Amaretos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Ναι παιδες sorry εχετε δικιο, δεν την τσεκαρα την σελιδα
Yggdrasil Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δεν παιζει να προχωρήσει το ολο σχεδιο...σκεφτείτε μονο τι θα κάνουν τα μεγαθήρια για να βγει απο τη μεση η εταιρεια αυτη... Το τηλέφωνο αυτο ειναι χτυπημα κατω απο τη μεση για τις Samsung, Sony κλπ.. Ναι μαλιστα ακουστικε πως εκτος από την απωληση 10000 εργαζομενων η σαμμυ εχει στειλει black ops ομαδα να δολοφονησει τον CEO μπας κ γλυτωσει την κατρακυλα από αυτό το διαμαντι τεχνολογιας και απραμιλης πρωτοπορειας. lel 3
Alex-V Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Παιδια, σοβαρα τωρα? Τι ακριβως παιζει απο πισω με την τοσο εξευτελιστικη τιμη? Επισης, αν οντως ειναι αληθεια απο που μπορουμε να το προμηθευτουμε και ποτε?
Ekzema043 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 οι αμερικάνοι παρακολουθούν τον κόσμο,1.5 δις ινδοί αν έχουν κινητά και τους παρακολουθούν και μέσα να μπούν με το πρότζεκτ θα βγούν κερδισμένοι απο την "πληροφορία" True post man 1
Arcade Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Στην Ελλάδα θα πάχαινε η τιμή του και θα έφτανε κανα 30άρι άνετα.
basilis_k6 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Οποιος το πάρει κερδίζει (ξανα) το δικαίωμα να μου κάνει μονο αναπαντητες. 1
nekrik Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Ωραία! Μόλις βγει κανονικά να μαζευτούμε και εμείς εδώ στο insomnia να πάρουμε κανα κιλό LOL παίζει ένα κιλό από δάυτο να είναι φθηνότερο από ενα κιλό μύδια.
Dantε Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δεν χρειάζεται να δοκιμάσει... όλα τα android με 1 gb ram σέρνονται, αν όχι με το που τα βγάζεις από το κουτί αλλά μετά από 1 μήνα. Και επαναλαμβανω. Δοκιμασες και το λες?γιατι με το "ολα τα ανδροιδ με 1 γιγα σερνονται" μου κανει οτι δε δοκιμασες ουτε ενα. Και εγω που εχω δοκιμασει 2,εχω διαφορετικη αποψη. 7
Fingerboy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 4 ευρώ την μέρα = ένα πακέτο τσιγάρα ... Κοίτα να δεις που θα σταματήσω το κάπνισμα και θα αρχίσω να αγοράζω κινητά 2
coffeex Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δοκιμασες κινητο εσυ τετοιο και σερνοταν,η να χαμε να λεγαμε? Μπα δεν έχω δοκιμάσει έτσι για πλάκα τα λέω........ 1
billstamaniac Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 καλα η τιμη οντως δεν υπαρχει περιμενουμε κ λοιπα χαρακτηριστικα κ κυριως SAR
Dantε Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μπα δεν έχω δοκιμάσει έτσι για πλάκα τα λέω........ Χαιρομαι που το ξεκαθαριζεις το λοιπον. Λεγε εξαρχης τοτε "μιλαω στον αερα" 2
bazzil Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Ο όχι τόσο εύπορος θα του περισσεύουν χρήματα για να αγοράσει κάποιο πακέτο κινητής. Δεν ξέρω τι κόστος έχουν τα προγράμματα κινητής στην Ινδία αλλά όταν εδώ θέλεις 10 € για μια κάρτα, εκεί πόσο φθηνά μπορεί να είναι τα προγράμματα ώστε οι μη εύποροι να έχουν χρήματα και για μονάδες;
coffeex Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Χαιρομαι που το ξεκαθαριζεις το λοιπον. Λεγε εξαρχης τοτε "μιλαω στον αερα" Ειρωνικά το έγραψα το παραπάνω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα