saleit Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 ωχ αμάν... άκυρο τότε... αν ήταν 7-8 θα το σκεφτόμουν... Γενικά, με μόνιμη τετρακίνηση, δεν παίζει να βρεις κάτω από 8-9 λίτρα. Μιλώντας για σοβαρή τετρακίνηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μου αρέσουν αυτά τα νούμερα χωρίς να λέμε καθόλου συνθήκες κίνησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μου αρέσουν αυτά τα νούμερα χωρίς να λέμε καθόλου συνθήκες κίνησης. αν δεν σου αρέσουν δοκίμασε το ο ίδιος να δεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω ένα Rav4 MK2. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saleit Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω ένα Rav4 MK2. Ευχαριστώ. καλοτάξιδο. Παρακαλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
girologos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 για το terios του 2010 περίπου (+- ένα χρόνο) 1.5lt τι γνώμη έχετε? με ενδιαφέρει κάπως, απο κατανάλση κ συντήρηση πώς πάνε? το αυτό και για το 1.3 εναλλακτικά... Πάρε το 1500 και βάλε αέριο..από συντήρηση Μία χαρά τα πάει το έχω 3 χρόνια και μόνο λάδια μπουζί του αλλάζω κάθε χρόνο και δεν μου έχει βγάλει κανένα θέμα και το πιέζω και πάρα πολύ στο βουνο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα