saleit Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Audi q5 2011 diesel, λαδι καθε 15.000 χιλιομετρα. Και παραμενει σε αριστη κατασταση, με προτεινομενο απο την επισημη αντιπροσωπια τα 20 k χιλιομετρα νομιζω. Αν σκεφτεις οτι εκανα 30.000 κμ τον χρονο μεχρι προσφατα, αλλαγη καθε 3.000 που διαβαζω απο μερικους με κανει να γελαω. Φίλε μου, θα σου πρότεινα να κάνεις μια έρευνα, σχετικά με τους κινητήρες του vag, δεν λέω ότι είναι σάπιοι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να φτάσουν σε ποιότητα και τεχνολογία και τεχνογνωσία, πόσο μάλλον σε αντοχή τους κινητήρες από ασιατικές χώρες, και ειδικότερα ιαπωνικούς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
girologos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Πάρε ένα terios του 10 μοντέλο και πάνω αυτόματο και θα είσαι άρχοντας..πολύ αξιόπιστο αυτοκίνητο και είναι και 4χ4 πάει παντού... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Πάρε ένα terios του 10 μοντέλο και πάνω αυτόματο και θα είσαι άρχοντας..πολύ αξιόπιστο αυτοκίνητο και είναι και 4χ4 πάει παντού... Καλη επιλογη και ιδιως το αυτοματο...Αν θελει μπορει να βαλει και υγραεριο για σχεδον μισο κοστος καυσιμων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 το θέμα με το τεριος είναι ότι δεν έχει αργά και ειδικά με την μόνιμη τετρακίνηση ζορίζεται απίστευτα , αυτόματο ειδικά δεν θα το πρότεινα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 το θέμα με το τεριος είναι ότι δεν έχει αργά και ειδικά με την μόνιμη τετρακίνηση ζορίζεται απίστευτα , αυτόματο ειδικά δεν θα το πρότεινα Γιατι οχι αυτοματο ??? Εχω το SUV Honda CRV και ειναι μια χαρα αλλα δεν εχει μονιμη 4κινηση αν εχει σημασια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατι οχι αυτοματο ??? Εχω το SUV Honda CRV και ειναι μια χαρα αλλα δεν εχει μονιμη 4κινηση αν εχει σημασια . γιατί αυτόματο με τέτοιο ψόφιο μοτέρ, άπλα δεν πάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 γιατί αυτόματο με τέτοιο ψόφιο μοτέρ, άπλα δεν πάει... Δεν ειμαι ειδικος αλλα αυτοματο κιβωτιο βαζουν και 1000αρακια με 50-60 αλογα νομιζω χωρις προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ειμαι ειδικος αλλα αυτοματο κιβωτιο βαζουν και 1000αρακια με 50-60 αλογα νομιζω χωρις προβλημα. Δεν αντιλέγω , τα βάζουν , αλλα μετα απλα δεν πανε, που να βαλεις και 4 ατομα μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν αντιλέγω , τα βάζουν , αλλα μετα απλα δεν πανε, που να βαλεις και 4 ατομα μεσα Και σε αυτο φταιει το αυτοματο κιβωτιο ? Αν δω οτι σε κοντρα ανηφορα παντα με clima on θελει βοηθεια το CRV δεν μετακινω τον μοχλο που περιοριζει την ταχυτητα που εχει μεσα αλλα με ενα αποτομο πατημα του γκαζιου (κατι σαν να κατεβαζεις ταχυτητα σε μηχανικο που νομιζω λεγεται kick down ) "εξφεδονιζεται" . Αυτο δεν γινεται και σε μικρου κυβισμου αυτοκινητα ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
girologos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 το θέμα με το τεριος είναι ότι δεν έχει αργά και ειδικά με την μόνιμη τετρακίνηση ζορίζεται απίστευτα , αυτόματο ειδικά δεν θα το πρότεινα Τι εννοείς ζορίζεται ;το έχω 3 χρόνια και του έχω βγάλει την Παναγία σε βουνα,ποταμια και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς και δεν με έχει προδοσει ποτέ..είναι σκυλί πολέμου και στον δρόμο δεν το λες και βάρκα στο γυαλο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 το είχα δοκιμάσει το τεριος σε κάτι δύσκολα περάσματα με 5 άτομα μέσα και ένιωθα ότι δεν πήγαινε (με το lock) ειδικά στις ανηφόρες κολωνε και τους κατεβαζα όλους κάτω για να ανεβεί Ίσως επειδη συνήθισα με το pajero να μου φαίνεται έτσι, στο θέμα αξιοπιστίας δεν αντιλέγω, μαύρο σκυλί είναι με πάμφθηνη συντηρηση Και σε αυτο φταιει το αυτοματο κιβωτιο ? Αν δω οτι σε κοντρα ανηφορα παντα με clima on θελει βοηθεια το CRV δεν μετακινω τον μοχλο που περιοριζει την ταχυτητα που εχει μεσα αλλα με ενα αποτομο πατημα του γκαζιου (κατι σαν να κατεβαζεις ταχυτητα σε μηχανικο που νομιζω λεγεται kick down ) "εξφεδονιζεται" . Αυτο δεν γινεται και σε μικρου κυβισμου αυτοκινητα ? δεν ειναι θεμα το kick down άλλα γενικά τα 4ταχυτο κιβώτιο που εχει το terios εχει ποιο μακριές σχέσεις σε σύγκριση με το μηχανικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saleit Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 το είχα δοκιμάσει το τεριος σε κάτι δύσκολα περάσματα με 5 άτομα μέσα και ένιωθα ότι δεν πήγαινε (με το lock) ειδικά στις ανηφόρες κολωνε και τους κατεβαζα όλους κάτω για να ανεβεί Ίσως επειδη συνήθισα με το pajero να μου φαίνεται έτσι, στο θέμα αξιοπιστίας δεν αντιλέγω, μαύρο σκυλί είναι με πάμφθηνη συντηρηση δεν ειναι θεμα το kick down άλλα γενικά τα 4ταχυτο κιβώτιο που εχει το terios εχει ποιο μακριές σχέσεις σε σύγκριση με το μηχανικό στην θέση lock;;; LOCK βάζεις αυστηρά μόνο σε κατηφόρα (downhill), και αυτό θα πρέπει να έχει γκρεμό. Ειδικά αν το έχεις φορτωμένο δεν βάζεις LOCK. Κλειδώνεις τους τροχούς έτσι και ζορίζεται το αμάξι. Εγώ προσωπικά LOCK δεν έχω βάλει ποτέ μου. NISSAN XTRAIL 2005 full extra sport luxury. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 μην βάζεις lock και άσε τότε έναν τροχό να παίρνει όλη την ροπή...δεν μιλάω άπλα για χωματόδρομο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ειμαι ειδικος αλλα αυτοματο κιβωτιο βαζουν και 1000αρακια με 50-60 αλογα νομιζω χωρις προβλημα. Έχω την αίσθηση ότι τα "αυτόματα" που έχουν τα μικρά αυτοκίνητα πρέπει να 'ναι σειριακά διπλού συμπλέκτη. Όχι "κλασικά" αυτόματα με μετατροπέα ροπής. Τώρα αν σε 50ps όχημα με κλασικό αυτόματο, βάλεις και 4 άτομα και A/C, λογικά θα σβήσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pananton Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 το είχα δοκιμάσει το τεριος σε κάτι δύσκολα περάσματα με 5 άτομα μέσα και ένιωθα ότι δεν πήγαινε (με το lock) ειδικά στις ανηφόρες κολωνε και τους κατεβαζα όλους κάτω για να ανεβεί Ίσως επειδη συνήθισα με το pajero να μου φαίνεται έτσι, στο θέμα αξιοπιστίας δεν αντιλέγω, μαύρο σκυλί είναι με πάμφθηνη συντηρηση δεν ειναι θεμα το kick down άλλα γενικά τα 4ταχυτο κιβώτιο που εχει το terios εχει ποιο μακριές σχέσεις σε σύγκριση με το μηχανικό εεε καλά και εσύ από pajero σε terios ....τι συζητάμε... αλλά όχι και ψόφιο...η 1η του είναι κοντή (μιλάω για manual) βέβαια με 4 άτομα με terios να ανέβεις χωμάτινη ανηφόρα δεν ξέρω (είχα κάποτε το προηγούμενο το 1,3 - σκυλι ήταν) @saleit...δεν ξέρω ποιος σας τα έχει πει αυτά ή που τα έχετε διαβάσει αλλά πριν γράψουμε κάτι δημόσια καλό θα είναι να ενημερωνόμαστε για αυτό που γράφουμε..εντελώς φιλικά, αν δεν εχεις βαλει ποτε το Lock σίγουρα δεν το έχεις χρειαστεί.αν το είχες χρειαστεί είμαι σίγουρος ότι θα το είχες καταλάβει μέχρι τώρα! επίσης άλλο τζιπ άλλο τα suv/crossover τύπου tiguan, q3, qasqai Κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα