kargo130 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Γινεται καποιος να σκοτωσει τον littefinger να τελειωνουμε με το καθαρμα;Σιχαμα εντελως. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Τον σκοτώνει ο Bane στο Dark Knight Rises, στην αρχή... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 2 πράγματα μου έμειναν το διαμάντακι που βρήκε η Gilly και ο υπεργαματος gendry.instant gold οι σκηνές του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Καιγεται η νταινερυς για τον τζον. Πηρε την εγκριση απο το παιδι της τον ντρογκον, παραλιγο να πλανταξει οταν προσφερθηκε ο τζον να παει περα απο το τοιχος. Πηραν φωτια τα σκελια της 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 2 πράγματα μου έμειναν το διαμάντακι που βρήκε η Gilly και ο υπεργαματος gendry.instant gold οι σκηνές του. Ο Gendry και καλά έχει το warhammer του πατέρα του? Αν θυμάμαι καλά κι ο Robert με τέτοιο όπλο σκότωσε τον Rhaegar... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 2 πράγματα μου έμειναν το διαμάντακι που βρήκε η Gilly και ο υπεργαματος gendry.instant gold οι σκηνές του. Like father, like son ο Gendry με το σφυρι - οπλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Πως ειναι όμως να βλέπεις τη σειρά και να γνωρίζεις κάποια πράματα,που οι πρωταγωνιστές δε γνωρίζουν και τα προσπερνάν,σα να μην είναι τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 εχει ομορφύνει η δρακομανα σ αυτή την σεζόν ή εγω έχω καιρό νααααα... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
managerre Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 εχει ομορφύνει η δρακομανα σ αυτή την σεζόν ή εγω έχω καιρό νααααα... ισχιει πλακα πλακα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Έτσι όπως το σκέφτομαι αφού είδα το επεισόδιο μια λογική σειρά πραγμάτων θα ήταν : 1) O Σαμ αποδεικνύει στο Τζον και στη Ντανινερυς ότι είναι Ταργκάρυεν και νόμιμος διαδοχος του Iron Throne. 2)Ο Τζον καβαλάει ένα δράκο πάει βόρεια και θερίζει τους undead End of story Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 εχει ομορφύνει η δρακομανα σ αυτή την σεζόν ή εγω έχω καιρό νααααα... Έχει αδυνατίσει. Τα είχε τα παραπανίσια κιλά της πιο παλιά. Τουλάχιστον σύμφωνα με το δικό μου υποκειμενικό γούστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 κουράζει ο μικροδάχτυλος, πολύ κιολας.δεν τραβάει άλλο ο ρόλος, το έχουν ξεφτιλίσει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Γινεται καποιος να σκοτωσει τον littefinger να τελειωνουμε με το καθαρμα; Σιχαμα εντελως. Θα φύγει με εντυπωσιακό τρόπο μην ανησυχείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 κουράζει ο μικροδάχτυλος, πολύ κιολας.δεν τραβάει άλλο ο ρόλος, το έχουν ξεφτιλίσει βασικά σ αυτό το επεισόδιο επιτέλους άρχισε να μην κουράζει για εμένα. στα προηγούμενα 5 (βάζω και το 10 της προηγούμενης) μόνο μας τον έδειχνε να κοιτάει / ακούει τι λένε άλλοι από μακριά χωρίς κάτι σημαντικό που να προχωρά κάπως την ιστορία. εκτός ίσως από το δώρο που έκανε στο Μπαν στο προηγούμενο επεισόδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Ο Gendry και καλά έχει το warhammer του πατέρα του? Αν θυμάμαι καλά κι ο Robert με τέτοιο όπλο σκότωσε τον Rhaegar... δεν είναι το ίδιο Warhammer. Blacksmith είναι ο άνθρωπος, έφτιαξε δικό του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα