kalodrei Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 μου ήρθε sms από την ACS λογικά η θήκη είναι , γιατί δεν περιμένω τίποτα άλλο .
tiestointhemix Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Κατερίνη σήμερα κατέφθασε με acs. Μάλιστα με ρώτησε ο κουριερ τι είναι αυτό ταμπακιερα; Γιατί είχε πολύ φορτίο να παραδώσει και το εξωτερικό περίβλημα δεν έγραφε πουθενά old holborn
Xander Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Και εμένα Πειραιά μου ήρθε η αδιάβροχη θήκη. Περιμένω ακόμα την θήκη καπνού
lazarnik Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Ηρθε ο κουριερ χθες και λογο δουλειάς δεν με βρήκε, άφησε χαρτάκι στην είσοδο. Πήγα σήμερα να παραλάβω ο ίδιος και έψαχνε μιση ωρα και δεν έβρισκε τίποτα. Τελικά καποιος αγνωστος παρέλαβε για εμένα.
AntiCambeR Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Ηρθε ο κουριερ χθες και λογο δουλειάς δεν με βρήκε, άφησε χαρτάκι στην είσοδο. Πήγα σήμερα να παραλάβω ο ίδιος και έψαχνε μιση ωρα και δεν έβρισκε τίποτα. Τελικά καποιος αγνωστος παρέλαβε για εμένα. Πρίν έρθει δεν παίρνουν τηλέφωνο;Η αν δεν σε βρεί;Πχ εμένα δεν λειτουργεί το κουδούνι της πολυκατοικίας,θα έρθει,θα χτυπήσει το κουδούνι και θα φύγει.Εκτός αν τον δω απο το μπαλκόνι. Περίμενα 1 courier με αντικαταβολή 3,5€.Ήρθε,δεν με βρήκε και άφησε χαρτί.Πάνω στον φάκελο ήταν γραμμένα το κινητό και το σταθερό.Τους πήρα τηλέφωνο για να κανονίσω να ξαναέρθουν μετά απο 4 ημέρες.Μου απάντησαν οτι είναι πολλές οι παραλαβές και δεν τηλεφωνούν.Δηλαδή προτιμούν να έρχονται 2 φορές.Θέλουν να πληρωθούν αλλά δεν παίρνουν τηλέφωνο να κανονιστεί η παραλαβή λες και θα τους κοστίσει.Ο courier δικαιολογείται αν δεν έχει εταιρικό τηλέφωνο.
ahill2 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 24 μέρες τώρα και πάπαλα δεν έχει έρθει τπτ απο τα δύο.
barman_ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 εγω παντως την αδιαβροχη την βρηκα σφηνωμενη στο κιβωτιο
Themos3 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Εμενα ηρθαν οι θήκες για τον καπνό. Μια χαρά είναι αλλά πολύ μεγάλες για τα γούστα μου, θα γίνουν ωραίο δωρακι....
Salvation81 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Ακομα τπτ και εδω.......Για να δουμε, ισως να ειμουν απο τους τελευταιους που εκανα την "αιτηση".
hara75gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Ok κι εδώ(Θεσσαλονίκη), και αδιάβροχη και καπνού. Απλά είχα δώσει στοιχεία για 4 και μου ήρθαν οι 2. Παιδιά η ενέργεια έπαιζε και πάνω στα πακέτα του καπνού για καιρό, οπότε παίζει να τελειώσανε κιόλας, αφού γνωστοποιήθηκε σε αρκετές χιλιάδες κόσμο(για όσους δεν παρέλαβαν τπτ ή λιγότερα, όπως εγώ)
kiko33gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Παρελαβα και εγω χθες - Ευχαριστω πολυ τον TS!
Προτεινόμενες αναρτήσεις