Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 7 (Open Spoiler Thread Seasons 1-6)

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είδα το 6 & 5 μαζί.Γενικά αξιοπρεπή,αλλά πολύ deus ex και όλοι οι γνωστοί τελικά έχουν τον απέθαντο.Μάλλον τα λεφτά μετράνε πολύ πια για να πάρουν ρίσκο οι συγγραφείς.

Στο 7ο ιδίως το παράχεσαν,επίσης η τελευταίες δύο σκηνές είναι προβλέψιμες όσο δεν πάει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Dany με τι τροπο οδηγει τους δρακους; Τιμονι δεν εχουν. Τους μιλαει ξερωγω και τους λεει 'πηγαινε με δυτικα 500χλμ;'

Το οτι πεταει με ενα δρακο ας πουμε δε σε ενοχλει,το πως τον οδηγαει ειναι το προβλημα ε?

Σοβαρευτειτε και μη βρωμιζετε το thread με μ****ς.

Και το spam εχει καποια ορια.

• Like 2

Ηρεμηστε ,για μια σειρα φαντασιας μιλαμε,σκεψου να ηταν πολιτικο το θεμα τι θα γινοταν. Μερικοι ,μου θυμιζετε εμενα οταν τρολλαρα και εκανα flame για πλακα μεχρι πριν 5-6 χρονια εδω,αλλα τρολλαρα δεν εγραφα σοβαρα. :devil:

Σε αυτο που ρωτας Nenya οπως το καταλαβαινω εγω, εχουν ενα ειδος τηλεπαθητικης επικοινωνιας μεταξυ τους,εφοσον ειναι η μητερα τους,ωστε ακομη και οταν κινδυνευει ενας απο αυτους,το νοιωθουν απο αποσταση ,οπως ηρθε σε προηγουμενη σεζον ο Ντρογκον ,σαν απο μηχανης θεος και την εσωσε απο εκεινο το cult τους Harpies,νομιζω λεγονταν.

Οπως και να εχει δεν μιλαμε για ιστορια πραγματικη ωστε να κανουμε συγκριση με τις αναλογες συνισταμενες.

Επισης για το προβλεψιμο της σειρας,απο ενα σημειο και περα που βαδιζουμε προς το τελος,μοιραια καποια πραγματα γινονται πιο προβλεψιμα,δεν γινεται τα παντα να αλλαζουν και καθε ηγετικος η σημαντικος χαρακτηρας να πεθαινε,θα ηταν γελοιο και δεν θα υπηρχε τελος. Καποιες σταθερες θα υπαρχουν αναγκαστικα. Για παραδειγμα ο Snow θα ειναι ο κυριος ανταγωνιστης του Night King δεν γινεται τωρα προς το τελος να αναδειχτει καποιος αλλος γιατι οπως πλαστηκε,κανενας αλλος δεν αξιζει τοσο.

Απο την αλλη ενας ασταθης κατα την γνωμη μου χαρακτηρας ειναι η Arya που θεωρητικα παντα μπορει να αποφασισει να ανατιναξει ολο το King's Landing για να καθαρισει την Σερσι και να εκδικηθει ολο το πληθος που ζητωκραυγαζε οταν αποκεφαλιζαν τον πατερα της. Οπως την πλαθουν γινεται ολοενα και περισσοτερο, σκοτεινος χαρακτηρας, η no one,μου φαινεται.

• Like 1

Ηρεμηστε ,για μια σειρα φαντασιας μιλαμε,σκεψου να ηταν πολιτικο το θεμα τι θα γινοταν. Μερικοι ,μου θυμιζετε εμενα οταν τρολλαρα και εκανα flame για πλακα μεχρι πριν 5-6 χρονια εδω,αλλα τρολλαρα δεν εγραφα σοβαρα. :devil:

Σε αυτο που ρωτας Nenya οπως το καταλαβαινω εγω, εχουν ενα ειδος τηλεπαθητικης επικοινωνιας μεταξυ τους,εφοσον ειναι η μητερα τους,ωστε ακομη και οταν κινδυνευει ενας απο αυτους,το νοιωθουν απο αποσταση ,οπως ηρθε σε προηγουμενη σεζον ο Ντρογκον ,σαν απο μηχανης θεος και την εσωσε απο εκεινο το cult τους Harpies,νομιζω λεγονταν.

Οπως και να εχει δεν μιλαμε για ιστορια πραγματικη ωστε να κανουμε συγκριση με τις αναλογες συνισταμενες.

Επισης για το προβλεψιμο της σειρας,απο ενα σημειο και περα που βαδιζουμε προς το τελος,μοιραια καποια πραγματα γινονται πιο προβλεψιμα,δεν γινεται τα παντα να αλλαζουν και καθε ηγετικος η σημαντικος χαρακτηρας να πεθαινε,θα ηταν γελοιο και δεν θα υπηρχε τελος. Καποιες σταθερες θα υπαρχουν αναγκαστικα. Για παραδειγμα ο Snow θα ειναι ο κυριος ανταγωνιστης του Night King δεν γινεται τωρα προς το τελος να αναδειχτει καποιος αλλος γιατι οπως πλαστηκε,κανενας αλλος δεν αξιζει τοσο.

Απο την αλλη ενας ασταθης κατα την γνωμη μου χαρακτηρας ειναι η Arya που θεωρητικα παντα μπορει να αποφασισει να ανατιναξει ολο το King's Landing για να καθαρισει την Σερσι και να εκδικηθει ολο το πληθος που ζητωκραυγαζε οταν αποκεφαλιζαν τον πατερα της. Οπως την πλαθουν γινεται ολοενα και περισσοτερο, σκοτεινος χαρακτηρας, η no one,μου φαινεται.

εμένα παλι μου φαίνεται πως εχει παρει πολύ αέρα για νοουαν και θα το φάει το κεφαλάκι της,το οποίο δε θα λείψει κιόλας.

Το οτι πεταει με ενα δρακο ας πουμε δε σε ενοχλει,το πως τον οδηγαει ειναι το προβλημα ε?

Σοβαρευτειτε και μη βρωμιζετε το thread με μ****ς.

Και το spam εχει καποια ορια.

Επειδη δεν με ξερεις μιλα ομορφα. Δεν σπαμαρω σε θρεντ σειρας που αγαπω. Αν ξεκινησεις να διαβαζεις το θρεντ απο την αρχη θα δεις οτι συζηταμε ενα σωρο αποριες, κουβεντα να γίνεται. Η δικη μου σε πειραξε;
  • Like 3

Μια ερώτηση για τους δράκους.

Γιατί η Ντανερις λέγεται mother of dragons και γιατί τους θεωρεί παιδιά της; Αν θυμάμαι καλά τα αυγά προϋπήρχαν και απλα μπηκε στην φωτιά που τα είχε βάλει μαζί με τον Drogo και όταν έσβησε η φωτιά βγήκαν και οι δρακοι. OK προφανώς έχουμε μαγεία κτλ αλλά δεν είναι λίγο αστείο να τους θεωρεί παιδιά της και να το παίζει δράμα κτλ;

Γιατί η Ντανερις λέγεται mother of dragons και γιατί τους θεωρεί παιδιά της; Αν θυμάμαι καλά τα αυγά προϋπήρχαν και απλα μπηκε στην φωτιά που τα είχε βάλει μαζί με τον Drogo και όταν έσβησε η φωτιά βγήκαν και οι δρακοι. OK προφανώς έχουμε μαγεία κτλ αλλά δεν είναι λίγο αστείο να τους θεωρεί παιδιά της και να το παίζει δράμα κτλ;

Η ενέργεια της,ως άτομο(ταγαρι-αν),μαζί με τη φωτιά τα ζωντάνεψε

Το ότι μια σειρά είναι φαντασίας δεν σημαίνει ότι πρέπει και να είναι φίσκα στην αρλούμπα. Τη μια τα ζόμπι δεν κολυμπάνε, την άλλη βγάζουν έναν δράκο από τον πάτο της λίμνης.

Το ότι μια σειρά είναι φαντασίας δεν σημαίνει ότι πρέπει και να είναι φίσκα στην αρλούμπα. Τη μια τα ζόμπι δεν κολυμπάνε, την άλλη βγάζουν έναν δράκο από τον πάτο της λίμνης.

Τα ζομπι δεν δρουν ορθολογικά (προφανως)...Τωρα για τον δράκο,ας φανταστουμε ότι θυσιάστηκαν αρκετά μεσα στο νερό για να περάσουν την αλυσιδα στον δράκο..μπορεί κιολας μετα να τα τραβήξανε εξω και να τα ανέστησαν

Τι αλλο να φανταστώ..αφού το έχουμε παει σε αλλο επίπεδο το θέμα...

• Super Moderators

Δεν λέει biological mother of dragons...

• Like 3

https://www.youtube.com/watch?v=-5xdTlgaaaw

Δυνατό, αλλά είμαι περίεργος τι θα γίνει 1.5 ώρα γιατί αποτι φαινεται το κύριο κομμάτι του επεισοδίου είναι η συνάντηση. 

Δεν λέει biological mother of dragons...

Χαίρω πολύ. Απλα μου θυμίζει λίγο κάτι μεγαλοκοπελες που έχουν γάτες και σκυλιά σαν τα παιδιά τους. Ειδικά στο σημείο που κλαιγοταν στον Snow.

Τέλος πάντων, λεπτομέρειες. Άντε να δούμε και το τελευταίο επεισόδιο.

Το τι βρισίδι και κράξιμο πέφτει στο νετ για τις βλακείες που εδώ κατακρίνουμε,δε λέγεται

Και το ανάλογο κράξιμο πέφτει και απο άτομα που κοιτάνε πολύ τις λεπτομέριες και έχουν απαντήσεις.

Υπάρχει κόσμος που βλέπει τις σκηνές 2 και 3 φορές και σε HD για να δει τα πάντα. Οι περισσότεροι θα δουν τη σειρά σε μια μέτρια ποιότητα, θα τη ξεπετάξουν γρήγορα βλέποντας κύριες σκηνές και ειναι φυσιολογικό να έχουν απορίες.

Ας πουμε η κλασική απορία του "πως οι άγριοι έφτιαχναν λιμάνια, και βρέθηκαν οι αλυσίδες" έχει απαντηθεί απο τον κύκλο όπου ο Σνόου ζούσε τη ζωή των άγριων.

Αυτή η απάντηση βέβαια δεν καλύπτει άτομα που ειναι προκατελημένα και έχουν ορίσει στο μυαλό τους πως το σοου έχει χάσει τον χαρακτήρα του. Ούτε βέβαια μπορεί κάποιος να τους αλλάξει τη γνωμη. 

Ειναι ομως καλό να υπάρχουν ερωτήσεις και απαντήσεις αρκει να μη γινονται στο πλαίσιο του προσβλητικου για τους άλλους.

Τωρα σε ερωτήματα όπως αυτο που έκανε η Nenya. Ειναι μια εύλογη απορία που δε νομιζω οτι θα μπορούσε να εξηγήσει εύκολα κάποιος. Υποθέτω πως έχει να κάνει γενικά με το οτι σε μια σειρά φαντασίας μπορουν να συμβουν τα πάντα. Οι δράκοι παρουσιάζονται ως εξημερωμένα κατοικίδια για την Νταινέρις. Μας δειχνει οτι κρατιέται απο πάνω τους, οτι ρίχνει το σωμα της προς μια πλευρά όταν θέλει να στριψει κοκ. Βασικά η απάντηση θα μπορουσε να ειναι "οπως τους οδηγουσαν όλοι οι Ταργκέριαν" :) Ειναι ο κόσμος του Game of Thrones και προφανως κάποιοι νομοι της φυσης δεν ισχύουν όταν υπάρχουν απέθαντοι, δράκοι κοκ.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...