kakarotZ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να αγοράσω το LG Nexus 5X 16GB. Λέτε να αξίζει; Υπάρχει κάποιος που το έχει ή αν γνωρίζει διάφορα για το κινητό.Είναι αξιόπιστο; Κολλάει; Ζεσταίνετε; Έχει καλές κάμερες; Βγάζει κανένα πρόβλημα;
chrismin13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Από specs είναι εξαιρετικό. Πάντως προσπάθησε να πας για τουλάχιστον 32gb. Επίσης, αν είσαι άνετος με λίγο modding και αγορές από ebay ρίξε μια ματιά στο Mi4c από το οποίο γράφω αυτό το reply. Σχεδόν ίδια χαρακτηρίστικα πλην NFC και αναγνώριση δακτυλου.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Από specs είναι εξαιρετικό. Πάντως προσπάθησε να πας για τουλάχιστον 32gb. Επίσης, αν είσαι άνετος με λίγο modding και αγορές από ebay ρίξε μια ματιά στο Mi4c από το οποίο γράφω αυτό το reply. Σχεδόν ίδια χαρακτηρίστικα πλην NFC και αναγνώριση δακτυλου. Χειροτερη καμερα και εγγυηση και απο roms και τετοια τι παιζει;; εχει ορεξη και γνωση να το φερνει στα μετρα του ;; ΜΙα χαρα κινητο ειναι το nexus 5x,οτι καλυτερο στα λεφτα του !!!
kakarotZ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Από specs είναι εξαιρετικό. Πάντως προσπάθησε να πας για τουλάχιστον 32gb. Επίσης, αν είσαι άνετος με λίγο modding και αγορές από ebay ρίξε μια ματιά στο Mi4c από το οποίο γράφω αυτό το reply. Σχεδόν ίδια χαρακτηρίστικα πλην NFC και αναγνώριση δακτυλου. Προτιμώ κάτι πιο αξιόπιστο σε θέμα όπως κατασκευή λογισμικό και εγγύηση. Είχα κινέζο και δεν τρελάθηκα. Πήρα για τον αδερφό μου το Xiaomi Redmi note 2 και επίσης δεν τρελάθηκα. Επίσης ξέχασα να πω ότι είμαι κάτοχος Iphone 6s plus 16GB και θέλω κινητό που να είναι αξιόπιστο χωρίς lag και σε τιμή 250€ και κάτω.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Προτιμώ κάτι πιο αξιόπιστο σε θέμα όπως κατασκευή λογισμικό και εγγύηση. Είχα κινέζο και δεν τρελάθηκα. Πήρα για τον αδερφό μου το Xiaomi Redmi note 2 και επίσης δεν τρελάθηκα. Επίσης ξέχασα να πω ότι είμαι κάτοχος Iphone 6s plus 16GB και θέλω κινητό που να είναι αξιόπιστο χωρίς lag και σε τιμή 250€ και κάτω. Μιας και εχεις αιφον, αν ειναι να πας σε ανδροιοδ (να φανταστω για δευτερη συσκευη) τοτε πας σε nexus για να εχεις την καλυτερη δυνατη εμπειρια χρησης και να μην λες μετα μαπα το ανδροιοδ
kakarotZ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μιας και εχεις αιφον, αν ειναι να πας σε ανδροιοδ (να φανταστω για δευτερη συσκευη) τοτε πας σε nexus για να εχεις την καλυτερη δυνατη εμπειρια χρησης και να μην λες μετα μαπα το ανδροιοδ Σίγουρα θέλω κάτι αξιόπιστο και σταθερό χωρίς πολλά χαζά μέσα στο λειτουργικό. Ο λόγος που κοιτάω το nexus
chrismin13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Πηγαινε τοτε για το Nexus δε θα το μετανιώσεις. Απλώς νομιζω οτι 16gb ειναι πολυ λιγα. Εαν μπορεις οικονομικα πηγαινε για 32. Σίγουρα δε θα το μετανιώσεις!
StigmaX Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Προχωράς άφοβα στην αγορά του. Αν είσαι και μερακλης και του περάσεις και καμιά κοστουμια, το νέξους απογειωνεται. Δεν νομίζω να υπάρχει συσκευή στα +100 ευρώ που να έχει έστω και κατά λίγο παραπλησια απόδοση.
kakarotZ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Με το stock android που έχει η συσκευή, έχει κανένα lag; Και ξέρει κανείς αν έχει καλές κάμερες προς πίσω;;
woofwoofwoof Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Σκεφτομαι και εγω το νεξους, απλα υπαρχει με 50 ευρω λιγοτερα το μοτο χ 2 με καλυτερη ποιοτητα κατασκευης αλλα χειροτερη καμερα.. Επισης, στα λεφτα του νεξους υπαρχει και το g3 3gb, που ηταν κινητο της χρονιας. Γενικα, ποιο ειναι το καλυτερο? Για να μην ανοιγω και εγω νημα το λεω..
haHa Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Με το stock android που έχει η συσκευή, έχει κανένα lag; Και ξέρει κανείς αν έχει καλές κάμερες προς πίσω;; Oχι δεν εχει lag και η πισω του καμερα ειναι εξαιρετικη, απο τις καλυτερες κινητων του 2015. Σκεφτομαι και εγω το νεξους, απλα υπαρχει με 50 ευρω λιγοτερα το μοτο χ 2 με καλυτερη ποιοτητα κατασκευης αλλα χειροτερη καμερα.. Επισης, στα λεφτα του νεξους υπαρχει και το g3 3gb, που ηταν κινητο της χρονιας. Γενικα, ποιο ειναι το καλυτερο? Για να μην ανοιγω και εγω νημα το λεω.. Το moto x 2014 ειναι εξαιρετικο κινητο για τα λεφτα του. Αλλα αν μπορεις να δωσεις τα 50€ παραπανω για το nexus, θα παρεις πιο γρηγορο κινητο, πολυ-πολυ καλτερη καμερα, καλυτερη αυτονομια, περισσοτερες αναβαθμισεις λογισμικου, καλυτερη οθονη. Το g3 δεν εχει πολυ νοημα να το κοιτας, πηγαινε ή στο moto x 2014 η στο nexus 5x.
woofwoofwoof Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Πιστευω οτι το μοτορολα ειναι απιστευτη τιμη, ομως εχω την αισθηση οτι το δακτυλικο αποτυπωμα ειναι must για το μελλον, οποτε λογικα θα μαζεψω για νεξους.
ParhsG Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Τωρα εχει 262 στο skroutz το 32gb. Βεβαια σου πουλανε 40 ευρώ τα 16gb αλλά εντάξει δεν ειναι πολυ ακριβο θεωρώ.
kakarotZ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Σκεφτομαι και εγω το νεξους, απλα υπαρχει με 50 ευρω λιγοτερα το μοτο χ 2 με καλυτερη ποιοτητα κατασκευης αλλα χειροτερη καμερα.. Επισης, στα λεφτα του νεξους υπαρχει και το g3 3gb, που ηταν κινητο της χρονιας. Γενικα, ποιο ειναι το καλυτερο? Για να μην ανοιγω και εγω νημα το λεω.. Πιστεύω ότι το motorola θα έχει θέματα lag σίγουρα και πολύ κατώτερες κάμερες από το nexus. Το g3 βγήκε πολύ μάπα. Ξέρει κανείς τι παίζει με την μπροστά κάμερα, βίντεο και τι δυνατότητες έχει σε νυχτερινές συνθήκες; (Μιλάμε πάντα για το LG NEXUS 5X)
AlienTechGR Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Πιστεύω ότι το motorola θα έχει θέματα lag σίγουρα και πολύ κατώτερες κάμερες από το nexus. Το g3 βγήκε πολύ μάπα. Ξέρει κανείς τι παίζει με την μπροστά κάμερα, βίντεο και τι δυνατότητες έχει σε νυχτερινές συνθήκες; (Μιλάμε πάντα για το LG NEXUS 5X) Θα το έχω εγώ αύριο (το Nexus 5X) οπότε θα ενημερώσω τους τυχόν ενδιαφερόμενους. Επειδή τυγχάνει να έχω και το G4 στη κατοχή μου, δε θα ήταν άσχημη μια σύγκριση (αν και ψιλοάκυρη), εε;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα