Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 7 (Open Spoiler Thread Seasons 1-6)

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Η επιλογη που εκανε στην 4η σεζον να μην ακολουθησει τον εναρετο δρομο και να παει να βρει τις κορες της Σταρκ οπως ορκιστηκε,σιγουρα θα του κοστισει.

Ποτε εγινε αυτο;

μια ερώτηση 

απο τη στιγμή που ο αζορ αχαι θυσίασε τη γυναίκα του για να φτιάξει το lightbringer,θα μπορούσε να συμβεί το ίδιο με τον χιονη και την δρακομανα;μιας και το ξίφος υποτίθεται οτι ήταν ζώσα φωτιά

πάντως σκεφτείτε να μην είχαμε δει τη σκηνή στον πύργο τζοι(ή ευχαρίστησης)ή τουλαχιστον το μωρό,θα έδινε κανείς σημασία στο στιγμιότυπο; Τι θα παθαιναμε αν το μαθαίναμε κατά τύχη;

Ξανα διατυπωσε σωστα αυτο που θελεις να πεις, γιατι δε βγαζει καποιο νοημα φιλε μου..

Εγω που τωρα θα λειπω, και θα ξαναερθω Παρασκευη τι κανω; Σιγουρα θα φαω καποιο σποιλερ τοσες ημερες στο ιντερνετ ή απο καποιον περαστικο.. Ολο και καποιος θα το συζητησει σε καμια παραλια ή καφετερια..

Να το δω στο tablet δε παιζει με τη καμια παντως..

Επεξ/σία από Luxx
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ο φετινός κύκλος εξελίσσεται από τους καλύτερους της σειράς, έχει πολύ δράση και σε αυτό οφείλεται το γεγονός των λίγων επεισοδίων. Με είχε κουράσει πολύ το ατελείωτο μπλα μπλά που είχαν όλοι οι προηγούμενοι κύκλοι.

Πάντως ελπίζω, να μην μετατραπεί η σειρά από τον πόλεμο για τον θρόνο, σε συμμαχία κατά των White walkers. Θα είναι το υπέρτατο Fail.

Εγω παλι πιστευω οτι πρωτα θα κερδισουν τους white walkers και μετα οτι γινει με τον θρονο. Η cersei και το δεξι της χερι ειναι αρκετα υπουλα..

Ποτε εγινε αυτο;

4η σεζον νμζω 3ο 4ο επεισοδιο,αποφασιζει να δωσει στην Μπριεν το σπαθι απο βαλυριαν,και μετα στελνει αυτην να κατσει να ψαξει για την Αρυα και την Σανσα,λες και το σπαθι απο μονο του σημαινει οτι εκπληρωσε τον ορκο του.

Μεγαλη μαλακια εκ μερους του.

Αντιθετως στα βιβλια δεν επιστρεφει στην πρωτευουσα οταν τον παρακαλαει η Σερσει,επειδη εχει καταλαβει τι χειραγωγικο παλιογυναικο ειναι,και νομιζω πηγαινει να βρει την Μπριεν καπου στα Riverlands.

Δλδ ο τζειμι ειχε ορκιστει να προστατευσει την σανσα; Σε ποιον; Δε το θυμαμαι..

Παντως οσες φορες και να δω το τρειλερ για το επομενο, παντα ανατριχιαζω!

η αποστολη των magnificent 7 μου φαινεται καπως fail. ως ιδεα κατα βαση...

και ειμαι σιγουρος οτι καποιοι χαρακτηρες θα χαιρετησουν..

εχεις καποιον που μπορει να σου ξαναζωντανεψει ψοφιους και τον στελνεις στο στομα του λυκου; χμ χμ χμ

• Like 2

Ξέρει κάποιος να μου εξηγήσει που αποσκοπούσε

η κίνηση του Σερ Ντάβος να πάει να βρει τον Γκέντρι; πιθανή ένωση του με τη δρακομάνα για να γίνει γάμος Μπαράθεον+Ταργκάριεν; κάποια άλλη εξήγηση;

Ξέρει κάποιος να μου εξηγήσει που αποσκοπούσε

η κίνηση του Σερ Ντάβος να πάει να βρει τον Γκέντρι; πιθανή ένωση του με τη δρακομάνα για να γίνει γάμος Μπαράθεον+Ταργκάριεν; κάποια άλλη εξήγηση;

Τον ειχε συμπαθησει και ήθελε να τον στείλει σε ενα φιλικό μερος. 

Δεν είναι ξεκαθαρισμένο ακόμα στην περίπτωση του Τζον για τον οίκο των Σταρκ αφού η Λυάννα ήταν αδερφή του Νεντ και πλέον νόμιμος γιός τότε ο Τζον θα μπορούσε να είναι κληρονόμος και αυτού του Οίκου. Περιμένω επιβεβαίωση από τους φαν.

Ο Ρόμπερτ Μπαράθηον άφησε πολλά νόθα, θυμηθείτε την προφητεία της μάγισσας στη Σέρσει για "τα 20 νόθα του Ρόμπερτ" στο πρώτο της 5ης σεζόν. Λογικά πρέπει να εξολοθρεύτηκαν όλα αν θυμάστε τη σφαγή των νηπίων αλά Ηρώδη στον Κινγκς Λάντινγκ στην 1η(; ) σεζόν αλλά όλα να τα περιμένει κανείς από τον Μάρτιν και τους D&D.

Κάθε βασιλιάς έχει και διάδοχο (τον πρώτο γιο του εφόσον έχει).

Αν πεθάνει ο διάδοχος, η διαδοχή περνάει στον άρρεν απόγονό του.

Αν δεν έχει απογόνους πάει σε αδέρφια κτλ.

Οπότε είναι ξεκάθαρα πως ο Jon (ή όπως λέγεται αν έχει άλλο όνομα) είναι ο νόμιμος διάδοχος του θρόνου.

Αν πέθαινε ο Jon, θα ήταν η Daenerys ως μοναδική ζωντανή συγγενής του Rhaegar.

Σχετικά μετα νόθα παιδιά του Robert, αν υπήρχε και άλλο ζωντανό θα το είχαμε δει μέχρι στιγμής.

.

νομίζω τα παιδιά του βασιλιά πάνε πρώτα σε διαδοχή και μετά οι υπόλοιποι συγγενείς  

Ναι έτσι είναι σχετικά με τον Βορρά.

Δλδ ο τζειμι ειχε ορκιστει να προστατευσει την σανσα; Σε ποιον; Δε το θυμαμαι..

Πως νομιζεις οτι καταφερε να δραπετευσει απο το στρατοπεδο του Ρομπ Σταρκ στη δευτερη σεζον?

Η Κατελυν τον ελευθερωσε και παρολο που δεν το δειχνει να τον ελευθερωνει,υπονοειται στο 8ο επεισοδιο της 2ης σεζον,οτι τον ελευθερωσε με τον ορκο να επιστρεψει τις κορες της στον Βορρα.

• Moderators

Πως νομιζεις οτι καταφερε να δραπετευσει απο το στρατοπεδο του Ρομπ Σταρκ στη δευτερη σεζον?

Η Κατελυν τον ελευθερωσε και παρολο που δεν το δειχνει να τον ελευθερωνει,υπονοειται στο 8ο επεισοδιο της 2ης σεζον,οτι τον ελευθερωσε με τον ορκο να επιστρεψει τις κορες της στον Βορρα.

υπονοείται? Αφου μας το ειχαν πει και για αυτο ειχαν νευριασει οι καρσταρκ και για αυτο ο Ρομπ της ειχε απαγορευσει καποια πραγματα

Πάντως πολύ το κουράζετε με το θέμα της διαδοχής. Λέτε η Dany μετά από όσα έγιναν να πει: α ναι οκ εσύ είσαι ο άντρας και νόμιμος διάδοχος οπότε ο  θρόνος είναι δικαιωματικά δικός σου; Τον θρόνο τον παίρνει ο δυνατότερος. Αυτή τη στιγμή είναι η δρακομάνα λόγω δράκων. Βέβαια η σειρά κάτι θα μας επιφυλάξει προς το τέλος, σίγουρα δεν θα είναι τόσο απλό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...