές του την παλιά εποχή υποτίθεται αν θυμάμαι καλά ότι είχαν καλύτερο έλεγχο, σαν αυτόν που φαίνεται να έχει η Dany τώρα στη σειρά. Επίσης οι δράκοι φαίνεται να έχουν αρκετά καλή νοημοσύνη και κάποια σχέση με την μαγεία που δεν έχει εξηγηθεί. Αν θυμάστε οι warlocks στην δεύτερη σεζόν που είχαν προσπαθήσει να φυλακίσουν την Daenerys και τους δράκους το είχαν πει ξεκάθαρα ότι η μαγεία τους είναι δυνατότερη όταν αυτοί είναι κοντά. Επίσης είχαν πει: "When your dragons were born, our magic was born again." Με όλα αυτά θέλω να πω ότι δεν είναι απλά ένα ζώο, όπως το άλογο κλπ, επομένως ίσως παίζουν και άλλα πράγματα στο πως συνδέονται με το άτομο που τους έχει εντυπωθεί από την γέννα. 1
trayban Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Εντάξει λογική απορία είναι βασικά που έχει ενδιαφέρον. Στα βιβλία νομίζω δεν την έχουμε δει να έχει τόσο καλό έλεγχο του δράκου μέχρι στιγμής. Αν και πάλι υπάρχει ένα επίπεδο ελέγχου και ο Aegon και οι αδερφές του την παλιά εποχή υποτίθεται αν θυμάμαι καλά ότι είχαν καλύτερο έλεγχο, σαν αυτόν που φαίνεται να έχει η Dany τώρα στη σειρά. Επίσης οι δράκοι φαίνεται να έχουν αρκετά καλή νοημοσύνη και κάποια σχέση με την μαγεία που δεν έχει εξηγηθεί. Αν θυμάστε οι warlocks στην δεύτερη σεζόν που είχαν προσπαθήσει να φυλακίσουν την Daenerys και τους δράκους το είχαν πει ξεκάθαρα ότι η μαγεία τους είναι δυνατότερη όταν αυτοί είναι κοντά. Επίσης είχαν πει: "When your dragons were born, our magic was born again." Με όλα αυτά θέλω να πω ότι δεν είναι απλά ένα ζώο, όπως το άλογο κλπ, επομένως ίσως παίζουν και άλλα πράγματα στο πως συνδέονται με το άτομο που τους έχει εντυπωθεί από την γέννα. στον πρώτο κύκλο υπάρχει αναγέννηση της μαγείας στον κόσμο,ως ένα μέτρο εξισορρόπησης,της έλευσης του νυχτοβασιλια
pontez2 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Μια που πιάσαμε τις απορίες έχω κι εγω μια τωρα. Πως στο καλό καταφέρνουν οι απροσωποι και πέρα από το ότι εφαρμόζουν τέλεια στο πρόσωπό τους, το πρόσωπο αυτου που θέλουν, πετυχένουν το ύψος του, το πάχος του, τη φωνή του κτλ. Υπάρχει κι εκει κάποιο είδος μαγείας ?
Gilmaru Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Αυτό το έχω κι εγώ απορία.. Στη σειρά δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς πέρα από μαγεία. Στα βιβλία νομίζω είναι πιο σύνθετο και δεν είναι σίγουρο αν αλλάζει και το σώμα μαζί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα