Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αναζητώ μεταχειρισμένο τζιπάκι, μέχρι 15 χιλιάρικα.

Έχω δει το Audi Q3

BMW X3

τα VW δεν με τρελάνανε...

Δεν το θέλω τελείως μπρουταλία, θέλω να έχει και ωραία γραμμή.

Προτάσεις και σχόλια !

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν δεν εχεις κολημα με τα Ευρωπαικα κοιτα για Suzuki και Honda (εχω το CRV του 2008) αλλα να υπολογιζεις μεγαλη καταναλωση .Μοναδικη λυση να βαλεις υγραεριο όπως εγω ή να βρεις εισαγωγης μεταχειρισμενο με πετρελαιο .

• Like 1
Δημοσ.

Αξιοπιστία ξερω οτι ειναι ανωτερα τα απο εκει μερια...αλλα η "πολυτέλεια" και η ευρωπαϊκή γραμμή μου κάθεται καλύτερα

Αλλιως ειχα ριξει και μια ματια στα Suzuki

Αν δεν εχεις κολημα με τα Ευρωπαικα κοιτα για Suzuki και Honda (εχω το CRV του 2008) αλλα να υπολογιζεις μεγαλη καταναλωση .Μοναδικη λυση να βαλεις υγραεριο όπως εγω.

Δημοσ.

Σκεψου και αν χρειαζεσαι τζιπ...Το θεωρω υπερβολη για εντος πολης αλλα σε εμνα δουλεψε το ...οικογενειακο βετο !!!Μια χαρα ημουν με το civic 1800 κυβικα και 140 ιππους.

Δημοσ.

Ενταξει δεν εχω τετοιο βετο εγω ! χαχα

Υπερβολη ισως, απλα το θελω γιατι το εχω απωθημένο.

Σκεψου και αν χρειαζεσαι τζιπ...Το θεωρω υπερβολη για εντος πολης αλλα σε εμνα δουλεψε το ...οικογενειακο βετο !!!Μια χαρα ημουν με το civic 1800 κυβικα και 140 ιππους.

• Like 1
Δημοσ.

τα απωθημενα κοινως πληρωνονται....και οχι μονο στην καταναλωση ,αλλα στο πολυ ακριβο σερβις/ανταλλακτικα των μοντελων που εχεις βαλει.

PS.

SUV ψαχνεις και οχι τζιπ.

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικά θα έκλεινα περισσότερο προς το q3,λόγο πιο διαχρονικής εμφάνισης,μιας και τα παλιά x3 δεν μ'αρέσουν και τοσο πολύ.+επίσης οτι το q3 δεν έχει αλλάξει μοντέλο ακόμα.

Δημοσ.

Q3 με 15 χιλιαρικα μονο με 200k+ χιλιομετρα θα βρεις, και παλι δυσκολακι. 

Επειδη το οδηγω 8 χρονια εντος πολης πιστεψε με δεν ειναι οτι το καλυτερο το SUV.

Βεβαια περι ορεξεως....

Ουτε καν ομως. Q3, Χ1, Χ3 που μπορω να μιλησω, καμια διαφορα απο χαμηλοτερα αμαξια, και μιλαω για ταχυτητες 200 +. 

Δημοσ.

Ουτε καν ομως. Q3, Χ1, Χ3 που μπορω να μιλησω, καμια διαφορα απο χαμηλοτερα αμαξια, και μιλαω για ταχυτητες 200 +. 

Καμία διαφορά από χαμηλότερα αμάξια - σαβούρες, ή χαμηλότερα αμάξια - αντίστοιχα; Διότι οι νόμοι της φυσικής είναι εναντίων αυτού που λες (και εναντίων των SUV γενικά).

Δημοσ.

Το προσεξα και εγω, 2 εχω βρει με 15-16 χιλιαρικα με 120κ χιλιομετρα.

Το αστειο ειναι οτι το Q7 εινια πιο φθηνο απο το Q3

Δημοσ.

Εντός πόλης;; :D

Δημοσ.

ZIO με παραπλανει το ονομα σου και αμεσως κανω συνδεση με Zio Peppe

Εντός πόλης;; :D

Και το βολβακι ειναι καλουτσικο...γενικα αξιοπιστη εταιρεια;

• Like 1
Δημοσ.

Ασύμφορα είναι αυτά που κοιτάς , πανάκριβη συντήρηση, κατανάλωση και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα παραπάνω από να καβαλικευουν πεζοδρομια. Σκεψου το καλα πριν κανεις τετοια κινηση, εγω θα σου προτεινα κατι σε sedan αν δεν πατας χωμα, αλλιως αμα θες βουνο καλο οικονομικο τζιπακι ειναι το gv

Τα κανονικα 4χ4 οχι suv εχουν πάμφθηνη συντηρηση, αλλα τσιμπιμενη κατανάλωση, διαλέγεις και παίρνεις 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...