Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμενα ηρθε μe kanga services,οποτε μην εχετε το νου σας μονο στην acs. Μου χτυπησαν το κουδουνι μεσημεριατικα με ενα απλο ιχ.

Δημοσ.

Εγώ τίποτα ακόμα και στο επίθετό είμαι από τα πρώτα 10 γράμματα. Να ελπίζω λέτε;

Υπάρχει κανένα τηλέφωνο να ρωτήσω;

• Moderators
Δημοσ.

Φίλος Θεσσαλονίκη που πήρε μετά από εμένα παρέλαβε εχθές με γενική την αδιάβροχη και του ήρθε μυνημα από acs μάλλον για την συλλεκτική (δεν περιμένει κάτι άλλο ειπε)

Δημοσ.

εμενα ηρθε μe kanga services,οποτε μην εχετε το νου σας μονο στην acs. Μου χτυπησαν το κουδουνι μεσημεριατικα με ενα απλο ιχ.

Και το δικό μου σε kanga φάκελο ήταν αλλά μου το φέρανε με acs.
Δημοσ.

Τιποτα ακομα, οχι πως με νοιαζει πλεον (με χαλαει ομως που τους εδωσα τα στοιχεια μου, με φακελωσαν και ακομα τπτ).

• Like 1
Δημοσ.

Όλα έρχονται. Εγώ πρώτα είχα παραγγείλει την θήκη καπνού και τελικά ήρθε πρώτα η αδιάβροχη και η καπνού είναι εδώ και 5 μέρες στην acs αλλά για να την στείλουν εδώ που είμαι θέλουν 7 ευρώ. Τελικά τους είπα να την στείλουν σε άλλη acs που περνάω συχνά από εκεί.

Αποστόλη 12/8 για την αδιάβροχη θήκη

Αποστόλη 19/8 για την θήκη καπνού

Δημοσ.

Σε εμένα ήρθαν και τα 2, με μερικές μέρες διαφορά. Kanga με διανομέα ACS. Απλά δεν έβαλαν διεύθυνση μόνο πόλη, και έπρεπε να παω να παραλάβω εγώ. 

Δημοσ.

Αν και το είχα ξεχάσει εντελώς, σήμερα παρέλαβα και εγώ την θήκη καπνού.

Φαίνεται ότι ακόμα στέλνουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...