Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

synology ds216play (1wd red 2tb, 1.5ghz dual core, 1gb ram ddr3)

(Power Consumption* 15w, ​ac power supply 60w)

samsung ue48j6200

nuke intel pc (δεν το έχω πάρει ακόμα, δεν ξέρω μοντέλο) με mouse keyboard

Το synology λέει ότι υποστηρίζει kai ups με usb (ελέγχει το ups και αναλόγως αλλάζει mode λειτουργίας) θα ήταν επιθυμητό χαρακτηριστικό.

Μέχρι 100ευρώ

Έχουμε πολλές αυξομειώσεις τάσης και αρκετές διακοπές.  Έχετε καμία γνώμη; 

Δημοσ.

synology ds216play (1wd red 2tb, 1.5ghz dual core, 1gb ram ddr3)

(Power Consumption* 15w, ​ac power supply 60w)

samsung ue48j6200

nuke intel pc (δεν το έχω πάρει ακόμα, δεν ξέρω μοντέλο) με mouse keyboard

Το synology λέει ότι υποστηρίζει kai ups με usb (ελέγχει το ups και αναλόγως αλλάζει mode λειτουργίας) θα ήταν επιθυμητό χαρακτηριστικό.

Μέχρι 100ευρώ

Έχουμε πολλές αυξομειώσεις τάσης και αρκετές διακοπές.  Έχετε καμία γνώμη; 

Όταν λες το ελέγχει τι ακριβώς εννοείς; Έτσι όπως το είπες νόμιζα ότι έχει διπλή τροφοδοσία για να γυρνάει αυτόματα σε ups στη διακοπή.

Αυτά είναι για σένα μια χαρά εγώ θα προτιμούσα το APC ή το cyberpower που έχω και προσωπική εμπειρία, αλλά και τα eaton δε πάνε πίσω.

Δημοσ.

Μάλλον στο cyber power με βλέπω να καταλήγω, εννοούσα ότι το synology επικοινωνεί μέσω usb με το ups και όταν έχει διακοπή "πέφτει" σε hybernate. Ευχαριστώ για την βοήθεια

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ποιο UPS έχεις; Όταν λες θέλεις να προστατέψεις δεύτερη γραμμή τηλεφώνου τι εννοείς; Να τη συνδέσεις επάνω στο UPS ή το ρεύμα της συσκευής να το παίρνεις από το UPS. Για να προστατέψεις τη γραμμή κάποια UPS έχουν θύρα RJ11 για να βάλεις και τηλεφωνική γραμμή επάνω, δε ξέρω αν έχει το δικό σου.

Δημοσ.

εμενα εχει το ups αλλα εκει εχω βαλει τα ethernet για προστασια αολα το μπριζακι αυτο εχει προστασια για τηλεφωνικη γραμμη και εχω βαλει το ups να παιρνει ρευμα απο αυτο. εχω διαβαζει οτι  δεν πρεπει το ups να παιρνει ρευα απο surge protector

Δημοσ.

Είναι περιττό γιατί συνήθως τα περισσότερα UPS έχουν AVR που ουσιαστικά είναι καλύτερο απο τη δουλειά που κάνει το surge protector. Το ότι δε κάνει δε το γνωρίζω να στο απαντήσω πρώτη φορά το ακούω να σου πω την αλήθεια μου και δε ξέρω και αν ισχύει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...