Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσοι ακομα δεν την λαβατε η ο γειτονας σας εχει βαλει τα τσιγαρα του στην θηκη και την χαιρεται η δεν θα λαβετε ποτε.

Ειδικα οσοι ειστε αθηνα.

• Like 1
  • Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υποτίθεται όπως το είπες

Εδώ άλλο μέλος είπε το άφησαν στην είσοδο του.

Άλλο μέλος είπε το βρήκε σφηνωμένο στο γραμματόκιβωτιο του.

Δημοσ.

Εμένα πάλι επειδή τα στέλνω στο πατρικό μου, που πάντα είναι κάποιος να παραλάβει, και ενώ ο deliveras ξέρει τον πατέρα μου είναι τα μοναδικά δέματα που τον είπε δε γίνεται να στα δώσω πρέπει να έρθει ο ίδιος.... αφού ανησύχησα μέχρι να δω τι ήταν :P

Δημοσ.

Καλά δεν είναι και κάτι τοοοσο σπουδαίο

Μία θήκη είναι και κάτι χαρτάκια,φιλτρακια...δεν είναι κάτι σούπερ ουαου

Βέβαια γ τσαμπα καλό είναι.

Δημοσ.

πατουσα τα link απο το κινητο,νομιζω οτι ηταν 2 διαφορετικα γιαυτο και τα εκανα 2 φορες.

την μια μερα μου ηρθαν φιλτρακια-χαρτακια και αδιαβροχη θηκη για το κινητο και την αλλη μερα παλι χαρτακια φιλτρακια και η θηκη του καπνου που μαρεσε κιολας.

παραδοση με acs και τις 2 φορες.

ευχαριστω τον ts.(εχει καμια 10αρια μερες που ηρθαν.εαν θυμαμαι καλα 10 με 15 μερες εκαναν να ερθουν.

Δημοσ.

Καλά δεν είναι και κάτι τοοοσο σπουδαίο

Μία θήκη είναι και κάτι χαρτάκια,φιλτρακια...δεν είναι κάτι σούπερ ουαου

Βέβαια γ τσαμπα καλό είναι.

Προφανώς ο deliveras δεν γνώριζε τι έχει μέσα και ίσως έχει και μια λογική να έχουν δώσει αυστηρή οδηγία να παραδίδονται αυτοπροσώπος. Δεν είναι λίγοι αυτοί/ες που στις μέρες μας μένουν με τους γονείς τους και δεν ξέρουν οτι καπνίζουν....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την πηρα και εγω σημερα απο την acs του Βολου. Αλλα ηταν μονο η αδιαβροχη με τα χαρτακια και τα φιλτρακια... Η αλλη τι εγινε?

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ.

Εμενα ήρθε με acs και μαλιστα δεν ημουν σπίτι και μου αφησαν χαρτάκι και πηγα παρέλαβα ο ιδιος. Πακετακι μεσα με θηκη/φιλτρακια/χαρτάκια!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...