someone- Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Εδω τα πουλανε οι ιδιες εταιριες κινητης τηλεφωνιας αυτο σε πειραξε; 2
Xander Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Ούτε και εγώ καπνίζω αλλά θα το κάνω δώρο. Και φαντάζεστε όταν έρθει το delivery να μας παραδώσει το δώρο να πει κάνε μπροστά μου μια τζουρα αλλιώς δεν στο δίνω. 7
someone- Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Ούτε και εγώ καπνίζω αλλά θα το κάνω δώρο. Και φαντάζεστε όταν έρθει το delivery να μας παραδώσει το δώρο να πει κάνε μπροστά μου μια τζουρα αλλιώς δεν στο δίνω.Χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα 2
FKLDS Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Επίσης, αν μπείτε στο http://creative.takeyourtime.gr/contest/ και ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία, θα σας αποσταλεί αδιάβροχη θήκη (παραλίας) για το κινητό, χαρτάκια, φιλτράκια και μπαίνετε και στην κλήρωση για 10 ακτοπλοϊκά εισιτήρια. (Τη συγκεκριμένη την έχω ήδη παραλάβει, σε πορτοκαλί χρώμα. Και σε προηγούμενο διαγωνισμό, με μεταλλική θήκη, δεν είχα κανένα πρόβλημα στην παραλαβή, ούτε με "ενόχλησαν" με διαφημίσεις και προωθητικές ενέργειες) Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2016 από FKLDS 28
Stefanos83b Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δήλωσα κι εγώ συμμετοχή. Αυτή η αδιάβροχη θήκη μου φάνηκε χρήσιμη. Ιδώμεν
kraken92 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Επίσης, αν μπείτε στο http://creative.takeyourtime.gr/contest/ και ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία, θα σας αποσταλεί αδιάβροχη θήκη (παραλίας) για το κινητό, χαρτάκια, φιλτράκια και μπαίνετε και στην κλήρωση για 10 ακτοπλοϊκά εισιτήρια. (Τη συγκεκριμένη την έχω ήδη παραλάβει. Και σε προηγούμενο διαγωνισμό, με μεταλλική θήκη, δεν είχα κανένα πρόβλημα στην παραλαβή, ούτε με "ενόχλησαν" με διαφημίσεις και προωθητικές ενέργειες) Σε πόσες μέρες είχες παραλάβει; 1
Manos5686 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Ευχαριστώ πολύ τον Topic Starter! Μιας και καπνιστής και φανατικός αγοραστής του καπνού Old Holborn η θήκη αυτή θα μου φανεί πολύ χρήσιμη
Eddy_Gordo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Ευχαριστώ και τους δύο σας, αν και μη καπνιστής είναι ότι πρέπει για δωράκι
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 δεν καπνίζω αλλά έστειλα 5 φορές με διαφορετικά στοιχεία για φίλους καπνιστές.την προηγούμενη φορά με τις μεταλλικές θήκες μου ήρθαν κανονικά και οι 7 χωρίς κανένα πρόβλημα
FKLDS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Σε πόσες μέρες είχες παραλάβει; Η αδιάβροχη θήκη ήρθε γρήγορα, περίπου σε μία βδομάδα (Κρήτη), μέσω courier. Την καπνοθήκη την περιμένω ακόμα (πριν 10 ημέρες περίπου δήλωσα συμμετοχή στο διαγωνισμό). Να σημειώσω εδώ, για τους "ανυπόμονους", σε προηγούμενο διαγωνισμό της ίδιας εταιρίας, το δεματάκι ήρθε μετά από κανένα μήνα (μπορεί και παραπάνω). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις