Alithinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Αυτό με τους White Walkers που κάνουν τόσο καιρό να φτάσουν στο τοίχος και εγώ το θεωρούσα λάθος / τρύπα στο σενάριο. Μετά από το επεισόδιο που διέρρευσε όμως αντιλήφθηκα πως μάλλον υπάρχει εξήγηση: Αν προσέξατε, όταν πήραν χαμπάρι ότι βρίσκονται ζωντανοί πέρα από το τοίχος, άλλαξαν τη πορεία τους, και πήγαν να τους βρουν, για να τους κάνουν και αυτούς ζόμπι. Ίσως λοιπόν δε ξεκίνησαν αμέσως να κατευθύνονται προς το τοίχος, αλλά τόσα χρόνια να γύριζαν όλα τα μέρη πέρα από το τοίχος για να βρουν τους ζωντανούς και να τους μετατρέψουν πριν παν για το τοίχος. Και τώρα που το σκέφτομαι αυτό φαίνεται και από το Hardhome. Τη πρώτη φορά που η ομάδα του Night's Watch συνάντησε στο τέλος της 2ης σεζόν τους White Walkers, οι WW βρίσκονταν πιο κοντά στο Castle Black απ' ότι στο Hardhome. Που σημαίνει δε ξεκίνησαν να πηγαίνουν αμέσως για επίθεση στο τοίχος, αλλά πρώτα γύριζαν όλη τη περιοχή πέρα από το τοίχος για να βρουν όσους ζωντανούς και να τους μετατρέψουν, για να χτίσουν το στρατό τους. Μάλλον για αυτό τους πήρε τόσες σεζόν μέχρι τελικά να ξεκινήσουν για το τοίχος. 2
kirileman Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Μαζεύουν στρατό και αυτοί πριν επιτεθούν.
p4n0s86 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Μερικές δικές μου σκέψεις, που μπορεί να είναι και άκυρες, πάνω σ' αυτό που λέτε γιατί προτίμησε να σημαδέψει τον Viserion και όχι τον Drogon. Μέχρι στιγμής έχουμε δει την Daenerys να καβαλάει πάντα τον Drogon, που σημαίνει ότι τον ξεχωρίζει για κάποιον λόγο. Και βάση ονομάτων, οι δράκοι βγάζουν μια διαφορετική δυναμική και ο Martin αφήνει να εννοηθεί ότι ο καθένας αντιστοιχεί σε κάποιον και δεν είναι random η επιλογή κάθε φορά. Έτσι έχουμε την Daenerys στον Drogon, τον Jon στον Rhaegal και μας έμενε ο Viserion, ο οποίος έχει το όνομα του αδερφού της, ο οποίος ήταν ένας αποτυχημένος Targaryen. Επίσης ο Night King που θεωρητικά δύσκολα αστοχεί, απέτυχε στον Drogon, ενώ τον έχουμε δει να τρώει και βέλος απ' τον Bronn, χωρίς ιδιαίτερες συνέπειες. Μήπως o Night King λοιπόν το ήξερε ότι ο Viserion είναι ο ευκολότερος στόχος απ' τους 3 για να τον κάνει δικό του;
coffeex Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Μερικές δικές μου σκέψεις, που μπορεί να είναι και άκυρες, πάνω σ' αυτό που λέτε γιατί προτίμησε να σημαδέψει τον Viserion και όχι τον Drogon. Μέχρι στιγμής έχουμε δει την Daenerys να καβαλάει πάντα τον Drogon, που σημαίνει ότι τον ξεχωρίζει για κάποιον λόγο. Και βάση ονομάτων, οι δράκοι βγάζουν μια διαφορετική δυναμική και ο Martin αφήνει να εννοηθεί ότι ο καθένας αντιστοιχεί σε κάποιον και δεν είναι random η επιλογή κάθε φορά. Έτσι έχουμε την Daenerys στον Drogon, τον Jon στον Rhaegal και μας έμενε ο Viserion, ο οποίος έχει το όνομα του αδερφού της, ο οποίος ήταν ένας αποτυχημένος Targaryen. Επίσης ο Night King που θεωρητικά δύσκολα αστοχεί, απέτυχε στον Drogon, ενώ τον έχουμε δει να τρώει και βέλος απ' τον Bronn, χωρίς ιδιαίτερες συνέπειες. Μήπως o Night King λοιπόν το ήξερε ότι ο Viserion είναι ο ευκολότερος στόχος απ' τους 3 για να τον κάνει δικό του; Η λογική λέει αυτό 1
Gilmaru Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Συμφωνώ με τον coffeex εν ολίγης. Αλλά γενικά είναι αρκετά απλό Ο Drogon ήταν απασχολημένος, ενώ ο Viserion στον αέρα και μάλιστα από ένα σημείο και έπειτα άρχισε να στρίβει προς τη μεριά του Night King. Αν ο Night King έριχνε στον Drogon, δεν είναι καθόλου απίθανο ο Viserion που είχε οπτική επαφή αντανακλαστικά να έστρεφε την προσοχή του προς τα εκεί και να επιτεθόταν στον Night King πριν προλάβει να ξαναρίξει. Είμαι 99% σίγουρος πως απευθείας φωτιά από δράκο μπορεί να βλάψει ακόμη τους white walkers και πιθανότατα και τον Night King.
benign Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Kαμια σχέση, τι παντα έτσι ήταν, πλάκα κάνουμε; Αυτος που στο έγραψε είδε το mountain να πεθαίνει και να το ανασταίνουν. Ε καταλαβαίνεις... Τα 2 τρανταχτότερα για μένα είναι: Η Αρια που βγάζει άμυνα σε direct compact (contact-fixed)(αποκρούει στην ευθεία δλδ) με το σπαθάκι της εναντίον του othkeeper της Lady brienne! Ουτε την δύναμη έχει ουτε το σπαθί αντέχει για να κάνει κατι τέτοιο. Ο μεγαλος σε ογκο και βαρυς πολεμιστης ειναι αργος και ενας γρηγορος και τεχνιτης τον κανει κλοουν. Παραδειγμα οι Ντοθρακι που εκαναν πλακα με τα κοντυτερα γυριστα ξιφη τους και εσφαζαν τους αργους και δυκινητους λογω πανοπλιας Λαννιστερ με τα μακρυτερα ξιφη τους. 2) o Mπρόν σώσει τον Τζέιμι λίγο πριν τον κάψει ο δράκος! απο που και ως που βρέθηκε εκει και τόσο κοντά; Και με μια βουτιά καταφέραν και ξεφύγαν χωρίς να πνιγούν;;;; Αν προσεχες καλυτερα τι βλεπεις στην σειρα,θα προσεχες οτι στην τελευταια σκηνη που δειχνει τον Μπρον ,κοιταει ενα λευκο αλογο χωρις αναβατη. Το καβαλησε και μεχρι να αποφασισει ο Τζειμι να επιτεθει τον προφτασε στο τσακ. 3)επίσης και το όλο concept να φέρουν undead για να πείσουν την Cersei που μολις έχασε αρκετά μεγαλο μέρος του στρατού της, είναι ολο fail. Αποψη σου μαζι με το αυθαιρετο συμπερασμα οτι εχασε μεγαλο μερος του στρατου της.Εγω καταλαβα οτι εχασε ενα μικρο μερος μονο,πιστευοντας τα ματια μου που ειδαν το πολυ χιλιους αντρες,αν θες λοιπον να παμε με την στειρα λογικη. Ειχε μεινει η οπισθοφυλακη μονο πισω που την προλαβε η Daenerys με τον στρατο της στο τσακ ,λιγο πριν μπουνε και αυτοι στο King's Landing. Γεροντοκοριαζετε μερικοι. Καποιες απαντησεις αλλα μην ξεχναμε οτι μιλαμε για εργο φαντασιας με ζομπι. 3
Gilmaru Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 http://static.boredpanda.com/blog/wp-content/uploads/2017/08/emilia-clarke-kit-harington-instagram-video.mp4?_=1 4
kargo130 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Ισχυει οτι ο δρακος που περασε στα χερια των ww, δεν θα βγαζει φωτια πλεον αλλα παγο; 1
Zerg13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Γεροντοκοριαζετε μερικοι. Καποιες απαντησεις αλλα μην ξεχναμε οτι μιλαμε για εργο φαντασιας με ζομπι.Τι σημαινει "καποιες απαντησεις"; Κατ αρχην δεν ρωταω κατι.Και το walking dead εχει zombie. Εσυ νομιζεις οτι εκει γινεται οτι να ναι;
benign Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Τι σημαινει "καποιες απαντησεις"; Κατ αρχην δεν ρωταω κατι. Αποριες,ενστασεις,διαπιστωσεις και οτι αλλο θελεις. Σε ολα αυτα και οτι μπορεις να σκεφτεις υπαρχουν απαντησεις,αντιρρησεις.
Zerg13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Αποριες,ενστασεις,διαπιστωσεις και οτι αλλο θελεις. Σε ολα αυτα και οτι μπορεις να σκεφτεις υπαρχουν απαντησεις,αντιρρησεις. Να τις ακουσω. Μια που υπαρχουν
benign Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Να τις ακουσω. Μια που υπαρχουν Τις εγραψα,πρεπει να τις διαβασεις,ειναι καταλυτικες.. (Post 1926) 1
trayban Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Υπάρχει και η πιο απλη λυση ειδικά για τυπους οπως ο παραπάνω που έχουν θέμα με την κατανοηση της σειράς, έχουν αστειες απορίες και κατηγορουν τους άλλους οτι δε ξέρουν τι βλέπουν. Απλά την εγκαταλειπουν και βλέπουν κάτι καλυτερο. Εγω πχ εγκατέλειψα σειρά οταν ειδα οτι δεν την αντέχω και δε μου έκανε. πριν κατακρίνεις οσους βρισκουν τα διάφορα παλαβα της σειράς και τα κατακρίνουν,καλο θα ηταν να ξανακοιταξεις τις βλακείες που δικαιολογείς και αν δε νιώθεις πως υποβιβάζουν τη νοημοσύνη σου,ε τότε ξανασκεψου. Εγω θα το πω πιο απλα......... εως τωρα βλεπαμε κλασσικη τηλεοπτικη σειρα, σε αυτην την σαιζον βλεπουμε δομη ιστοριας σε καθε επεισοδιο που θυμιζει κινηματογραφικη ταινια(με τα καλα και κακα). Και εγω νομιζω οτι υπαρχουν διαφορα παραξενα αλλα οκ η ιστορια ειναι τοσο ωραια που τα παραβλεπεις. του 80,που ο σβαρτζενεγκερ σκότωνε 2,5 εκατομμύρια κακούς με μια πορδή,τωρα πλεον,ακομα και αυτος τρωει καμια ψιλη Η λογική λέει αυτό η λογική λεει οτι ο ντρογκον ειχε κατεβεί και σκότωνε οτι κινούταν,ενω ο βισεριον ηταν στου διαολου τη μανα.απλα επρεπε να πεθανει ο βισεριον και αυτος πεθανε.- εδω η δρακομανα ηταν κλεισμενη με ολους τους βαρβατους των μογγολων σε μια καλυβα,πεταξε ενα τσουκαλι κατω και κοιταγανε σαν αδερφες,μεχρι που καηκανε,αυτο συζηταμε τωρα; Η σειρα εχει απειρες ευκολιες,οι οποιες ειναι βλακωδεις,ενταξει σειρα φαντασιας ειναι αλλα μη δικαιολογειτε τα παντα ορισμενοι,γινεστε πιο γραφικοι και απο τη καρτα γραφικων μου. 5
KaRouLi Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 http://static.boredpanda.com/blog/wp-content/uploads/2017/08/emilia-clarke-kit-harington-instagram-video.mp4?_=1 He is Batman. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα