thomasG4 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Εdit : its the real deal!!!!Και καλη ποιοτητα εικονας.Λιγο ο ηχος ειναι καπως αλλα βλεπεται. Βγήκε και έκδοση στον πειρατικό κόλπο που λέει ότι έχει καλό ήχο, αλλά είναι 2 GB. Απο τον ίδιο uploader που ανέβασε τη πρώτη έκδοση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Παντως κατεβηκε εμενα πριν λιγο.Η εικονα πολυ καλη αλλα ο ηχος ειναι καπως.Θα βαλω και αυτην που λες thomasG4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Εγώ παντως σέβομαι την προσπάθειά της HBO και θα το δω παράνομα σε καλή ποιότητα μετά την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του, και όχι παράνομα σήμερα. 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Το θεμα ειναι οτι μεχρι την κυριακη, θα φαμε 12500 spoilers.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Ωχ, όντως βγήκε και η ποιότητα είναι καλύτερη από το προηγούμενο leak. Μην αρχίσετε τα σποιλ. Αν θέλετε κρύψτε τα σε 4-5 spoiler tags σαν γόρδιο δεσμό :-p BTW υπότιτλοι δεν ξέρω αν θα βγουν τουλάχιστον μέχρι την κανονική πρεμιέρα του επεισοδίου για όσους ενδιαφέρει αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Οι brotherhood για ποιο λογο πανε περα απο το τειχος; Εχω μπερδευτει διαολε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Οι brotherhood για ποιο λογο πανε περα απο το τειχος; Εχω μπερδευτει διαολε Eπειδη το ειδε στην φωτια o hound.Οποτε οτι πει ο lord of the light 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 ^ Επειδή τους οδήγησε εκεί ο θεός του φωτός... ! Ο Σνοου γτ δεν θέλει να λέει για την ανάσταση του; Φοβάται ότι μετά τα ζόμπι που λέει, άμα μιλήσει κ για ανάσταση θα τον θεωρούν τρελό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Eπειδη το ειδε στην φωτια o hound.Οποτε οτι πει ο lord of the light Στη φωτια του τζακιου του σπιτιου που εμειναν στο 1ο-2ο επεισοδιο; Και πριν γινει αυτο, που υποτιθεται οτι πηγαιναν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Αν πληρώνω NOVA και το κατεβάζω για να το δω όταν με βολεύει,παρανομώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Εννοείται παρανομείς το ίδιο με εμάς που δεν τους δίνουμε και δεκάρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Νομίζω ότι θα περιμένω μέχρι την άλλη Δευτέρα. . . . . . . . Για πότε ήρθε η Δευτέρα, για πότε το κατέβασα, ούτε που κατάλαβα. 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Νομίζω ότι θα περιμένω μέχρι την άλλη Δευτέρα. . . . . . . . Για πότε ήρθε η Δευτέρα, για πότε το κατέβασα, ούτε που κατάλαβα. χαχχαχαχαχαχαχαχαχα Λοιπον να δειτε την εκδοση των 1,9 gb και οχι του 1gb.Eχει ανωτερο ηχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Όποιος το κατέβασε ας στείλει ένα pm με το link. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 τοσο χαλια ειναι ο ηχος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα