Προς το περιεχόμενο

Μεταχειρισμένο Τζιπ

Jethro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καμία διαφορά από χαμηλότερα αμάξια - σαβούρες, ή χαμηλότερα αμάξια - αντίστοιχα; Διότι οι νόμοι της φυσικής είναι εναντίων αυτού που λες (και εναντίων των SUV γενικά).

Δεν θα καταλαβεις μεγαλες διαφορες αναμεσα σε μια C class και σε ενα GLC για να κανω πιο συγκεκριμενο το παραδειγμα. Δεν λεω οτι εχουνε ακριβως την ιδια οδηγικη συμπεριφορα, αλλα αυτο που λεω ειναι οτι δεν εχουνε ουσιαστικη διαφορα.

Εδω τα Q7/ Χ5 / Range Rover ειναι φτιαγμενα για να μην καταλαβαινεις τιποτα απο αυτοκινητοδρομο καλα καλα, ποσο μαλλον τα μικροτερα μοντελα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οπως εγραψα εχω SUV Honda CRV 8 χρονια .Οταν οδηγω το Audi TT του  γιου μου ας ειναι 13 ετων με διπλασια χλμ εχω αλλη αισθηση του δρομου .Πολυ πιο καλο "πατημα".

Με το CRV καλυτερο πατημα;

Αντιλαμβανομαι τα κοστη που υπαρχουν στην αποκτηση ενός SUV/Jeep και δεν τιθεται θεμα...Αρκετοι λογοι ειναι που το θελω.

Ειδα και το mitsubishi asx...αλλα ρε παιδια 117 αλογα τοσο βαρη οχημα;

Οπως εγραψα εχω SUV Honda CRV 8 χρονια .Οταν οδηγω το Audi TT του  γιου μου ας ειναι 13 ετων με διπλασια χλμ εχω αλλη αισθηση του δρομου .Πολυ πιο καλο "πατημα".

Με το CRV καλυτερο πατημα;

Αντιλαμβανομαι τα κοστη που υπαρχουν στην αποκτηση ενός SUV/Jeep και δεν τιθεται θεμα...Αρκετοι λογοι ειναι που το θελω.

Ειδα και το mitsubishi asx...αλλα ρε παιδια 117 αλογα τοσο βαρη οχημα;

Ισως δεν το εγραψα καλα ή δεν το καταλαβες εσυ .Με το ΤΤ πολυ πιο καλο πατημα . Σε θεμα ευκολιας  οδηγησης βεβαια το CRV ειναι "αρχοντας" . Παρολο τον ογκο του ειναι πολυ ευκολο στο οδηγημα ειδικα με το αυτοματο κιβωτιο που το εχω . Σε θεση βεβαι για παρκαρισμα με  τα 4,60 μηκος εχει προβλημα.

Αφού θες suv κοιτά κάτι σε crossover από japan , τα ευρωπαϊκά είναι πανάκριβα σε αγορά/συντήρηση, εγω θα σου ελεγα να δεις και το new vitara 2015 ,δεν εχω να προτεινω κατι αλλο, εκτος αν ψαχνεις κατι ποιο off

• 2 μήνες μετά...

Καλησπέρα,

Αναζητώ μεταχειρισμένο τζιπάκι, μέχρι 15 χιλιάρικα.

Έχω δει το Audi Q3

Μην ξεχασεις να μάθεις και ποσα λάδια καινε οι λαδιερες... μην βρεθεις προ εκπληξεων.

• Like 1

όχι ρε παιδιά δεν έγιναν VWs τα audi :P

Audi a4 1.8 2005 φίλου, καίει τα λάδια σαν νεράκι.....

Audi 2007 tt... άστο, τί να πούμε, καλύτερα να γινόταν βενζίνας παρά αγρότης...

Ξεθάψατε ενα παλιό θέμα,μόνο και μόνο για να βγάλετε τα κόμπλεξ σας εναντί της vw...μάλιστα.

Ποια κομπλεξ; Έχω πέραν των άλλων και VW caddy 1988. Δεν με ικανοποιεί για τίποτα....φορτόνεις μέχρι 300 κιλά, την ώρα που με pick up της nissan ή toyota ίδιας χρονολογίας βάζεις και μισό+ τόνο.

• Like 2

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Audi a4 1.8 2005 φίλου, καίει τα λάδια σαν νεράκι.....

Audi 2007 tt... άστο, τί να πούμε, καλύτερα να γινόταν βενζίνας παρά αγρότης...

Audi q5 2011 diesel, λαδι καθε 15.000 χιλιομετρα. Και παραμενει σε αριστη κατασταση, με προτεινομενο απο την επισημη αντιπροσωπια τα 20 k χιλιομετρα νομιζω. 

Αν σκεφτεις οτι εκανα 30.000 κμ τον χρονο μεχρι προσφατα, αλλαγη καθε 3.000 που διαβαζω απο μερικους με κανει να γελαω. 

Audi q5 2011 diesel, λαδι καθε 15.000 χιλιομετρα. Και παραμενει σε αριστη κατασταση, με προτεινομενο απο την επισημη αντιπροσωπια τα 20 k χιλιομετρα νομιζω. 

Αν σκεφτεις οτι εκανα 30.000 κμ τον χρονο μεχρι προσφατα, αλλαγη καθε 3.000 που διαβαζω απο μερικους με κανει να γελαω. 

^H καθε 6 μηνες μηπως ειναι τα λαδια σου?

και μην γελας πολυ εαν κανεις αρκετα χιλιομετρα στο μελλον και ανοιξεις σε καποια φαση τον κινητηρα σου και δεις την κατασταση του.

μετα μπορει να γελανε οι αλλοι με εσενα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...