Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 7 (Open Spoiler Thread Seasons 1-6)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν κ δεν εχω δει ακόμα το τελευταίο απορω με πολλούς εδω μέσα. Απο την αρχή υπάρχουν σεναριακές ευκολίες απλα τοτε ήταν στα βιβλία κ δεν μιλαγε κανείς. Θέλω να δω αν ο γερος βγάλει το βιβλίο κ ολα αυτά που κράζετε είναι γραμμένα μέσα τι θα λέτε. Για σκηνοθεσία της πλάκας ή για φοβερό Μάρτιν.

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν κ δεν εχω δει ακόμα το τελευταίο απορω με πολλούς εδω μέσα. Απο την αρχή υπάρχουν σεναριακές ευκολίες απλα τοτε ήταν στα βιβλία κ δεν μιλαγε κανείς. Θέλω να δω αν ο γερος βγάλει το βιβλίο κ ολα αυτά που κράζετε είναι γραμμένα μέσα τι θα λέτε. Για σκηνοθεσία της πλάκας ή για φοβερό Μάρτιν.

αυτό που κάνουν στη σειρά το καταλαβαινω,προσπαθούν να την κλείσουν,απλα κλείνει όπως όπως και χαλάει και γιαυτό γκρινιάζουμε ολοι

https://www.youtube.com/watch?v=DjwsTlf-J6g

Δημοσ.

όσοι γκρινιάζουμε,ευκόλως εννοούμενο αλλα οχι,ο κυριλεμαν θελει να το παίξει πάλι δήθεν..

Δεν το παίζω τίποτα. Άλλοι το παίζουν πολεμικοί αναλυτές και κριτικοί τέχνης με αστεία επιχειρήματα.
  • Like 11
Δημοσ.

Δεν το παίζω τίποτα. Άλλοι το παίζουν πολεμικοί αναλυτές και κριτικοί τέχνης με αστεία επιχειρήματα.

να μην μιλας για τον εαυτο σου,δε σε ρωτησε κανεις.

αιντε πιασε τη γωνια σου

Δημοσ.

LOL. Πείτε μας λίγο για τις σεναριακές ευκολίες και τα plot holes του Νονού και του Shawshank Redemption να δω κάτι. Τοίχος φυλακής από πηλό; Ελεος. Και ο άλλος έσκαβε κάθε βράδυ και το πρωί πετούσε τα χώματα έξω χωρίς κανείς να τον δει και να τον δώσει; Τράτζικ.

• Like 4
Δημοσ.

Προσωπικά δεν έχω διαβάσει καν τα βιβλία ούτε έχω ιδέα για το αν τα ακολουθεί η σειρά ή όχι. Δεν μιλάμε για σεναριακές ευκολίες, μιλάμε για τραγικές σκηνοθετικές αστοχίες.

• Like 1
Δημοσ.

Από πού και ως πού ήξερε η

δρακομάνα ότι αν σκότωνε το boss, game over? Βασικά, ούτε τον ήξερε, ούτε ίσως να μπορούσε να τον δει μέσα στο χαμό. Εμφανίστηκε πάνω από ένα πεδίο μάχης που γινόταν της κακομοίρας και η πρώτη σκέψη της ήταν να βοηθήσει το δικό της και την παρέα του που ήταν ένα βήμα πριν τον άλλο κόσμο. Κατεβαίνει, κάνει το extraction και πούλο.

Μιας που το ανεφερες

ο Beric πως γνωριζε ποιος ειναι ο Night King; Που τον εδειξε και ειπε "αυτον πρεπει να φαμε" οταν καταλαβαν οτι αν σκοτωσεις white πεφτουν και τα ζομπι που εχουν αναστησει; Ειχε ξανασυναντησει WW στη σειρα;

Και τωρα που το θυμηθηκα, αυτο το ενα ζομπι που ηταν στο ξεκαρθωτο group που συναντησαν πρωτα, μονο ταμπελα  που δεν κουβαλαγε να γραφει "εμενα πιαστε παιδια"...

Δημοσ.

Ρε γιατί δεν βλέπετε καμιά άλλη σειρά αφού είναι χαλια αυτή; Έχετε γεμίσει τις τελευταίες σελίδες με τα ίδια πράγματα... Βρίσκετε και καλά αστοχίες όλη την ώρα κ προσπαθείτε να μας πείσετε όλους για κάτι που μόνο εσείς βλέπετε.

• Like 6
Δημοσ.

Περι σεναριακές ευκολίες/πέρασμα του χρόνου (πιθανά σποιλερ του leaked επεισοδίου)

https://www.reddit.com/r/freefolk/comments/6u75t3/lets_do_the_math_on_how_long_it_would_take_a/

Ακόμα και να ίσχυαν αυτοί οι υπολογισμοί,  θα έπρεπε να το είχαν δείξει καλύτερα. Δεν το κάνει να φαίνεται ότι έχει περάσει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν χρειάζεται να κάνεις ολόκληρη επιστημονική ανάλυση για να μπορέσεις να πιστέψεις αυτό που έγινε, μάλλον η παρουσιάση δεν είναι και η καλύτερη.

Επίσης δεν υπάρχει καμία μα καμία πιθανότητα να μπορέσουν να επιβιώσουν σε open ground σε τέτοιες θερμοκρασίες για τόσες μέρες και να μπορούν να πολεμήσουν κιόλλας μετά. 

Δεν είναι η καταστροφή του κόσμου να παραδεχτούμε ότι υπήρχαν ορισμένες αστοχίες σε ένα επισόδειο μίας σειράς με την ποιότητα αυτής. Ίσα ίσα το γεγονός ότι αυτό έκανε μπαμ, είναι ένδειξη για τα υψηλά στανταρ που έχει δημιουργήσει. Και στο κάτω κάτω, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες (σειρές/ταινίες).

Δημοσ.

Αν δει κάποιος το επίσημο επεισόδιο και έχει ήδη δει το leaked ας μας πει αν υπάρχουν τίποτα επιπλέον σκηνές

Δημοσ.

Το κεφάλι του αλόγου πώς βρέθηκε στο κρεβάτι του Woltz; Του είχαν ρίξει υπνωτικό; Και πώς έφτασαν στο δωμάτιό του; Υπνώτισαν και τους σεκιούριτι;

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...