Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 7 (Open Spoiler Thread Seasons 1-6)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό είναι να το δείτε γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να γλυτώσετε τα spoilers(κείμενο ή photos) στο internet με τίποτα.

Εγω πάντως το είδα απλά ένα rewatch με αγγλικούς υπότιτλους δεν θα με χάλαγε :P

Δημοσ.

Εγω πάντως το είδα απλά ένα rewatch με αγγλικούς υπότιτλους δεν θα με χάλαγε :P

Μέχρι την δευτέρα θα το ξαναδώ αρκετές φορές + αυτό της Δευτέρας με υπότιτλους. 

Δημοσ.

Μέχρι τη Δευτέρα με βλέπω να είμαι ο μοναδικός εδώ μέσα που δεν θα το έχει δει...μάλλον έχω γαιδουρινή υπομονή!!!

Και εγω με βλεπω να περιμενω,δεν αξιζει η ποιοτητα.Αν ηταν να το εβλεπα στο κινητο η σε καμια μικρη οθονη οκ,αλλα για οθονη 1440p θα χτυπησει ασχημα η ποιοτητα ειμαι σιγουρος.

Δημοσ.

Και εγω με βλεπω να περιμενω,δεν αξιζει η ποιοτητα.Αν ηταν να το εβλεπα στο κινητο η σε καμια μικρη οθονη οκ,αλλα για οθονη 1440p θα χτυπησει ασχημα η ποιοτητα ειμαι σιγουρος.

Και εγώ σε 1440p το είδα.

Το επεισόδιο είναι σε

1920x1090

avc1 codec

Frame rate 30

Δημοσ.

Καλά μην είσαι τόσο σίγουρος. Το είδα σε 50" 4K τηλεόραση και φαίνεται πολύ καλά. Η μόνη διαφορά με το κανονικό download θα έλεγα είναι η ελαφρώς jerky εικόνα μια στο τόσο.

Δημοσ.

Απλά θα περιμένω μέχρι τη Δευτέρα όπως και με το 4ο γιατί μετά η αναμονή για το τελευταίο θα είναι σχεδόν η διπλάσια...

Δημοσ.

Δεν το βλεπω και μπορω να αντεξω γιατι διαβαζω 2 βιβλια αυτη την περιοδο,παιζω μερικα games και μελετω σκακιστικη θεωρια.  Μονο,παρακαλω μερικους,αμαρτησατε που αμαρτησατε μην μας αρχισετε στα spoiler. :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...