ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Επισης, στα λεφτα του νεξους υπαρχει και το g3 3gb, που ηταν κινητο της χρονιας. Oχι και κινητο της χρονιας το g3!! Oσο ηταν το g4 κινητο της χρονιας αλλο τοσο ηταν και το g3 Πιστεύω ότι το motorola θα έχει θέματα lag σίγουρα και πολύ κατώτερες κάμερες από το nexus. Το g3 βγήκε πολύ μάπα. Ξέρει κανείς τι παίζει με την μπροστά κάμερα, βίντεο και τι δυνατότητες έχει σε νυχτερινές συνθήκες; (Μιλάμε πάντα για το LG NEXUS 5X) καλα οχι και lag το motorola,για τα λεφτα του ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις,δεν ειναι σαν τα φτηνιαρικα της samsung η της lg, αλλα σιγουρα δεν ειναι και nexus 5x !! Απο καμερα το 5χ ειναι πολυ καλο σε ολες τις συνθηκες Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2016 από ΜΙχαλιεςς
kakarotZ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Θα το έχω εγώ αύριο (το Nexus 5X) οπότε θα ενημερώσω τους τυχόν ενδιαφερόμενους. Επειδή τυγχάνει να έχω και το G4 στη κατοχή μου, δε θα ήταν άσχημη μια σύγκριση (αν και ψιλοάκυρη), εε;; Περιμένουμε εντυπώσεις! Αν μπορείς σύγκρινε το με το g4 και πες μας. 1
AlienTechGR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Λοιπόν, μου ήρθε το εργαλείο και εδώ και κάμποσες ώρες έχω ξεχάσει ότι έχω και το G4 στην κατοχή μου. Η εμπειρία χρήσης είναι απλά εκπληκτική. Δίνει την αίσθηση ότι κάνει πλάκα με οτιδήποτε τρέχει η συσκευή (το G4 αν και ταχύτατο δε μου έδινε αυτήν την αίσθηση). Κόλλημα δεν έχω συναντήσει ούτε ένα και ήδη έχει κάνει 2 ενημερώσεις (ε εντάξει Nexus είναι, δε περίμενα κάτι λιγότερο). Ή κάμερα είναι πραγματικά εκπληκτική. Άριστη απεικόνιση χρωμάτων και η ευκρίνεια βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Θεωρώ πως δίκαια συγκαταλέγεται στις 5 καλύτερες κάμερες του 2015. Πολύ ωραίο επίσης και το Photo Sphere και το slow motion. Η οθόνη είναι είναι πάρα πολύ καλή. Έχει όντως ρεαλιστικά χρώματα και προφανώς η ευκρίνεια βρίσκεται και εδώ σε πολύ υψηλά επίπεδα (διάφορες συγγνώμη, αλλά δεν έχω δει σε σχέση με το G4 σε αυτόν τον τομέα). Bleeding δεν υπάρχει καθόλου και το μόνο που πρόσεξα, ήταν ένα κιτρίνισμα στο λευκό το οποίο διορθώθηκε σε δευτερόλεπτα, με την ρύθμιση σε ψυχρά χρώματα μέσα από τις "Ρυθμίσεις για προγραμματιστές". Όσο αναφορά το ηχείο είναι οκ. Δε το λες τραγικό αλλά υστερεί σε σχέση με το G4. Προσωπικά δε με απασχολεί μιας και δεν ακούω μουσική από το ηχείο. Το ακουστικό στις κλήσεις είναι τυπικών επιδόσεων. Εν ολίγοις, δε υπάρχει κανένα πρόβλημα στην επικοινωνία και η ποιότητα είναι μία χαρά. Η ποιότητα κατασκευής είναι καλή. Δεν υπάρχουν τριγμοί ή κάτι περίεργο και σε σχέση με το πλαστικό καπάκι του G4, η αίσθηση είναι καλύτερη. Μπαταρία δε πρόλαβα να δοκιμάσω, οπότε δε μπορώ να γράψω κάτι σχετικά. Ότι άλλο θέλετε, πείτε μου ΥΓ1)Η μπροστινή κάμερα είναι πάρα πολύ καλή. ΥΓ2)Ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι ταχύτατος και εξαιρετικά ακριβής (κατά πολύ ανώτερος του iPhone 5S που είχα). 1
kakarotZ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Λοιπόν, μου ήρθε το εργαλείο και εδώ και κάμποσες ώρες έχω ξεχάσει ότι έχω και το G4 στην κατοχή μου. Η εμπειρία χρήσης είναι απλά εκπληκτική. Δίνει την αίσθηση ότι κάνει πλάκα με οτιδήποτε τρέχει η συσκευή (το G4 αν και ταχύτατο δε μου έδινε αυτήν την αίσθηση). Κόλλημα δεν έχω συναντήσει ούτε ένα και ήδη έχει κάνει 2 ενημερώσεις (ε εντάξει Nexus είναι, δε περίμενα κάτι λιγότερο). Ή κάμερα είναι πραγματικά εκπληκτική. Άριστη απεικόνιση χρωμάτων και η ευκρίνεια βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Θεωρώ πως δίκαια συγκαταλέγεται στις 5 καλύτερες κάμερες του 2015. Πολύ ωραίο επίσης και το Photo Sphere και το slow motion. Η οθόνη είναι είναι πάρα πολύ καλή. Έχει όντως ρεαλιστικά χρώματα και προφανώς η ευκρίνεια βρίσκεται και εδώ σε πολύ υψηλά επίπεδα (διάφορες συγγνώμη, αλλά δεν έχω δει σε σχέση με το G4 σε αυτόν τον τομέα). Bleeding δεν υπάρχει καθόλου και το μόνο που πρόσεξα, ήταν ένα κιτρίνισμα στο λευκό το οποίο διορθώθηκε σε δευτερόλεπτα, με την ρύθμιση σε ψυχρά χρώματα μέσα από τις "Ρυθμίσεις για προγραμματιστές". Όσο αναφορά το ηχείο είναι οκ. Δε το λες τραγικό αλλά υστερεί σε σχέση με το G4. Προσωπικά δε με απασχολεί μιας και δεν ακούω μουσική από το ηχείο. Το ακουστικό στις κλήσεις είναι τυπικών επιδόσεων. Εν ολίγοις, δε υπάρχει κανένα πρόβλημα στην επικοινωνία και η ποιότητα είναι μία χαρά. Η ποιότητα κατασκευής είναι καλή. Δεν υπάρχουν τριγμοί ή κάτι περίεργο και σε σχέση με το πλαστικό καπάκι του G4, η αίσθηση είναι καλύτερη. Μπαταρία δε πρόλαβα να δοκιμάσω, οπότε δε μπορώ να γράψω κάτι σχετικά. Ότι άλλο θέλετε, πείτε μου ΥΓ1)Η μπροστινή κάμερα είναι πάρα πολύ καλή. ΥΓ2)Ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι ταχύτατος και εξαιρετικά ακριβής (κατά πολύ ανώτερος του iPhone 5S που είχα). Πες μας για την μπροστά κάμερα και αν ζεσταίνετε καθόλου!! και το αποθηκευτικό χώρο πως τα πάει;
AlienTechGR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Πες μας για την μπροστά κάμερα και αν ζεσταίνετε καθόλου!! και το αποθηκευτικό χώρο πως τα πάει; Η μπροστά κάμερα όπως ανέφερα είναι πολύ καλή. Όσο αναφορά τις θερμοκρασίες, είναι εξαιρετικές. Ακόμα και όταν το έβαλα για φόρτιση, και το χρησιμοποιούσα παράλληλα, δε ζεστάθηκε σε καμία περίπτωση. Σε σχέση με το G4 είναι μακράν καλύτερο σε αυτόν τον τομέα. Από αποθηκευτικό χώρο, έχω γύρω στα 8GB ελεύθερα με αρκετές εφαρμογές εγκατεστημένες. (αρχικά έχει γύρω στα 10GB ελεύθερα)
katz Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 ξυπνητηρι εχει? led ειδοποιησεων για μνμ ή αναπαντητες εχει? σαν μεγεθος ειναι πιο βολικο απο το g4? Γιατι το g4 που ειδα απο κοντα μου φανηκε ασχημο και "γκουμουτσα" Ελλειψεις σαν λογισμικο σε σχεση με το g4?
AlienTechGR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 ξυπνητηρι εχει? led ειδοποιησεων για μνμ ή αναπαντητες εχει? σαν μεγεθος ειναι πιο βολικο απο το g4? Γιατι το g4 που ειδα απο κοντα μου φανηκε ασχημο και "γκουμουτσα" Ελλειψεις σαν λογισμικο σε σχεση με το g4? Σε όλα ναι εκτός από το τελευταίο
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Το θέμα με το 5x είναι η μέτρια μπαταρία και τα 16gb. Αλλιώς θα το έπαιρνε όλος ο κόσμος :/
taslikos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Χτυπατο.. Το θεωρώ πολυ καλή συσκευή. Επίσης κοιτά και το a5 Samsung 2016.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Το θέμα με το 5x είναι η μέτρια μπαταρία και τα 16gb. Αλλιώς θα το έπαιρνε όλος ο κόσμος :/ Αλλιως δεν θα ειχε και αυτη την τιμη Αν ειχε καλη μπαταρια,32gb και με επεκταση μνημης και με 3gb ram,στερεο ηχεια,μεταλλικο...... προφανως και δεν θα ειχε και αυτη την τιμη και μαλλον θα το λεγανε 6p και οχι 5χ .. Δεν προσφερει πολλα αλλα γιαυτα που ζηταει ειναι τουμπανο !!!
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Κοίτα, η μη επεκτάσιμη μνήμη πάει στα κομμάτια, αν θες παίρνεις το 32άρι. Η ram του επίσης, ως nexus, είναι ικανοποιητική. Η μικρή μπαταρία όμως, που δεν αλλάζει κι ολας, είναι μεγάλο φάουλ
kakarotZ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Το θέμα με το 5x είναι η μέτρια μπαταρία και τα 16gb. Αλλιώς θα το έπαιρνε όλος ο κόσμος :/ Δηλαδή πόσο μέτρια μπαταρία έχει; ούτε για μια μέρα; Η μπροστά κάμερα όπως ανέφερα είναι πολύ καλή. Όσο αναφορά τις θερμοκρασίες, είναι εξαιρετικές. Ακόμα και όταν το έβαλα για φόρτιση, και το χρησιμοποιούσα παράλληλα, δε ζεστάθηκε σε καμία περίπτωση. Σε σχέση με το G4 είναι μακράν καλύτερο σε αυτόν τον τομέα. Από αποθηκευτικό χώρο, έχω γύρω στα 8GB ελεύθερα με αρκετές εφαρμογές εγκατεστημένες. (αρχικά έχει γύρω στα 10GB ελεύθερα) Σαν ποιότητα κατασκευής πως είναι; Θα παραμείνω λίγο στην κάμερα γιατί με νοιάζει πολύ. Σε νυχτερινές λειτουργίες πως τα πάει και η μπροστά και η πίσω κάμερα;
AlienTechGR Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δηλαδή πόσο μέτρια μπαταρία έχει; ούτε για μια μέρα; Σαν ποιότητα κατασκευής πως είναι; Θα παραμείνω λίγο στην κάμερα γιατί με νοιάζει πολύ. Σε νυχτερινές λειτουργίες πως τα πάει και η μπροστά και η πίσω κάμερα; Η ποιότητα κατασκευής είναι μία χαρά. Δεν έχει κανένα πρόβλημα συναρμολόγησης και ούτε τρίζει ή κάτι τέτοιο. Επίσης η αίσθηση στο χέρι είναι πάρα πολύ καλή. (ανώτερη κατ' εμέ σε σχέση με το G4) Όσο αναφορά τις νυχτερινές λήψεις, η πίσω κάμερα βγάζει καλές φωτογραφίες/βίντεο με ελάχιστο θόρυβο (σε μερικές περιπτώσεις καθόλου). Το φλας είναι αρκετά δυνατό και γενικά δεν υστερεί πολύ από το G4 το οποίο είναι απλά κορυφαίο σε αυτόν τον τομέα. Η μπροστινή κάμερα, έχει τυπικές επιδόσεις την νύχτα μιας και δεν υπάρχει κάποιο φλας. Είναι μία χαρά πάντως...
Ioannis1908 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Αναλογα τη χρηση που κανεις, μενα με βγαζει μιαμιση μερα ας πουμε. Μονο πλαστικουρα δε το λες, εχει ιδιαιτερη ποιοτητα πλαστικου στο καπακι, δινει πιο premium αισθηση γι αυτους που τα κοιτανε αυτα. Μακαρι να το χα εκτος θηκης, αλλα δεν.
kakarotZ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Αναλογα τη χρηση που κανεις, μενα με βγαζει μιαμιση μερα ας πουμε. Μονο πλαστικουρα δε το λες, εχει ιδιαιτερη ποιοτητα πλαστικου στο καπακι, δινει πιο premium αισθηση γι αυτους που τα κοιτανε αυτα. Μακαρι να το χα εκτος θηκης, αλλα δεν. Φαντάζομαι θα το έχεις καιρό το κινητό. Με τον αποθηκευτικό χώρο πως τα πάει; Μιας και θέλω να πάρω το 16GB για οικονομικούς λόγους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα