AristidisZ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Λοιπόν, για το 6ο Προσωπική μου άποψη, το επεισόδιο δεν ήταν καλό Προφανώς έψαχναν τρόπο για να "πάρουν" οι άλλοι τον δράκο, αλλά έπρεπε να είχαν σκεφτεί κάτι διαφορετικό Οι σκηνές τύπου magnificent seven & hateful eight μόνο κακό κάνουν στη σειρά, που έως και τον προηγούμενο κύκλο τώρα είχε πολύ πιο ευρηματικό και απροσδόκητο σενάριο Νομίζω ότι η ευθύνη είναι του Martin, καθώς τους είπε δύο πράματα και αυτοί κάνουν ότι τους κατέβει Συμφωνώ ότι το να σου δείχνει έναν χαρακτήρα από τη μια άκρη του Westeros στην άλλη σε 2 λεπτά δε λέει κάτι, από την άλλη δε γίνεται να μου κάνει τον Gentry Φειδιππίδη, για να στείλει ένα raven από το Eastwatch στο Dragonstone, να καβαλήσει το κορίτσι τα F16 και να πάει να τους σώσει, καβάλα στο δράκο παρακαλώ, λες και είναι super puma Και ΟΚ, op οι δράκοι, αλλά μου κάνει ο άλλος βολή Γκατσιούδη και τον κατεβάζει εν ριπή οφθαλμού ; Γενικά ο πόλεμος με τους whitewalkers δυστυχώς σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα έχει αποτύχει πλήρως. Εξάλλου η σειρά των βιβλίων μπορεί να λέγεται "a song of fire and ice", αλλά κατά τη γνώμη μου το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν στο "Game of Thrones" και πιστεύω ότι δώσαν άτσαλα την σκυτάλη από το παιχνίδι του θρόνου στο τραγούδι του πάγου & της φωτιάς... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Λοιπόν, για το 6ο Και ΟΚ, op οι δράκοι, αλλά μου κάνει ο άλλος βολή Γκατσιούδη και τον κατεβάζει εν ριπή οφθαλμού ;. Που σου φαίνεται το παράξενο με αυτό? Aπό προηγούμενες seasons φαίνεται ξεκάθαρα κι ότι οι Whitewalkers/Night's King έχουν superhuman strength κι ότι τα ice lances είναι "magic" και ξεσκίζουν τα πάντα εκτός από Valyrian Steel. Αν λοιπόν το "βέλος" από το scorpio είχε εισχωρήσει στο δράκο το προηγούμενο επεισόδιο, ήταν αυτονόητο ότι το ice lance θα τον ξεκώλιαζε τώρα. 5
pontez2 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μεγάλον ντορος για τις αποστάσεις και κακός γινεται, αφου αναφερόμαστε σε μια σειρά 8 επεισοδίων, 8 κύκλων. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ασχολουνται με τις αποστάσεις. Ποτέ δε το έκαναν. Οι απέθαντοι έρχονται εδω και 8 χρονια και κανεις δεν έχει αναφερθει για αυτο, διοτι σας συγκλόνιζαν οι αργοι διάλογοι. Απ την αρχη έτσι ηταν η σειρά. ΔΕΝ ειναι βιβλία. Ειναι σειρά και αν δεν γινουν σεναριακές ευκολίες ΔΕΝ μπορει να προχωρήσει το πράγμα για να ικανοποιηθουν οι λάτρης της λεπτομέριας. Ναι οι δράκοι θα πετάξουν σαν F16 αν χρειαστεί και τα κοράκια με ταχυτητα του φωτός. Και δεν με απασχολεί αν γινει αυτό, διοτι δεν ειναι αυτή η ουσία αλλά τα γεγονότα που βλέπουμε και που επι 6 κυκλους μας προετοίμαζαν για αυτά. Αυτό μάλλον δε το έχουν καταλάβει κάποιοι. Έχουμε μπει πλέον στη καρδιά των γεγονότων. Ο Χειμώνας επιτέλους ήρθε. Οι ανουσιοι διάλογοι που δεν έπαιξαν τελικά κανένα ρολο στη πλοκή, ειναι πιά παρελθόν. Οι Αλλοι ηρθαν και ειναι δυνατοί. Για το 6ο. Συγκλονιστικός ο τροπος που πέφτει ο Viseron απ τον Γκατσιουδ...ε τον Night king εννοώ. Λογικο βέβαια, αν σκεφτει κανεις οτι ο Night king ειναι ένας πολυ δυνατόν αντιπαλος και θα έπρεπε να περιμένουμε πως δε θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Αυτό ακριβως ειναι ο Μάρτιν. Οτι κάνει αυτο που δε περίμενε κανεις. Η παντοδυναμία της Ντάνυ χάνεται ευκολα και αυτο φαίνεται στην εκφρασή της (απιστευτη ηθοποιός) απέναντι σε έναν άγνωστο και πολυ δυνατο αντιπαλο Και όχι η σκυτάλη δεν έχει πάει καθόλου στους απέθαντους. Η τρελή κρατάει γερά τον θρόνο και όπως περιμένουμε να γινει στη συνέχεια δε θα τον αφησει με τιποτε. Την ωρα που οι άλλοι θα σφάζονται αντιμετωπιζοντας το κοινο κακό, αυτη θα ραδιουργεί πατώντας επι πτωμάτων για να κρατήσει τον θρόνο της, κάνοντας νέες συμμαχίες, φέρνοντας νέο στρατό, με νέους διεκδικητές να μπλέκονται κτλ κτλ. Αυτος ακριβως ειναι ο Μάρτιν. Αυτό βλέπαμε τοσο καιρό, αυτο συνεχίζουμε να βλέπουμε. Α ναι. Οι σκηνές τύπου magnificent seven ειναι ακριβως η επιρροές του Μαρτιν απ τον Τόλκιν. Ο άνθρωπος έχει επιρρεαστει απίστευτα από τον τεράστιο συγγραφέα. Σε ότι βλέπουμε ο Μάρτιν έχει βάλει το χεράκι του. Το πως θα τα γράψει αυτός, και το πως θα παιξει με τις λεπτομέριες ειναι διαφορετικο. Μιλάμε για βιβλία. Η ουσία ομως θα είναι η ιδια. Και για αυτο θα αγοράσουμε τα βιβλία για να μας ληθουν οι απορίες με τις λεπτομέριες. Η σειρά ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ στα βιβλία, δεν ειναι τα βιβλία. 5
AristidisZ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Που σου φαίνεται το παράξενο με αυτό? Aπό προηγούμενες seasons φαίνεται ξεκάθαρα κι ότι οι Whitewalkers/Night's King έχουν superhuman strength κι ότι τα ice lances είναι "magic" και ξεσκίζουν τα πάντα εκτός από Valyrian Steel. Αν λοιπόν το "βέλος" από το scorpio είχε εισχωρήσει στο δράκο το προηγούμενο επεισόδιο, ήταν αυτονόητο ότι το ice lance θα τον ξεκώλιαζε τώρα. Ίσως δεν το έγραψα καλά Δε διαφωνώ με το γεγονός ότι το ακόντιο τον κατέβασε, διαφωνώ με το πως δόθηκε η σκηνή και την εν γένει ευκολία...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δε διαφωνώ με το γεγονός ότι το ακόντιο τον κατέβασε, διαφωνώ με το πως δόθηκε η σκηνή και την εν γένει ευκολία...[/size] Δλδ να μην το έκανε με την 1η προσπάθεια ή να του έπαιρνε περισσότερο χρόνο να το σκεφτεί? Δεν θα έμενε τπτ από το στρατό μέχρι τότε...
jokerakias Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 ρε κώλυμα με μερικούς με τις αποστάσεις...πω πω τι είστε εσείς ρε...το καταλαβαίνετε οτι θα τελειώσει αυτο το έπος και θα ασχολούμαστε πάλι με μούφες τύπου walking dead?? ψάχνετε να βρείτε ελαττώματα δεν ξέρω και εγω γιατι... ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ όλων αλλα έλεος όσοι δε τους αρέσει να περιμένουν να δουν το αγαπημένο τους walking dead και να τρώνε μισή σεζόν με τα υπαρξιακά της carol εκεί να δεις διαλόγους και φυσικά αναφέρομαι σε δυο τυπάκους που μουρμουράνε με την ποιότητα της σειράς και στο thread του walking dead προσπαθούν να μας κάνουν το μαύρο-άσπρο... 8
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Το είδα, τι έπος ήταν αυτό; Ανάλυση - ήχος τούμπανο. Το bitrate ίσως σας κουράσει λίγο αλλα συνηθίζεται. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε, οι διάλογοι είναι νορμάλ και με τους αγγλικούς θα την βγάλετε μια χαρά/ Spoiler 6ου επεισοδίου, προσοχή: Όχι τον δράκο ρε φίλε, όχι. Τουλάχιστον τον έκανε και αυτόν σαν την μούρη του, να έχει λίγο δράση και plot η συνέχεια, από το να πέθαινε απλά Η Ντανι ξεκάθαρα γουστάρει Τζον, αν και είχε αρχίσει να φαίνεται από τα προηγούμενα επεισόδια. Τώρα το επιβεβαίωσε. Πιο πολύ στεναχωρήθηκε για τον Τζον που πήγε να πεθάνει παρά για τον δράκο της. Μόνο εγώ στεναχωρήθηκα τόσο για τον δράκο; Δεν μπορώ να το χωνέψω. Επίσης, κατάλαβε κάποιος να μου εξηγείσει τι ακριβώς έγινε με την Άρια και την Σάνσα; Είχε πάρει την μορφή του Litlefinger (πότε θα ψοφήσει επιτέλους αυτός) και της Brien? Το έχασα τελείως. Γιατί της έδωσε το στιλέτο; Όπως το σκέφτομαι εγώ Η αρυα αν ήθελε να την σκοτώσει θα μπορούσε να το είχε κάνει, οπότε το να σκοτώσει η αρυα την σανσα το αφήνουμε στην άκρη. Η συγκεκριμένη σκηνή όπως την αντιλήφθηκα εγώ τώρα: Η Σανσα καταλαβαίνει την διπλωματία και ότι χρειάζεται κάποια άτομα, όπως πχ δεν μπορεί να χάσει τον μικρό δάχτυλο αν και θα ήθελε να τον ξεφορτωθεί για τι χρειάζεται τις δυνάμεις του και εδώ μπαίνει η αρυα. Η αρυα το καταλαβαίνει αυτό και με ένα ανορθόδοξο τρόπο ο οποίος άφηνει στον θεατή την ιδέα ότι η αρυα θέλει να σκότωσει την Σανσα μας δείχνει ουσιαστικά την αρυα να απαντάει στην ερώτηση της αδερφής της και δίνοντας της να καταλάβει ότι δεν χρειάζονται τον μικρό δάχτυλο πλέον για να ελέγχουν τις δυνάμεις τους πάρα μόνο το πρόσωπο του και έτσι της έδωσε το Ντάγκερ για να τον σκοτώσει. Αυτη η δολοφονία πέρα από το πρόσωπο του θα δείξει και στην αρυα ότι η αδερφή της δεν είναι όπως ήταν και ότι δεν θα ξανά προδώσει την οικογένεια της για να γίνει αυτό που πάντα ήθελε, βασίλισσα. Οπότε μάλλον στο 8ο θά δούμε την Σανσα να σκοτώνει τον μικρό δάχτυλο. 1
pontez2 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 7o Αν συνεχισεις θα λάβεις πμ με το σενάριο του τελευταιου επεισοδιου του 8ου κυκλου. Ναι αν σε παραξενεύει υπάρχει από τον ιδιο τυπο που διέρευσε περσι το σενάριο του 7ου :P
Gilmaru Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Θέλω κι εγώ ένα τέτοιο pm παρακαλώ! Μόνο μέχρι το 3ο ήξερα ότι έχει βγει. Σοβαρά αν έχεις κανά ink για την επόμενη σεζόν στείλε από δω. Διψάω για σπόιλερ.
Metaksas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 τρομερο και το 6, ενα πραγμα δεν καταλαβα, που στο καλο βρηκαν τις αλυσιδες, (και τι αλυσιδες) για να βγαλουν τον δρακο?? 2
johnyboy Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 τρομερο και το 6, ενα πραγμα δεν καταλαβα, που στο καλο βρηκαν τις αλυσιδες, (και τι αλυσιδες) για να βγαλουν τον δρακο?? έλα ντε, την ίδια απορία είχα και εγώ.
Gilmaru Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Εγώ ήθελα να βγει από την λίμνη έτσι όπως έβγαλε ο Arthas αυτόν. https://youtu.be/BCr7y4SLhck?t=1m50s 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα