Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 7 (Open Spoiler Thread Seasons 1-6)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχουμε 2017, έχουμε ίντερνετ, μπαίνετε σε ιντερνετικά φόρουμ και συζητάτε για το game of thrones αλλά δεν μπορείτε να κάνετε ένα απλό search για το πόσες σεζόν έχει... Πολύ δύσκολη διαδικασία!

• Like 1
Δημοσ.

ρε ειρωνικα το ειπε 

Που να ξέρω ότι το λέει έτσι. Υπάρχει όντως κόσμος που δεν ξέρει ότι έχουμε κι επόμενη σεζον και με πόσα επεισόδια (όχι ότι είναι κάτι τρομερό, απλά το λέω).

Δημοσ.

Που να ξέρω ότι το λέει έτσι. Υπάρχει όντως κόσμος που δεν ξέρει ότι έχουμε κι επόμενη σεζον και με πόσα επεισόδια (όχι ότι είναι κάτι τρομερό, απλά το λέω).

αφου εβαλε φατσουλες

Δημοσ.

πλάκα κάνω μωρέ,αφου εβαλα απογονους,ειπα να βαλω και λιγο αντιγαυρικο αισθημα :P

ναι αμε,πως δε βγάζει.

Ο δημιουργός σου λέει: τι θέλει το κοινό; Δράκους,φωτιές,αίματα,διαολους κλπ ωραια αφού αυτά θέλει,δώσε του τα όπως όπως(μιας και πλέον έχουμε το ελεύθερο και δεν βασιζόμαστε στο βιβλίο),να τσιμπήσουμε το χρήμα και να προχωρήσουμε. 

κι εσυ ως θεατής επιπέδου ντοθρακι,τι κάνεις; Λες ευχαριστώ φυσικά.

Μου δίνει και άλλα πράγματα η σειρά. Αν δεν τα βλέπεις, καλά σου λένε ότι δεν καταλαβαίνεις τι βλέπεις.

Και με χαρά να ακούσω προτάσεις για άλλες σειρές, αντίστοιχου επιπέδου, επειδή εγώ δεν έχω ανακαλύψει τίποτα που να πλησιάζει. Για να πάψω να είμαι χαμηλού επιπέδου θεατής.

Δημοσ.

Μου δίνει και άλλα πράγματα η σειρά. Αν δεν τα βλέπεις, καλά σου λένε ότι δεν καταλαβαίνεις τι βλέπεις.

Και με χαρά να ακούσω προτάσεις για άλλες σειρές, αντίστοιχου επιπέδου, επειδή εγώ δεν έχω ανακαλύψει τίποτα που να πλησιάζει. Για να πάψω να είμαι χαμηλού επιπέδου θεατής.

εάν όντως ίσχυαν αυτά που λες,θα είχες προσέξει πως δήλωσα 30 φορές πως απολαμβάνω τη σειρά,παρά τις βλακείες αυτές,τις οποίες όμως δε γίνεται να μην κατακρίνω,αφού βγάζουν μάτι. Απλά κάποιοι λόγω νεύρωσης; δε ξέρω...επιμένουν στη βλακεία που τους δέρνει,ενώ παράλληλα δικαιολογούν τα πάντα,λες και έχουμε μπροστά μας την τελειότητα...

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή δεν μπορούμε να απολαύσουμε την σειρά και παράλληλα να εντοπίζουμε σεναριακές μπούρδες; Ή που θα είμαστε φανατικά υπέρ, ή φανατικά κατά; Ποδοσφαιροποίηση των πάντων; Μπεεεε.

Δημοσ.

Και εγώ τους σεβόμουν μέχρι πριν από 10 λεπτά...

Τι έγινε πριν από 10 λεπτά;

Δημοσ.

Έχουμε δράκους, άτομα που επιστρέφουν από το θάνατο, ζόμπι, μέντιουμ, χιλιοπροσωπεια και μάγους. Αλλά όχι καριολακι, μού χαλάει την αληθοφάνεια να ταξιδεύουν τόσο γρήγορα.

• Like 11
Δημοσ.

Το κακό είναι πως τρωμε τόσα spoiler και υποθέσεις από το net που πλέον σχεδόν όλα είναι αναμενόμενα και μοιάζουν με fan-service

• Like 1
Δημοσ.

Αντε κι εχω αγωνια, μετραω τις μερες για το 7ο. Το 6ο ηταν πολυ δυνατο. (και το soundtrack μ'αρεσει πολυ σ'αυτη τη σεζον)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...