Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 7 (Open Spoiler Thread Seasons 1-6)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι ότι εάν ο Tommen (aka the King who landed) δεν είχε απαγορεύσει το trial by combat μπορεί και να ζούσε ακόμα.

true story... 

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδώ λογικά δεν ήταν ο αδερφός της Daenerys, θα είναι το "ημίαιμο"? :P

ο βισερις δε κάηκε,ψηθηκε..

Άλλωστε και η ντεναιρυς κάηκε απο το Ντρογκμπά μια φορά

Δημοσ.

Σκέφτομαι ότι εάν ο Tommen (aka the King who landed) δεν είχε απαγορεύσει το trial by combat μπορεί και να ζούσε ακόμα.

Darwin: 1

Tommen: 0

• Like 3
Δημοσ.

Και να καίγεται δεν λέει και τίποτα αυτό.

Πιο είναι καλύτερο superpower; To να μην καίγεσαι ή το να αναστηθείς; :P

Δημοσ.

Άλλωστε και η ντεναιρυς κάηκε απο το Ντρογκμπά μια φορά

Εγώ να δεις πόσες φορές είχα καει απ'τον Ντρογκμπα με κάτι χαμένα οβερ
  • Like 5
Δημοσ.

Σχετικά με την καταγωγή του Jon Snow (you know nothing) μπορεί να βρει ο Σαμ κάνα έγγραφο στην Αλεξάνδρεια που πήγε... Δεν το έχει αναφέρει κανένας και μου κάνει εντύπωση.

Επίσης πόσο κορυφή μετά το Hold door να σκάει (pun intented) το landing του King(tommen)  sto King's Landing. 

• Like 1
Δημοσ.

Εβλεπα σε μια ιστοσελιδα καποιες wtf σκηνες και ειχε και αυτην που δηλητηριαστηκε ο Τζοφρευ. Τελικα απο ποιον? Δεν θυμαμαι καθολου...

Δημοσ.

Εβλεπα σε μια ιστοσελιδα καποιες wtf σκηνες και ειχε και αυτην που δηλητηριαστηκε ο Τζοφρευ. Τελικα απο ποιον? Δεν θυμαμαι καθολου...

νομίζω δεν είχε αποκαλυφθεί από ποιον ήταν τελικά...

Δημοσ.

Και ο Littlefinger εστειλε εκεινο τον νανο να απομακρυνει την Σανσα για να γλυτωσει.

Δεν ήταν νάνος. Και δεν τον έστειλε μόνο για να την γλυτώσει, της έδωσε και το κολιέ που είχε πάνω κρυστάλλους/κάψουλες με δηλητήριο ουσιαστικά. Από πάνω της το πήρε η Olenna και φαίνεται αν ξαναδείς το επεισόδιο ότι αγγίζει το κολιέ της Sansa στον γάμο σε κάποια φάση και μετά λείπει ένας από τους κρυστάλλους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...