Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει λήξει εδώ και μία εβδομάδα περίπου που είχα τσεκαρει !εγώ έχω κάνα 25 ήμερο που πήρα μέρος και ακόμα τπτ !λογικά εμάς που μας έγραψε "συγχαρητήρια κλπ κλπ" θα έρθουν αναμενουμε

Δημοσ.

Παρέλαβα στον Πειραια την θηκη καπνού ημέρα Κυριακή. LOL 

Μια αδιαβροχή για πειραια και μια καπνού για την κοπέλα μου στα βριλήσσια δεν έχουν έρθει ακόμα.

Δημοσ.

Οσοι ακομα δεν την λαβατε η ο γειτονας σας εχει βαλει τα τσιγαρα του στην θηκη και την χαιρεται η δεν θα λαβετε ποτε.

Ειδικα οσοι ειστε αθηνα.

Εμένα που μένω Αθήνα, μου ήρθε το ειδοποιητήριο χθες 9/8 κι επειδή ήμουν δουλειά τους κάλεσα και συνεννοήθηκα να μου την παραδώσουν εκεί.

Πριν καμια ώρα παρέλαβα: καπνοθήκη - χαρτάκια-φιλτράκια. Όλα οκ

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ θέλω το τηλέφωνό τους γιατί δεν θα μου τα στείλουν ποτέ μιας και δεν έβαλα ούτε αριθμό ούτε περιοχή!

Και πως ακριβώς περιμένεις να παραλάβετε αφού δεν έβαλες στοιχεία? Το πιο πιθανό είναι ότι και τηλέφωνο να πάρεις δεν θα στο στείλουν γιατί ήταν δικό σου λάθος που δεν έβαλες στοιχεία, εγώ και τα 2 τα παρέλαβα στο ίδιο πακέτο από acs παρόλο που είχα είχα κάνει της αιτήσεις με 2-3 μέρες διαφορά (είμαι Θεσσαλονίκη)
Δημοσ.

Εγώ παρέλαβα θήκη αδιάβροχη (μαζί έκανα και τα 2 θήκη καπνού δεν έχω παραλάβει) ACS μου ήρθε αλλά δεν μου το φέρανε σπίτι μου λέει ή υπάλληλος ότι δεν τα στέλνουν) δεν ήθελα να κάνω μανουρα αλλά μία ή άλλη μου ήρθε με τις βενζινες

Δημοσ.

Εμένα που μένω Αθήνα, μου ήρθε το ειδοποιητήριο χθες 9/8 κι επειδή ήμουν δουλειά τους κάλεσα και συνεννοήθηκα να μου την παραδώσουν εκεί.

Πριν καμια ώρα παρέλαβα: καπνοθήκη - χαρτάκια-φιλτράκια. Όλα οκ

Δεν έχω παραλάβει ακόμα τίποτα, αν και πλέον δεν νομίζω να μου στείλουν κάτι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...