Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 7 (Open Spoiler Thread Seasons 1-6)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με πρόλαβε ο kargo130. Όποιος βρει καλά Subs ας δώσει προς τα εδώ γιατί εγώ ένα βρήκα με το ζόρι και αυτός που τους έφτιαξε είναι εντελώς ηλίθιος από ότι φαίνεται.

Το κατέβασα και εγώ πάντως, από την στιγμή που βγήκε σε HD δεν υπάρχει λόγος να περιμένω.

Δημοσ.

Αυτό με τις τηλεμεταφορές που λέτε πολλοί δεν το καταλαβαίνω. Η σειρά πάει γρήγορα, δεν πάνε οι χαρακτήρες γρήγορα. Τόσο δύσκολο είναι να το δείτε έτσι;

Ρε φίλε τι δε καταλαβαίνεις ? Σκηνοθετικά οι παραγωγοί θέλησαν να χωρέσουν έναν ελέφαντα σε μια πόρτα φτιαγμένη για να περνάν χόμπιτ, και έχουμε τα αποτελέσματα που έχουμε.

Ο Euron έπρεπε να είχε εμφανιστεί στη σειρά και να αρχίσει να φτιάχνει το στόλο με τα πλοία απ' τις αρχές της 4ης σεζόν και όλη του την ιστορία που εξαπλώνεται σε 3 βιβλία προσπάθησαν να τη χωρέσουν σε 2-3 επεισόδια. Και μόνο απ' αυτό καταλαβαίνεις ότι οι παραγωγοί τα κάναν σαλάτα όσων αφορά το timeline. Και δεν είναι μόνο η ιστορία του Euron...

Ακόμα βλέπεται ευχάριστα η σειρά, και είναι καλή, και μπορει να μας ενθουσιάζει με διάφορα που βλέπουμε, αλλά σε αυτή τη σεζόν ειδικά υπάρχουν αρκετά λάθη / κουλά όπως και να το κάνουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις έφαγα καρασποιλερια από εναν σαχλαμάρα άκυρο στο fb. Σελίδα υποτίτλων γνωστή ελληνική. Επίμαχη σκηνή ήταν από ότι κατάλαβα. Τόσο δύσκολο είναι να μη spoilerιαζουν αλά κατινες (; )

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Πάντως εγώ προτιμώ να πηγαίνει γρήγορα και ας έχει μερικά κουλά.

Με είχε κουράσει το πολύ μπλα μπλά. Στην τελική σε όποιον αρέσει η σειρά πολύ ας κάτσει να διαβάσει τα βιβλία για να συμπληρώσει τα κενά του. Θα έχει έναν ολόκληρο χρόνο μέχρι να βγει ο 8ος κύκλος (αν δεν αργήσει).

Δημοσ.

εγώ το είδα το μεσημέρι και δεν δυσκολεύτηκα χωρίς υπότιτλους παρόλο τα τσιπρέικα αγγλικά που ξέρω.Μόνο στους πολύ γρήγορους διαλόγους χάνεις κάτι αλλά σιγά, το ξαναβλέπεις με σαμπς.

Δημοσ.

Ερώτηση για το νέο επεισόδιο που διέρρευσε

Ποιος ήταν ο δεύτερος απ' τη παρέα που πέθανε ? Ο πρώτος ήταν ο Θόρος, ο άλλος ?

Αν πρόσεξες ήταν και άλλοι(3-4) πέρα από τους 7, οι οποίοι

όπως ήταν λογικό σκοτώθηκαν.

Δημοσ.

Εντάξει η σειρά έχει φθάσει σε άλλο επίπεδο. Τι έπος παρακολουθούμε; Και αν ισχύει ότι έχει κυκλοφορήσει για την 8η σεζόν μιλάμε για ιστορική σειρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...