Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 7 (Open Spoiler Thread Seasons 1-6)

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφορά το επεισόδιο 5 της Κυριακής. Old news ήδη δηλαδή αλλά ήθελα να τα γράψω

Σχετικά με τα γεγονότα στο winterfell, έχω την υποψία ότι η arya μαζί με την sansa έχουν στήσει παγίδα στον little finger.  Αυτό το βασίζω στο ότι η Arya με τη εκπαίδευση που έχει, δεν μπορεί να είναι τόσο κακή στην παρακολούθηση του Little finger. Κανονικά θα έπρεπε να του γαργαλήσει τα @@ και αυτός να μην καταλαβαίνει ότι βρίσκεται εκεί. Επίσης η Sansa γνωρίζει πόσο επικίνδυνος είναι και θέλει να τον ξεφορτωθεί αλλά με τρόπο που δεν της στερήσει τον στρατό του Vale και την συμμαχία μαζί τους. Έχει μάθει και από τον καλύτερο πώς να κατευθύνεις τον άλλον εκεί που θέλεις χωρίς καν να το καταλαβαίνει. Απλά χρησιμοποιούν την παλιά τους έχθρα ως smoking screen.

Επίσης η εγκυμοσύνη της Cersei μου φαίνεται πολύ βολική. Νομίζω ότι λέει ψέματα προκειμένου να «κλειδώσει» την αφοσίωση του Jamie, ειδικά τώρα που έχει χάσει την πίστη ότι μπορούν να κερδίσουν τον πόλεμο μετά την σφαγή που βίωσε. Αντιβαίνει και με την προφητεία που λέει ότι θα κάνει 3 παιδιά, όχι 4.

Τέλος, η ιδέα του να πιάσουν undead είναι ηλίθια. Ήταν κάτι που περίμενα να σκεφτεί να κάνει κάποιος τον 1-2 κύκλο, τώρα είναι απλά ένας χαζός μηχανισμός προώθησης της πλοκής προκειμένου να μπορέσει να αναπληρώσει δυνάμεις η Cersei. Εγώ στην θέση της, ακόμα και παγωμένο σκαντζόχοιρο να μου έφερναν, θα έλεγα «Ναι, έχετε δίκαιο, τι τρομερό πλάσμα και τι φοβερή απειλή, φυσικά και θα έχουμε εκεχειρία μέχρι να σώσουμε την ανθρωπότητα μπλα μπλα μπλα» και μετά και να τους χτυπήσει πισώπλατα όταν θα είναι στον Βορρά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ανοίγω Messenger, μου έχουν στείλει εικόνα απο το 6ο επεισόδιο (δεν ξέρω κατα πόσο αληθεύει αυτό που είδα).

Μετά μπαίνω εδώ και βλέπω ότι όντως έχει διαρρεύσει το επεισόδιο.

Σήμερα είναι Τετάρτη, το κανονικό επεισόδιο στην καλύτερη θα το δω δευτέρα απόγευμα. Αν περιμένω μέχρι τότε, θα έχω δει όλο το επεισόδιο από spoilers, so θα το κατεβάσω να το δω (ελπίζω να βρω αγγλικούς υπότιτλους τουλάχιστον) μιας και είναι καλή ανάλυση.

Δεν γίνεται αυτό το πράγμα με τα σποιλερς, αηδία έχει καταντήσει.

• Like 2

Δυο λογάκια για το 5ο μια που επανέρχονται δυο ζητήματα στα οποία παραβλέπουμε κάποια πράματα που θα έπρεπε να τα θυμόμαστε από την πρώτη σεζόν, πράμα δύσκολο αλλά τα τσέκαρα αυτές τις μέρες.

Η εγκυμοσύνη της Σέρσεϊ και το "4ο παιδί".

Όταν είδαμε τη σκηνή όλοι θυμηθήκαμε εκείνη την προφητεία. Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα, είναι όντως του Τζέιμι το παδί; Γιατί η Σέρσεϊ περιμένει το πέμπτο παιδί και όχι το τέταρτο. Στην πρώτη σεζόν, όταν η Σέρσεϊ επισκέπτεται την Κατλύν Σταρκ πάνω από το κρεβάτι του κωματώδη Μπραν, από κει μάθαμε ότι είχε κάνει ένα παιδί με τον βασιλιά Ρόμπερτ που πέθανε όμως σε πολύ νεαρή ηλικία από αρρώστια. Η προφητεία μιλούσε για τρία παιδιά που "θα φορέσουν χρυσά στέμματα και χρυσά σάβανα" άρα αναφερόταν μόνο σε παιδιά του Τζέιμι, τα δυο έγιναν βασιλιάδες και το τρίτο δηλητηριάστηκε χωρίς να προλάβει να ανέλθει στο θρόνο. Άρα τίνος είναι το πέμπτο παιδί; Ή του είπε ψέμματα ή αν είναι του Τζέιμι, θα μας εγκαταλείψει τον κόσμο πριν προλάβει να το γεννήσει.

Η ιδέα να πιάσουν ένα ζόμπι είναι κατευθείαν από την δεύτερη σεζόν, είχε στείλει μήνυμα ο Μόρμοντ της Νυχτερινής Φρουράς σε όλο το Γουέστερος όταν έγινε η απόπειρα εναντίον του από νεκρό και είχε συζητηθεί το θέμα στο μικρό συμβούλιο της Σέρσεϊ. Αλλά τότε η ιδέα να ελεχθεί η βασιμότητα της ιστορίας απορρίφθηκε άμεσα ως προλήψεις του Βορρά.

offtopic Για να βγουν υποτιτλοι κάποιοι πρέπει να βοηθησουν παρεμπιπτόντως.

Γκαρίζει εδω και μηνες η ομάδα που ασχολείται αφιλοκερδώς με τους υπότιτλους οτι χρειάζεται βοήθεια αλλά μάταια.

Δεν γίνεται αυτό το πράγμα με τα σποιλερς, αηδία έχει καταντήσει.

Aυτο συμβαίνει με σειρές που παίζουν για 8 χρονια. Και για αυτο κάνουν καλά και τελειωνουν την ιστορία του χρόνου. Γερνάνε και οι ηθοποιοί :P
  • Like 1

Είσαι πολύ καλός που αφήνεις τους φίλου σου να σου κάνουν σπόιλερ. Εμένα δεν με αφήνουν και καταπιέζομαι. :P

Και τι να κάνω, να τον δείρω? χαχαχα

Το κακό είναι ότι πολλοί κάνουν σποιλς χωρίς καν να βλέπουν την σειρά, απλά το κανουν για πλάκα.

• Like 1

Αντεξα 3 ωρες..............καλα ειναι.

Δεν υπάρχει λόγος να περιμένει κάποιος. Μόνο αν δεν τον ενδιαφέρουν τα σποιλερς.

Είναι πολύ μακριά η Δευτέρα.

Έστω αγγλικούς υπότιτλους κάποιος με pm

Δεν έχουν βγει ακόμα. Μέχρι το βράδυ πάντως πιστεύω θα έχουν βγει, λόγω και της καλής ποιότητας του leak.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...