overpower Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Απλα δεν θεωρω οκ το να μας κοροιδευουν οπως πχ εκανε η BMW/Mini με τα VR glasses (βεβαια αυτοι ειναι απο αλλο ανεκδοτο αφου δεν εστειλαν ουτε ενα). Απλα δεν στεκει να τους λες ξεφτιλες επειδη δεν φροντισαν να εχουν αποθεμα για ολο τον ελληνικο λαο. Και ναι, ειμαι και εγω απο αυτους που δεν καπνιζουν και πηραν για καποιον γνωστο
FKLDS Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Η εταιρία είχε ήδη αρχίσει να διαφημίζει την προωθητική ενέργεια από τις 3 Ιουνίου. Επομένως ο διαγωνισμός ήδη έτρεχε αρκετές ημέρες, όταν το θέμα άνοιξε στις 27 Ιουνίου. Να παραπονιέται κάποιος πως δεν παρέλαβε, ενώ αγόρασε τον καπνό ή τα φιλτράκια και με αυτό τον τρόπο έμαθε για το διαγωνισμό, το καταλαβαίνω. Αλλά να παραπονιέται κάποιος που απλά μπήκε στο φόρουμ, έμαθε για το διαγωνισμό και απλά συμπλήρωσε την αίτηση ηλεκτρονικά, για ποιο λόγο; Υπομονή, από προσωπική εμπειρία είμαι σίγουρος πως θα παραλάβετε και άλλοι. Σε προηγούμενο διαγωνισμό της ίδιας εταιρίας, παρέλαβα αρκετό καιρό μετά, και μάλιστα πήγα ψαρωμένος στην ACS, γιατί δεν ήξερα για ποιο πράγμα ήταν η ειδοποίηση. 1
Salvation81 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Απλα δεν στεκει να τους λες ξεφτιλες επειδη δεν φροντισαν να εχουν αποθεμα για ολο τον ελληνικο λαο. Και ναι, ειμαι και εγω απο αυτους που δεν καπνιζουν και πηραν για καποιον γνωστο Φιλε αγοραζω 3 πακετα μεγαλα Old Holborn ασπρο καθε εβδομαδα (οχι για εμενα γιατι δεν καπνιζω αλλα δεν νομιζω πως παιζει ρολο αυτο οταν σκαω 18ε την εβδομαδα σε αυτη την εταιρεια - χωρια τα φιλτρακια και τα χαρτακια που οκ δεν ειναι αυτης της εταιρειας) οποτε δεν ειναι λες και τον πηρα απλα για να τον εχω. Και το ξεφτυλα πηγαινε στο οτι δεν αρχιζεις μια προωθητικη ενεργεια οταν δεν εχεις σιγουρεψει πως εχεις οσα κομματια και να σου χρειαστουν. Στην τελικη βλεπεις πως ξεμενεις ? Σταματας την προωθητικη ενεργεια και βαζεις ενα μυνημα πως δυστυχως δεν μπορουμε να σας εξυπηρετησουμε γιατι εξαντληθηκαν τα κομματια. Κατι τετοιο δεν εγινε ομως, απλα στο Ελλαντα ακομα και αυτα δεν λειτουργουν σωστα. Η εταιρία είχε ήδη αρχίσει να διαφημίζει την προωθητική ενέργεια από τις 3 Ιουνίου. Επομένως ο διαγωνισμός ήδη έτρεχε αρκετές ημέρες, όταν το θέμα άνοιξε στις 27 Ιουνίου. Να παραπονιέται κάποιος πως δεν παρέλαβε, ενώ αγόρασε τον καπνό ή τα φιλτράκια και με αυτό τον τρόπο έμαθε για το διαγωνισμό, το καταλαβαίνω. Αλλά να παραπονιέται κάποιος που απλά μπήκε στο φόρουμ, έμαθε για το διαγωνισμό και απλά συμπλήρωσε την αίτηση ηλεκτρονικά, για ποιο λόγο; Υπομονή, από προσωπική εμπειρία είμαι σίγουρος πως θα παραλάβετε και άλλοι. Σε προηγούμενο διαγωνισμό της ίδιας εταιρίας, παρέλαβα αρκετό καιρό μετά, και μάλιστα πήγα ψαρωμένος στην ACS, γιατί δεν ήξερα για ποιο πράγμα ήταν η ειδοποίηση. Σχετικα με αυτο απαντησα απο πανω. 1
stelios18120 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 βασικα το πιο σωστο θα ηταν μολις εβλεπαν οτι τελειωναν τα κομματια να εληγε και η προωθητικη ενεργεια! πχ ειχαν 40.000 κομματια? μολις εφταναν τις 40.000 αιτησεις τελος. ριχνεις ενα μηνυμα στην σελιδα οτι εξαντληθηκαν ευχαριστουμε. και ετσι ο αλλος το παιρνει οτι οκ δεν προλαβα.
sigamhsoupw Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μέχρι τέλος Αυγούστου θα γίνονται παραδόσεις, με χαμηλή συχνότητα λόγω αδειών κλπ. Αν προς το τέλος Αυγούστου κάποιος/-οι δεν έχουν παραλάβει, μπορούν πάντοτε να επικοινωνήσουν με μία από τις δύο εταιρείες (εταιρεία που διοργανώνει το πρόμο-τηλ της οποίας υπάρχει σε φωτό στην 1η σελίδα του θέματος, ή με την JTI απευθείας) ώστε να ζητήσουν το δωράκι τους, αρκεί όταν συμπλήρωσαν τα στοιχεία τους στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού να τους είχε εμφανιστεί η ένδειξη "συγχαρητήρια κερδίσατε......". Αυτά μήπως περιοριστεί το post count small talk.
k_dinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Κάλά, μέχρι να έρθει η αδιάβροχη θήκη θα έχει περάσει το καλοκαίρι.. Ελπίζω τουλάχιστον να προλάβει να έρθει πριν το επόμενο!
enterhere Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Κάλά, μέχρι να έρθει η αδιάβροχη θήκη θα έχει περάσει το καλοκαίρι.. Ελπίζω τουλάχιστον να προλάβει να έρθει πριν το επόμενο! Θα την έχεις τον χειμώνα για τις βροχές... 1
king2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ήρθε μήνυμα σήμερα από acs για παραλαβή. Λογικά το πήγαν αλφαβητικά ανάλογα το επώνυμο για αυτό και άργησε σε μερικούς. Εγώ είμαι στο Τ οπότε όλοι θα παραλάβετε σιγά σιγά.
ekkli Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ήρθε μήνυμα σήμερα από acs για παραλαβή. Λογικά το πήγαν αλφαβητικά ανάλογα το επώνυμο για αυτό και άργησε σε μερικούς. Εγώ είμαι στο Τ οπότε όλοι θα παραλάβετε σιγά σιγά. δεν παίζει αυτό, γω είμαι στο Χ και έχω παραλάβει κάνα μήνα τώρα. Και παρήγγειλα προς το τέλος. Και είμαι και Ηράκλειο Κρήτης.
Salvation81 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Καλα μπορει να φταινε και τα καμαρια της ACS, δυστυχως δεν κοιτανε καν που αφηνουν τα δεματα (και κανονικα αν δεν υπογραψει ο αλλος δεν πρεπει να αφηνουν τπτ).
stelios18120 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Κανονικά μόνο με υπογραφή έπρεπε να είναι και όχι να τα παρατανε όπου να ναι,γτ υπάρχουν και μακρυχεριδες...
xDante Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Κ εμένα ήρθε 2ο SMS για να παραλάβω και την θήκη καπνού(λογικά) άρα ακόμα στέλνουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις