Zerg13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Αυτό που λέτε ότι κάποιοι "γκρινιάζουν" και δεν καταλαβαίνετε είναι ότι δεν ενοχλεί το γεγονός το οποίο συμβαίνει, αλλά ο τρόπος που αυτό το γεγονός παρουσιάζεται στο εκάστοτε επεισόδιο. Τουλάχιστον για μένα, προσωπικά. Δεν με πειράζει που ο Benjen μας άφησε, με πειράζει φοβερά ο τρόπος που έγινε. Δεν έχει ΚΑΜΙΑ αληθοφάνεια. Και προτού ακούσω την δικαιολογία "είναι σειρά φαντασίας" δεν έχει καμία μα καμία απολύτως σχέση. Τα γεγονότα πρέπει να παρουσιάζονται με κάποια αληθοφάνεια. Όχι του τύπου "εμφανίζομαι ξαφνικά μέσα σε έναν τεράστιο στρατό, δίνω το άλογο μου στον Τζον και του λέω ότι δεν υπάρχει χρόνος και να φύγει για να τους κρατήσω" ώστε να πεθάνει ο χαρακτήρας ενώ το άλογο είναι ΔΙΠΛΑ του. ΟΧΙ. Θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει κάτι άλλο, όχι αυτό. Τρομερά βεβιασμένο και πρόχειρο για να μας δείξει το τέλος ενός χαρακτήρα και να βγάλει (αν είχε τέτοιο σκοπό) με το ζόρι συγκίνηση. ΟΧΙ. Ή το άλλο με τον δράκο που αποφασίζει να πετύχει ο Night King. Το θέμα δεν είναι τόσο ποιον δράκο έπρεπε/ήταν λογικό να πετύχει αλλά ότι ο σεναριογράφος/σκηνοθέτης δε ξέρω κι εγώ ποιος να μην αφήνει "κενά" και περιθώριο στους θεατές να δημιουργήσουν ερωτήσεις από μόνοι τους για τα γεγονότα. Βλέπεις τον μεγάλο δράκο μπροστά σου και αποφασίζεις να ρίξεις στον ιπτάμενο? Άσχετα ποιος κάνει την μεγαλύτερη ζημιά. Δημιουργεί αμέσως ερωτήσεις και δίνει περιθώριο στον θεατή να αναρωτηθεί γιατί αυτόν κι όχι τον άλλον. Θα μπορούσε κάλλιστα να βάλει τον Ντρογκον να φύγει από την σκηνή και τότε να εμφανιστεί ο NK και θα θέλει να πετύχει κάποιον δράκο, τον πιο κοντινό πχ τον Βισεριον και να τον ρίξει. Όταν βλέπεις όμως τον Ντρογκον ακίνητο με όλους πάνω και αποφασίζεις να ρίξεις στον ιπτάμενο, ναι είναι fail. Άλλοι το ερμηνεύουν ότι είναι λογικό να ρίξεις στον ιπτάμενο, άλλοι (όπως εγώ) ότι ήταν τέρμα αποτυχία να πας στον άλλον στόχο ενώ έχεις τον μεγαλύτερο δράκο ακίνητο με όλους τους χαρακτήρες. Γι αυτό παραπονιούνται μετά οι θεατές για Plot armors και λοιπά. Προφανώς δε γίνεται να το αποφύγουνε αυτό πάντα, αλλά σε κάποια σημεία βγάζει μάτι και ξενερώνει τον κόσμο - ή έστω ένα μέρος του. Αυτή είναι η δικιά μου γνώμη και λογικά δε θα πείσω κανέναν και ούτε έγραψα όλο αυτό για να πείσω κάποιον. Εξηγώ απλά (ή έστω προσπαθώ) την άλλη οπτική γωνία. Και σέβομαι πολύ τον εαυτό μου για να μην δέχομαι αμάσητα αυτές τις ευκολίες που, όπως είπε κι ένα μέλος πιο πάνω, έχουν γίνει ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. Φίλε @pontez2 είπες ότι πάντα έτσι ήταν. Ίσως, αλλά ήταν πολύ λιγότερες και όταν το σενάριο ήταν άρτιο χωρίς τόσες τρύπες. Δεν γίνεται να είμαστε όλοι τρελοί, έχει βουίξει το ιντερνετ με τις "τρύπες" στο επεισόδιο αυτό. Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε μάλλον. Kαμια σχέση, τι παντα έτσι ήταν, πλάκα κάνουμε; Αυτος που στο έγραψε είδε το mountain να πεθαίνει και να το ανασταίνουν. Ε καταλαβαίνεις... Τα 2 τρανταχτότερα για μένα είναι: Η Αρια που βγάζει άμυνα σε direct compact(αποκρούει στην ευθεία δλδ) με το σπαθάκι της εναντίον του othkeeper της Lady brienne! Ουτε την δύναμη έχει ουτε το σπαθί αντέχει για να κάνει κατι τέτοιο. 2) o Mπρόν σώσει τον Τζέιμι λίγο πριν τον κάψει ο δράκος! απο που και ως που βρέθηκε εκει και τόσο κοντά; Και με μια βουτιά καταφέραν και ξεφύγαν χωρίς να πνιγούν;;;; 3)επίσης και το όλο concept να φέρουν undead για να πείσουν την Cersei που μολις έχασε αρκετά μεγαλο μέρος του στρατού της, είναι ολο fail. Το μαμήσαν το θέμα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Υπάρχει και η πιο απλη λυση ειδικά για τυπους οπως ο παραπάνω που έχουν θέμα με την κατανοηση της σειράς, έχουν αστειες απορίες και κατηγορουν τους άλλους οτι δε ξέρουν τι βλέπουν. Απλά την εγκαταλειπουν και βλέπουν κάτι καλυτερο. Εγω πχ εγκατέλειψα σειρά οταν ειδα οτι δεν την αντέχω και δε μου έκανε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Για να ηρεμήσουν τα πνεύματα... https://www.facebook.com/GOTWindsOfWinter/videos/1360274540754218/ Yo man! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Υπάρχει και η πιο απλη λυση ειδικά για τυπους οπως ο παραπάνω που έχουν θέμα με την κατανοηση της σειράς, έχουν αστειες απορίες και κατηγορουν τους άλλους οτι δε ξέρουν τι βλέπουν. Απλά την εγκαταλειπουν και βλέπουν κάτι καλυτερο. Εγω πχ εγκατέλειψα σειρά οταν ειδα οτι δεν την αντέχω και δε μου έκανε. Οχι τους άλλους εσένα μόνο, επιβεβαιωμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpgalanis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 μπράβο να σου δώσουμε το βραβείο ορθογραφίας... μα πλάκα μας κανείς βρε συμφορουμιτη ειδικά το σχόλιο σου στο spoiler με τον night King είναι απίστευτα άστοχο και καταφανέστατα φαίνεται οτι γκρινιάζεις για να γκρινιάξεις... άλλο θέλω να γράψω αλλα θα το κάνουμε φαρ-ουέστ το thread.. Βλέπω και ένα θέμα με τις προτάσεις που τις ξεκινάμε με κεφαλαίο γράμμα και τις τελειώνουμε συνήθως με 1 και όχι 2-3 τελείες. Επίσης λείπουν και κάποιοι τόνοι Πέρα από την πλάκα 1. Ποιός ο λόγος που περιμένει να παγώσει η λίμνη και δεν την παγώνει; Αν δεν έριχνε ο άλλος την πέτρα ακόμα θα περίμεναν; 2. Ποιός ο λόγος που ενώ είναι 3 δράκοι και τους καθαρίζει άνετα αν θέλει πάει με το πάσο του; Εντωμεταξυ ενώ είναι σε ύψωμα και θεωρητικά μπορεί να πετύχει πιο εύκολα τον δράκο που πετάει προτιμά να κατέβει, να σταθεί μπροστά στον μεγάλο και να πετύχει αυτόν που πετάει! 3. Ποιος ο λόγος που ενώ έχει τον Snow και την δρακομάνα του χεριού του τους αφήνει να φύγουν ενώ είναι σίγουρο πως στο τέλος αυτοί θα τον φάνε; Το συγκεκριμένο επεισόδιο ήταν εξαρχής εντελώς άκυρο ως ιδέα (παμε να παρουμε ενα ζόμπι!) με μόνο σκοπό το eye candy και το να πάρει ο βασιλιάς των WW τον δράκο και να έχουμε στο τέλος εναέριες μάχες με δράκους κτλ. Όπως είπε και ο φίλος δεν ενοχλεί τόσο το υλικό όσο το πως το παρουσιάζουν. Μου θυμίζει λίγο το BvS που ενώ θα μπορούσαν να βρούνε 100 διαφορετικούς λόγους επέλεξαν το "Martha? Why did you say that name?" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Kαμια σχέση, τι παντα έτσι ήταν, πλάκα κάνουμε; Αυτος που στο έγραψε είδε το mountain να πεθαίνει και να το ανασταίνουν. Ε καταλαβαίνεις... Τα 2 τρανταχτότερα για μένα είναι: Η Αρια που βγάζει άμυνα σε direct compact(αποκρούει στην ευθεία δλδ) με το σπαθάκι της εναντίον του othkeeper της Lady brienne! Ουτε την δύναμη έχει ουτε το σπαθί αντέχει για να κάνει κατι τέτοιο. 2) o Mπρόν σώσει τον Τζέιμι λίγο πριν τον κάψει ο δράκος! απο που και ως που βρέθηκε εκει και τόσο κοντά; Και με μια βουτιά καταφέραν και ξεφύγαν χωρίς να πνιγούν;;;; 3)επίσης και το όλο concept να φέρουν undead για να πείσουν την Cersei που μολις έχασε αρκετά μεγαλο μέρος του στρατού της, είναι ολο fail. Το μαμήσαν το θέμα... Υπάρχουν και κάποια πράγματα (λίγα) που δεν είναι τέλεια αλλά σεναριακές ευκολίες για το 3) κάνεις λάθος και θα δεις το γιατί στο 7ο επεισόδιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 το 3) το έβαλα σαν σάλτσα, μου χτύπησε καπως άσχημα, τα 2 πρώτα είναι τα paradox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Εγω θα το πω πιο απλα......... εως τωρα βλεπαμε κλασσικη τηλεοπτικη σειρα, σε αυτην την σαιζον βλεπουμε δομη ιστοριας σε καθε επεισοδιο που θυμιζει κινηματογραφικη ταινια(με τα καλα και κακα). Και εγω νομιζω οτι υπαρχουν διαφορα παραξενα αλλα οκ η ιστορια ειναι τοσο ωραια που τα παραβλεπεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Βλέπω και ένα θέμα με τις προτάσεις που τις ξεκινάμε με κεφαλαίο γράμμα και τις τελειώνουμε συνήθως με 1 και όχι 2-3 τελείες. Επίσης λείπουν και κάποιοι τόνοι. Πέρα από την πλάκα 1. Ποιός ο λόγος που περιμένει να παγώσει η λίμνη και δεν την παγώνει; Αν δεν έριχνε ο άλλος την πέτρα ακόμα θα περίμεναν; 2. Ποιός ο λόγος που ενώ είναι 3 δράκοι και τους καθαρίζει άνετα αν θέλει πάει με το πάσο του; Εντωμεταξυ ενώ είναι σε ύψωμα και θεωρητικά μπορεί να πετύχει πιο εύκολα τον δράκο που πετάει προτιμά να κατέβει, να σταθεί μπροστά στον μεγάλο και να πετύχει αυτόν που πετάει! 3. Ποιος ο λόγος που ενώ έχει τον Snow και την δρακομάνα του χεριού του τους αφήνει να φύγουν ενώ είναι σίγουρο πως στο τέλος αυτοί θα τον φάνε; Το συγκεκριμένο επεισόδιο ήταν εξαρχής εντελώς άκυρο ως ιδέα (παμε να παρουμε ενα ζόμπι!) με μόνο σκοπό το eye candy και το να πάρει ο βασιλιάς των WW τον δράκο και να έχουμε στο τέλος εναέριες μάχες με δράκους κτλ. Όπως είπε και ο φίλος δεν ενοχλεί τόσο το υλικό όσο το πως το παρουσιάζουν. Μου θυμίζει λίγο το BvS που ενώ θα μπορούσαν να βρούνε 100 διαφορετικούς λόγους επέλεξαν το "Martha? Why did you say that name?" 1) Δεν έχει λόγο να διάζεται, αν είχε λόγο δεν θα πήγαιναν όλες τις season περπατώντας αλλά τρέχοντας και μην ξεχνάς ότι δεν ελέγχει τον καιρό αλλά ένα μέρος του και αν... Είναι γνωστό ότι ακολουθεί τον χειμώνα και δεν τον δημιουργεί. 2 & 3) Δεν τους είχε του χεριού του, τον έναν τον πέτυχε ενώ στο drogon αστόχησε για λίγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Οχι τους άλλους εσένα μόνο, επιβεβαιωμένα. Μπα με όλους έτσι εισαι. Απλά εμένα μου αρέσει να σε παίζω και λιγο. Βλέπω και ένα θέμα με τις προτάσεις που τις ξεκινάμε με κεφαλαίο γράμμα και τις τελειώνουμε συνήθως με 1 και όχι 2-3 τελείες. Επίσης λείπουν και κάποιοι τόνοι Πέρα από την πλάκα 1. Ποιός ο λόγος που περιμένει να παγώσει η λίμνη και δεν την παγώνει; Αν δεν έριχνε ο άλλος την πέτρα ακόμα θα περίμεναν; 2. Ποιός ο λόγος που ενώ είναι 3 δράκοι και τους καθαρίζει άνετα αν θέλει πάει με το πάσο του; Εντωμεταξυ ενώ είναι σε ύψωμα και θεωρητικά μπορεί να πετύχει πιο εύκολα τον δράκο που πετάει προτιμά να κατέβει, να σταθεί μπροστά στον μεγάλο και να πετύχει αυτόν που πετάει! 3. Ποιος ο λόγος που ενώ έχει τον Snow και την δρακομάνα του χεριού του τους αφήνει να φύγουν ενώ είναι σίγουρο πως στο τέλος αυτοί θα τον φάνε; Το συγκεκριμένο επεισόδιο ήταν εξαρχής εντελώς άκυρο ως ιδέα (παμε να παρουμε ενα ζόμπι!) με μόνο σκοπό το eye candy και το να πάρει ο βασιλιάς των WW τον δράκο και να έχουμε στο τέλος εναέριες μάχες με δράκους κτλ. Όπως είπε και ο φίλος δεν ενοχλεί τόσο το υλικό όσο το πως το παρουσιάζουν. Μου θυμίζει λίγο το BvS που ενώ θα μπορούσαν να βρούνε 100 διαφορετικούς λόγους επέλεξαν το "Martha? Why did you say that name?" Εγω θα σου πω κάτι άλλο που δεν έχεις σκεφτει. Γιατι να μην αρχισει να πετυχαινει καλυτερα το υψωμα. Εναν έναν σιγα σιγά θα τους έτρωγε. Ποιος ο λόγος τέτοιας αναμονης? Ασε δε το άλλο? Τι κάνει τοσο καιρο και δεν έρχεται? Επρεπε να περάσουν 7 σεζον για να φθάσει στο τοιχος? Τι περιμένει να προετοιμαστουν οι άλλοι? Αντιλαμβάνεσαι τωρα οτι προκειται για σειρά και πως η σεναριακη ευκολια που ονομάζεις εσυ, ειναι το αρχικο σενάριο? το 3) το έβαλα σαν σάλτσα, μου χτύπησε καπως άσχημα, Απολυτα λογικο. Ο καλυτερος στις τρολοσάλτσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpgalanis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Πάντως το ότι τόσες σεζόν έρχονται είναι ένα θέμα. Ούτε γκόμενες να ήταν και να ετοιμάζονταν να βγούνε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Βλέπω και ένα θέμα με τις προτάσεις που τις ξεκινάμε με κεφαλαίο γράμμα και τις τελειώνουμε συνήθως με 1 και όχι 2-3 τελείες. Επίσης λείπουν και κάποιοι τόνοι στο συντακτικό και στην ορθογραφία,σου βάζω άριστα στην κατανόηση επεισοδίου παίρνεις κάτω απο την βάση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Μπα με όλους έτσι εισαι. Απλά εμένα μου αρέσει να σε παίζω και λιγο. Ποιον άλλον; Εγώ δεν θυμάμαι κανένα. Θες να μας πεις με ποιον και πότε λες; (χλωμο σε βλέπω) Απο όλους εδώ όσο παρακολουθώ, είσαι ο μόνος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Ποιον άλλον; Εγώ δεν θυμάμαι κανένα. Θες να μας πεις με ποιον και πότε λες; Απο όλους εδώ όσο παρακολουθώ, είσαι ο μόνος. Εσυ δε θυμάσαι τι ειδες στο προηγουμενο επεισόδιο με ποιους τσακωνεσαι θα θυμιθεις? χαχαχαχαχαχαχαχα Λοιπον οντοπικ. Το οτι έρχονται τοσο καιρο, αποτελεί σεναριακη ευκολία τελικά ή μηπως απλά έτσι ειναι η ιστορία? Και ο κακός λυκος ας πουμε μπορουσε να φάει κατευθειαν τη κοκκινοσκουφιτσα. Δε χρειαζοταν να ντυθει γιαγια :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Εγω θα το πω πιο απλα......... εως τωρα βλεπαμε κλασσικη τηλεοπτικη σειρα, σε αυτην την σαιζον βλεπουμε δομη ιστοριας σε καθε επεισοδιο που θυμιζει κινηματογραφικη ταινια(με τα καλα και κακα). Και εγω νομιζω οτι υπαρχουν διαφορα παραξενα αλλα οκ η ιστορια ειναι τοσο ωραια που τα παραβλεπεις. Ακριβώς. Αρχίζει και θυμίζει άλλες ταινίες/σειρές πλέον. Εσυ δε θυμάσαι τι ειδες στο προηγουμενο επεισόδιο με ποιους τσακωνεσαι θα θυμιθεις? χαχαχαχαχαχαχαχα Είδες που σου λέω; καμία απάντηση. keep trolling Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα