Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 7 (Open Spoiler Thread Seasons 1-6)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτη φορά βλέπω την ταχύτητα κολλημένη παραπάνω από την ονομαστική της σύνδεσης. Το τερμάτισε 

Και εδω τα ιδια.........για μια στιγμη φοβηθηκα μην ειναι δακτυλος fbi για να μας φακελωσει και να μας στειλει μετα τα φακελακια :-D

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρώτη φορά βλέπω την ταχύτητα κολλημένη παραπάνω από την ονομαστική της σύνδεσης. Το τερμάτισε 

Το μεσημέρι που την έβαλα να κατεβαίνει δεν τερμάτιζε με τίποτα και να φανταστείς έχω ενώσει 2 adsl στο router.. κανονικά έπρεπε να κατεβάζει κοντά στα  3MB/sec και κατέβαζε με 600-1,4MB/sec

Τώρα λογικό είναι να τερματίζει μιας και έγινε γνωστό.  B)

Δημοσ.

Είσαι πολύ καλός που αφήνεις τους φίλου σου να σου κάνουν σπόιλερ. Εμένα δεν με αφήνουν και καταπιέζομαι. :P

Εγω παντως προχθες κοντεψα να αρχισω καντηλια εναν,που εκανε σποιλερ στα φιλαρακια του,αδιαφορωντας για τους θαμωνες τριγυρω.

Σιγα την αφορμη θα μου πεις,αλλα αμα υπαρχουν μαζεμενα κουραση και νευρα και ερχεται και ο ηλιθιος να σου χαλασει τη βραδια δε θελει πολυ.

Απο πειρατικο τα κατεβαζετε?

Εχει βγει σε αλλη μορφη εκτος flv?

• Like 1
Δημοσ.

Το είδα και το 6ο επεισόδιο, δεν μπορώ να πω ότι με τρέλανε και είχε αρκετές wtf σκηνές.

Μαλακία παίχτηκε με τον δράκο. Γενικά το όλο σχέδιο (να πάνε μέχρι εκεί για να πάρουν αποδείξεις) ήταν ένα απίστευτο Fail από την πρώτη στιγμή.

Έπρεπε να πάνε να κάψουν το Kings landing στα πολύ γρήγορα να σκοτώσουν τους Lannister και μετά να στραφούν στα Zombie. Επίσης γιατί ο Jon που είχε δει τον Νεκρό Βασιλιά γιατί δεν είπε στην Ντανι να στείλει έναν δράκο να τον κάψει;

• Like 1
Δημοσ.

Το είδα και το 6ο επεισόδιο, δεν μπορώ να πω ότι με τρέλανε και είχε αρκετές wtf σκηνές.

Μαλακία παίχτηκε με τον δράκο. Γενικά το όλο σχέδιο (να πάνε μέχρι εκεί για να πάρουν αποδείξεις) ήταν ένα απίστευτο Fail από την πρώτη στιγμή.

Έπρεπε να πάνε να κάψουν το Kings landing στα πολύ γρήγορα να σκοτώσουν τους Lannister και μετά να στραφούν στα Zombie. Επίσης γιατί ο Jon που είχε δει τον Νεκρό Βασιλιά γιατί δεν είπε στην Ντανι να στείλει έναν δράκο να τον κάψει;

Για το πρώτο που έγραψες => Άμαχος πληθυσμός.

Για το δεύτερο => Ο Βασιλιάς κάτι μου λέει ότι δεν θα πάθαινε τίποτα με την φωτιά, + την δύναμη που είχε μαζί τα ακόντια = game over.

Δημοσ.

Κλασσικά, κάνω skip τις τελευταίες 5 σελίδες, και με την σειρά μου θα ζητήσω ένα link για για την "καλή" ποιότητα δηλαδή τα 2γιγα, να το βάλω να κατέβει και όταν τελειώσει η Ρεαλ να το δω ρε παιδί μου :P 

Δημοσ.

Το είδα, τι έπος ήταν αυτό;

Ανάλυση - ήχος τούμπανο. Το bitrate ίσως σας κουράσει λίγο αλλα συνηθίζεται.

Δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε, οι διάλογοι είναι νορμάλ και με τους αγγλικούς θα την βγάλετε μια χαρά/

Spoiler 6ου επεισοδίου, προσοχή:

Όχι τον δράκο ρε φίλε, όχι.

Τουλάχιστον τον έκανε και αυτόν σαν την μούρη του, να έχει λίγο δράση και plot η συνέχεια, από το να πέθαινε απλά

Η Ντανι ξεκάθαρα γουστάρει Τζον, αν και είχε αρχίσει να φαίνεται από τα προηγούμενα επεισόδια. Τώρα το επιβεβαίωσε. Πιο πολύ στεναχωρήθηκε για τον Τζον που πήγε να πεθάνει παρά για τον δράκο της.

Μόνο εγώ στεναχωρήθηκα τόσο για τον δράκο; Δεν μπορώ να το χωνέψω.

Επίσης, κατάλαβε κάποιος να μου εξηγείσει τι ακριβώς έγινε με την Άρια και την Σάνσα; Είχε πάρει την μορφή του Litlefinger (πότε θα ψοφήσει επιτέλους αυτός) και της Brien? Το έχασα τελείως. Γιατί της έδωσε το στιλέτο; 

Δημοσ.

Κάτι που ξέχασα...

Με τον Θείο τι σκατά παίχτηκε;

Είχαμε να τον δούμε από τον πρώτο κύκλο και μας τον εμφάνισαν στον 7ο κύκλο για 1.5 λεπτό ίσα ίσα για να σώσει τον Jon;

Πολύ WTF σκηνή η συγκεκριμένη. Εκτός αν επιζήσει και πάλι και παίξει σημαντικό ρόλο αργότερα.

Κλασσικά, κάνω skip τις τελευταίες 5 σελίδες, και με την σειρά μου θα ζητήσω ένα link για για την "καλή" ποιότητα δηλαδή τα 2γιγα, να το βάλω να κατέβει και όταν τελειώσει η Ρεαλ να το δω ρε παιδί μου :P

Δεν ξέρω αν επιτρέπονται τα Link εδώ, αλλά μπες στα γνωστά τορεντάδικα γράψε Game of thrones και 100% θα το βρεις. Θα λέει και Leak HD κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

η διαρροη εγινε λεει τυχαια απο την ΗΒΟ Ισπανιας λεω εγω τωρα μηπως δεν εγινε και τοσο τυχαια ωστε να γινει της π@τανας στο τελευταιο επεισόδιο ?

Δημοσ.

Κατάφερα και το είδα με τους eng subs χωρίς να φάω σπόιλερ, κάτι που είναι άθλος για μένα. Εντάξει, επικούλι αλλά όχι και στα πέντε καλύτερα. Είχε δυο τρεις αδυναμίες, απόρροια της επιτάχυσνης που έχουν δώσει οι παραγωγοί στη σειρά αλλά είχε γερές σκηνές να σε αφήνουν (κυριολεκτικά) παγωτό.

Δημοσ.

Με τον Θείο τι σκατά παίχτηκε;

Είχαμε να τον δούμε από τον πρώτο κύκλο και μας τον εμφάνισαν στον 7ο κύκλο για 1.5 λεπτό ίσα ίσα για να σώσει τον Jon;

Πολύ WTF σκηνή η συγκεκριμένη. Εκτός αν επιζήσει και πάλι και παίξει σημαντικό ρόλο αργότερα.

Τον έχει ξαναδείξει και σε άλλα επεισόδια, σίγουρα θυμάμαι σκηνή με τον Bran (και αυτόν τον είχε σώσει)

• Like 1
Δημοσ.

Τουλάχιστον τον έκανε και αυτόν σαν την μούρη του, να έχει λίγο δράση και plot η συνέχεια, από το να πέθαινε απλά

Η Ντανι ξεκάθαρα γουστάρει Τζον, αν και είχε αρχίσει να φαίνεται από τα προηγούμενα επεισόδια. Τώρα το επιβεβαίωσε. Πιο πολύ στεναχωρήθηκε για τον Τζον που πήγε να πεθάνει παρά για τον δράκο της.

Επίσης, κατάλαβε κάποιος να μου εξηγείσει τι ακριβώς έγινε με την Άρια και την Σάνσα; Είχε πάρει την μορφή του Litlefinger (πότε θα ψοφήσει επιτέλους αυτός) και της Brien? Το έχασα τελείως. Γιατί της έδωσε το στιλέτο; 

Δεν πήρε κανενός την μορφή, ό,τι είδες αυτό έγινε. Απλά ο Littlefinger κάνει πάλι τα δικά του, προσπαθεί να σπείρει την διχόνοια ανάμεσα στις 2 αδερφές. Σκοπός του είναι να γίνει βασίλισσα η Sansa και αυτός να την παντρευτεί, τώρα ξαφνικά του χαλάει τα σχέδια ο Jon και η Arya που εμφανίστηκαν από το πουθενά. Προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Jon λείπει, να κάνει τις 2 αδερφές να μαλώσουν ώστε η Sansa να γυρίσει σε αυτόν σαν έμπιστο σύμβουλο και να της βάλει στο μυαλό την ιδέα να γίνει αυτή βασίλισσα. Πήρε χαμπάρι ότι η Arya τον παρακολουθούσε και την άφησε ουσιαστικά να βρει το μήνυμα στο χαρτάκι για να μαλώσει με την Sansa, όπως και έγινε.

• Moderators
Δημοσ.

Το είδα, τι έπος ήταν αυτό;

Ανάλυση - ήχος τούμπανο. Το bitrate ίσως σας κουράσει λίγο αλλα συνηθίζεται.

Δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε, οι διάλογοι είναι νορμάλ και με τους αγγλικούς θα την βγάλετε μια χαρά/

Spoiler 6ου επεισοδίου, προσοχή:

Όπως το σκέφτομαι εγώ

Η αρυα αν ήθελε να την σκοτώσει θα μπορούσε να το είχε κάνει, οπότε το να σκοτώσει η αρυα την σανσα το αφήνουμε στην άκρη.

Η συγκεκριμένη σκηνή όπως την αντιλήφθηκα εγώ τώρα:

Η Σανσα καταλαβαίνει την διπλωματία και ότι χρειάζεται κάποια άτομα, όπως πχ δεν μπορεί να χάσει τον μικρό δάχτυλο αν και θα ήθελε να τον ξεφορτωθεί για τι χρειάζεται τις δυνάμεις του και εδώ μπαίνει η αρυα. Η αρυα το καταλαβαίνει αυτό και με ένα ανορθόδοξο τρόπο ο οποίος άφηνει στον θεατή την ιδέα ότι η αρυα θέλει να σκότωσει την Σανσα μας δείχνει ουσιαστικά την αρυα να απαντάει στην ερώτηση της αδερφής της και δίνοντας της να καταλάβει ότι δεν χρειάζονται τον μικρό δάχτυλο πλέον για να ελέγχουν τις δυνάμεις τους πάρα μόνο το πρόσωπο του και έτσι της έδωσε το Ντάγκερ για να τον σκοτώσει.

Αυτη η δολοφονία πέρα από το πρόσωπο του θα δείξει και στην αρυα ότι η αδερφή της δεν είναι όπως ήταν και ότι δεν θα ξανά προδώσει την οικογένεια της για να γίνει αυτό που πάντα ήθελε, βασίλισσα.

Οπότε μάλλον στο 8ο θά δούμε την Σανσα να σκοτώνει τον μικρό δάχτυλο.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...