Ioannis1908 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Κανείς καμία άλλη γνώμη, γνώση, πρόβλημα για το nexus 5X; Εγω πριν το αγορασω διαβασα παρα πολλα review απο τα ξενα site κ ολα τα θεματα του κινητου στα διαφορα forum. Εκει θα βρεις τα παντα. xda,myphone, reddit κλπ
panos9553 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Κανείς καμία άλλη γνώμη, γνώση, πρόβλημα για το nexus 5X;Διάβασα όλο το θέμα και έχουν αναφερθεί τα πάντα περί nexus 5x απο εδω και πέρα ειναι δικη σου και Μόνο απόφαση.. 1
Ntelosxxx Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Εγω εψαχνα στα μεταχειρισμένα 5x 32 ή p8 στο διακοσαρι απο έμπιστο παιδι και με εγγύηση και τελικα μου εκατσε ενα p8 στα 180 2 μηνών. Μετα βρηκα και 5x32 στα 200. Γιατι δεν κοιτατε κι εκει? Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημένος.
ParhsG Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Τελικά το πήρα. Γενικά καλή εντυπωση δίνει αλλά μη περιμένετε να βρείτε εφαρμογές ένα σωρό κτλ. Ειναι αρκετά απλό. Μου θυμισε το moto g που είχα αλλα ακόμα πιο απλό. Σε γενικές γραμμές και η κάμερα ειναι εντάξει. Τις πραγματικές μου ανάγκες τις καλύπτει και με το παράπανω.(ιντερνετ,φωτογραφίες, email,βασικές εφαρμογές)
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 μη περιμένετε να βρείτε εφαρμογές ένα σωρό κτλ. wat
big7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Εννοεί ότι δεν έχει bloatware του κατασκευαστή, του στυλ S health, S voice κτλ. αλλά αυτό είναι το καλό με τα νεξους, λείπουν αυτές οι βλακείες και το κινητό πάει σφαίρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα