Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θέλω το τηλέφωνό τους γιατί δεν θα μου τα στείλουν ποτέ μιας και δεν έβαλα ούτε αριθμό ούτε περιοχή!

Ειναι της αντιπροσωπείας old Holb. 2107455700 και εγώ δεν παρέλαβα αλλά δεν θα μπω στον κόπο να ασχοληθώ!
  • Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι της αντιπροσωπείας old Holb. 2107455700 και εγώ δεν παρέλαβα αλλά δεν θα μπω στον κόπο να ασχοληθώ!

Ευχαριστώ, το είχα βρει το νούμερο και τους είχα πάρει αλλά μου είπαν ότι όλο τον Αύγουστο είναι κλειστή η εταιρία που έχει αναλάβει την συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια. Αξίζει η αδιάβροχη θήκη; μπορεί να ανεβάσει κάποιος φωτογραφία;

Δημοσ.

Ευχαριστώ και από εμένα, παρέλαβα την αδιάβροχη θήκη,2 πακετάκια χαρτάκια και φιλτρακια. Δεν μου τα άργησαν καθόλου, σε 4 μερες μου ήρθανε με acs.

Δημοσ.

Ευχαριστώ, το είχα βρει το νούμερο και τους είχα πάρει αλλά μου είπαν ότι όλο τον Αύγουστο είναι κλειστή η εταιρία που έχει αναλάβει την συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια. Αξίζει η αδιάβροχη θήκη; μπορεί να ανεβάσει κάποιος φωτογραφία;

post-242006-0-42875200-1470905506_thumb.jpg

• Like 3
Δημοσ.

ποιο πολυ εντυπωση μου εκανε που το δωρεαν promo ηρθε με acs τελικα ενω δεν εχουν παραδωσει ακριβα πακετα  .15 Ιουλιου οχι 15 αυγουστο ουτε εγω θα περιμενα τιποτα

Δημοσ.

Παίδες πάντως επειδή είδα την ημερομηνία αποστολής της θήκης έγραφε 5/8 και 8/8 μου ήρθε SMS από ACS (επαρχία) άρα λογικά πρέπει μέχρι και τέλος προηγούμενης εβδομάδας πρέπει να στελνανε ...

Δημοσ.

λολ

Απλα δεν θεωρω οκ το να μας κοροιδευουν οπως πχ εκανε η BMW/Mini με τα VR glasses (βεβαια αυτοι ειναι απο αλλο ανεκδοτο αφου δεν εστειλαν ουτε ενα).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...